Yarın sabah hastanyi açarsınBugün hiç zaman geçmedi banaa
AynennYarın sabah hastanyi açarsınaynı yerde yaptiracaksim demi canım bazen laboratuvar farkı olabiliyor
Aynen canım çıkar sadece tam iki kat olmazsa kafama takma o zaman. Mesela ben devlette vermiştim 605 falandı tup bebek olduğum yerde 576 çıkmıştı. Doktor takılma önemli değil o kadar dediAynennO hastaneye bidaha gitmem ya hiç sevmedim eve yakın diye gidivermiştim o gün, az çok yakın cıkar yine sonuç başka yerde de heralde.
İnşallah ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım bugün sonuç negatif allak bullak oldumBenim de bugün 7. Gün. Güzel haberler alırız inşallaah
Evet azcık fark olabilir onu göze aldım kuzum. Çünkü gittigim yer pisti, kadın alkolle silmeden saplayıverdi iğneyi fln. Hiç ama hiç sevmedim.Aynen canım çıkar sadece tam iki kat olmazsa kafama takma o zaman. Mesela ben devlette vermiştim 605 falandı tup bebek olduğum yerde 576 çıkmıştı. Doktor takılma önemli değil o kadar dedi
Bi belirti varmı sizde bel ağrısı kasık ağrısı gibi???İnşallah ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım bugün sonuç negatif allak bullak oldum
3. Gün mü 5. Gün mü embriyo canım?İnşallah ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım bugün sonuç negatif allak bullak oldum
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ne zman test yapıcaksin
3. Gün3. Gün mü 5. Gün mü embriyo canım?
Bi belirti varmı sizde bel ağrısı kasık ağrısı gibi???
Bugün hiç zaman geçmedi banaa
3. Gün3. Gün mü 5. Gün mü embriyo canım?
Kesinliklee. Ben artık olumlu olumsuz ne olacaksa olsun ama bitsin bu beklemek modundayım.Beklemek çok sıkıcı bana da zaman geçmiyor
Senin kaçıncı gün testi ne zaman yapıcaksın??Bugün hiç zaman geçmedi banaa
Yarın çok güzel artış göreceğiz canımBugün hiç zaman geçmedi banaa
3.gün embriyosu idrara geç geçiyor canım canını sıkma o yüzdenBende sabah biraz kasık ağrısı vardı göğüslerim hassas biraz o kadar benim bugün 9. Gün kan testi Çarşamba günü dedi klinik
Bende Tam tarih sormuştum sanaBenim de asıl kan testi 19kasım perşembe günü. İnşallah güzel haberler vermek nasip olsun bizlere