Bende Tam tarih sormuştum sanaBenim de asıl kan testi 19kasım perşembe günü. İnşallah güzel haberler vermek nasip olsun bizlere
Allah yardımcımız olsunKesinliklee. Ben artık olumlu olumsuz ne olacaksa olsun ama bitsin bu beklemek modundayım.
Perşembe günü canım. Duramadım ben de 5. Gün kan testi yaptırdım, pozitif ama düşük çıktı değer erken diye, inşallah güzelce artar yarın da yaptırcam, bi de perşembe yaptırcam artık artışa bakcazBende Tam tarih sormuştum sanaSeninde ilk denemen mi
Merhabalar, ben 29 yaşındayım. Doğal yolla 2 boş ve 1 kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında doktorum genetik çalışılmış tüp bebek önerdi ve ekim ayında dondurulmuş transfer oldum malesef negatif oldu. Bu ay ikinci transferimi olacaktım ancak tsh değerim 5.43 çıkınca doktorum iptal kararı aldı tam da bunun üzerine eşim covid + olduBu süreçte bende kendimi korumaya çalıştım ancak eşimden bana da geçti sanırım tüm belirtilerim var. Sabah tüp benek hemşirem ile görüştüm negatife döndükten sonra 1-2 ay dinlenmeden transfer yapmıyoruz dedi. Ben evlat sahibi olmak için ne kadar acele edersem rabbim sınavımı o kadar zorlaştırıyor..
Canım burdan yazıyoruz zaten sürekli, sen ne zaman istersen yaz biz buralardayız hep beraber bekleriz sonuclarıBende Tam tarih sormuştum sanaSeninde ilk denemen mi
Allah yardımcımız olsunBurdan yazmak ne kadar zor ben uzun zamandır üyeyim ama ilk defa aktif yazıp cvp bekliyorum whatsapda grup mu kursak bu hafta bekleyenler olarak belli mi olur belki birbirimize Uğur getiririz Hem zaman geçer
İnşallah mutlu haberler alırızCanım burdan yazıyoruz zaten sürekli, sen ne zaman istersen yaz biz buralardayız hep beraber bekleriz sonucları
ilk denemem benim de aynen.
Sence bende yapsamıydım kan testi?? İlk değerin kaçtı senin 5 i geçmişmiydi??Perşembe günü canım. Duramadım ben de 5. Gün kan testi yaptırdım, pozitif ama düşük çıktı değer erken diye, inşallah güzelce artar yarın da yaptırcam, bi de perşembe yaptırcam artık artışa bakcaz
Geçmiş olsun inşallah çok zorlamadan atlatırsınız covidiMerhabalar, ben 29 yaşındayım. Doğal yolla 2 boş ve 1 kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında doktorum genetik çalışılmış tüp bebek önerdi ve ekim ayında dondurulmuş transfer oldum malesef negatif oldu. Bu ay ikinci transferimi olacaktım ancak tsh değerim 5.43 çıkınca doktorum iptal kararı aldı tam da bunun üzerine eşim covid + olduBu süreçte bende kendimi korumaya çalıştım ancak eşimden bana da geçti sanırım tüm belirtilerim var. Sabah tüp benek hemşirem ile görüştüm negatife döndükten sonra 1-2 ay dinlenmeden transfer yapmıyoruz dedi. Ben evlat sahibi olmak için ne kadar acele edersem rabbim sınavımı o kadar zorlaştırıyor..
20 çıktı canım, genelde arkadaşların 35 45 fln çıkmış o gün. Onun için yarın katlanması çok önemliSence bende yapsamıydım kan testi?? İlk değerin kaçtı senin 5 i geçmişmiydi??
Ben idrarda silik çizgi görünce yaptırdım. İstersen 1 2 gün daha idrar testine devam et evde sonra duruma göre bakarsın canımSence bende yapsamıydım kan testi?? İlk değerin kaçtı senin 5 i geçmişmiydi??
Anladım canım Allah yardımcımız olsun20 çıktı canım, genelde arkadaşların 35 45 fln çıkmış o gün. Onun için yarın katlanması çok önemliHeyecan stres basıyor düşündükçe, hayırlısı
Amin canım aminnAnladım canım Allah yardımcımız olsun
Tmmdır çok saol teşekkür ederimBen idrarda silik çizgi görünce yaptırdım. İstersen 1 2 gün daha idrar testine devam et evde sonra duruma göre bakarsın canım
Rica ederimTmmdır çok saol teşekkür ederim
İnşallah dediğin gibi olur Allah razı olsun içim rahatladı birazYarın çok güzel artış göreceğiz canım
3.gün embriyosu idrara geç geçiyor canım canını sıkma o yüzden
Sende haberdar et inşallah yarın değerin en az iki katına çıkar inşallahRica ederimGelişmelerden haberdar et bizi
Aminn tüm çabalayanlar, bekleyenler, hepimiz kavuşalım bebişlermize inşallaahİnşallah dediğin gibi olur Allah razı olsun içim rahatladı birazSende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım inşallahSende haberdar et inşallah yarın değerin en az iki katına çıkar inşallah
Cok geçmiş olsun cnm..Merhabalar, ben 29 yaşındayım. Doğal yolla 2 boş ve 1 kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında doktorum genetik çalışılmış tüp bebek önerdi ve ekim ayında dondurulmuş transfer oldum malesef negatif oldu. Bu ay ikinci transferimi olacaktım ancak tsh değerim 5.43 çıkınca doktorum iptal kararı aldı tam da bunun üzerine eşim covid + olduBu süreçte bende kendimi korumaya çalıştım ancak eşimden bana da geçti sanırım tüm belirtilerim var. Sabah tüp benek hemşirem ile görüştüm negatife döndükten sonra 1-2 ay dinlenmeden transfer yapmıyoruz dedi. Ben evlat sahibi olmak için ne kadar acele edersem rabbim sınavımı o kadar zorlaştırıyor..
Canim tüp bebek süreci zorlu iken üzerine bunlari yaşamak daha yoruyor. Bende martta tüp bebeğe basliyacakken virüs çıktı haziran da başladım ama dis gebelik geçirdim 3 ay ara vermem gerekti. Zaman geçiyor aslında geçmiyor gibi gelse. Eşinin ve senin sağlığın şu an daha önemli. 2 ay bakmışsın gelmiş önemli olan sonucun güzel olmasıMerhabalar, ben 29 yaşındayım. Doğal yolla 2 boş ve 1 kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında doktorum genetik çalışılmış tüp bebek önerdi ve ekim ayında dondurulmuş transfer oldum malesef negatif oldu. Bu ay ikinci transferimi olacaktım ancak tsh değerim 5.43 çıkınca doktorum iptal kararı aldı tam da bunun üzerine eşim covid + olduBu süreçte bende kendimi korumaya çalıştım ancak eşimden bana da geçti sanırım tüm belirtilerim var. Sabah tüp benek hemşirem ile görüştüm negatife döndükten sonra 1-2 ay dinlenmeden transfer yapmıyoruz dedi. Ben evlat sahibi olmak için ne kadar acele edersem rabbim sınavımı o kadar zorlaştırıyor..