Doktora randevu bulunmuyor geçen hafta pazartesiden aldım randevuyuRandevun cumaydı di mi? Olmazsa öne alırsın. Doktor randevulu adet günlerinde illa bi yamuk yapıyo bu adetlerneyse gecikmeden ol da kuzu doktor ayarlanır her türlü.
Dur bakalım belki denk gelirDoktora randevu bulunmuyor geçen hafta pazartesiden aldım randevuyurandevusuz giderim ama 6 da yola çıkıyoruz saatler sürüyor donmemiz. Neyse az daha dayansın
Benim en erken bittikten 3 gün sonra geldi canımTarlusal dün aksam bitti. Şimdi adet ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Ama bu kadarr erken gelmez herhlde. Gelmemesi lazım yani
AminnYaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimmallah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah
Bence çarşamba sabah gelecekTarlusal dün aksam bitti. Şimdi adet ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Ama bu kadarr erken gelmez herhlde. Gelmemesi lazım yani
Hoşgeldin canımYaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimmallah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah
Hosgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Ocakta güzel haberler alırsın inşallah. İlk denemen mi olacakYaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimmallah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah
Geçen ay benimde öyle oldu. bu ayda ona göre ayalrdim bakalım bekleyip gorecezBenim en erken bittikten 3 gün sonra geldi canım
Çarşamba bana uyarBence çarşamba sabah gelecek
Hoşgeldin canımHayırlısıyla toplamanı atlatıp transferini olursun ve gebe kalırsın inşallah
Aa hadi insallah guzel sonuclar alırsınız ben de ocakta sıfırdan tedaviye baslayacwgim ocak topigim var oraya da uğrayınYaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimmallah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah
Canım hoşgeldin, böyle tatlı annişler şans getiriyolarKızlar topiğiniz hayırlı olsun şans getirsin inşallah
Geçmiş olsun canım sende zor süreç gecirmisisn. Hepsi geride kaldı şimdi güzel günler yakınHepinize teşekkür ederimAmin inşallah Benim ikinci denemem ama daha önce 3 Kez normal yolla gebe kaldım biri düşük biri dış gebelik biri de preaklempsi sonucu 7 aylık kaybım var bir tüp olmadığı için normal yoldan süreç uzuyor 4,5 yıldır evliyiz başladık bakalım allah bu sefer yüzümüzü güldürsün
Evet inşallah güzel günler çok yakın hepimiz için sağlıkla alalım kucaklarımızaGeçmiş olsun canım sende zor süreç gecirmisisn. Hepsi geride kaldı şimdi güzel günler yakın
Ooo sen de hoşgeldin kaderdaşımKızlar topiğiniz hayırlı olsun şans getirsin inşallah
Ben bu haftalarda bile zorlanıyorum kuzu ya bu topik hep ikiz doğursun bizi anlasınlar,Ooo sen de hoşgeldin kaderdaşım
Aminn aminBen bu haftalarda bile zorlanıyorum kuzu ya bu topik hep ikiz doğursun bizi anlasınlar,
Merhaba cnm bende amh den muzdaribim bnm 0.66 çıktı iki ay önce FSH bu ay 20 çıktı FSH 10 altına düşmezse çok zor bu ay baya hayıt tohumu içtim bakalım adette kaç olacak bu FSH illeti eğer biraz düşmüşse Antep'e gidip tüp bebek merkezleriyle bı görüşeceğiz belki onlar da dussunler diye bir şeyler yaparlar bakalım hayırlısıAmh 0.5 ama 6 yumurta toplaniyor..7 yil once amh 2 idi ozaman da 6.toplanmisti bunu da gördü dr ama umutsuz konuştu gene de sinir oldum..
6 da 3 dollendi 3.gu e hepsi geldi 1 tanesi 6.gune gitti.
Valla kuzum ben artık ay ay demeden yatakta bile zor döner oldumBen bu haftalarda bile zorlanıyorum kuzu ya bu topik hep ikiz doğursun bizi anlasınlar,