Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimm🥰🥰 allah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin 🙏🏻😂 Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah 🙏🏻 Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah 🌸🌸
Merhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş🙏21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuz

Merhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş🙏21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuz
İğneler kolay canım kendin yapabilirsin ya da esın yapabilir. Ağrılı bir igne değil ucu ince zaten bir iki denemeye alisirsn 💜🥰

Nerde yapiyorsun cnm tüp bebeği

Kızlaarr herkese merhaba🤗
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim🥰🥰
Bende ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve bende sonuç bekliyorum bugün 8. Gün inşallah olumlu olur🥰

Aman efendim kimleri görüyorum çok iyi etmişsin canım topik açarak😄 Kriel Kriel
Ben de kendimden bahsediyim 5 negatif klomen, 2 negatif aşılama, sonrasında 1 kimyasal, ardından tüp bebek süreci opu yapılıp embriyolar donduruldu önce sonrasında histereskopiyle basık olan rahim açıldı arkasından transfer ve çok şükür hamileyim. Sırada sizi bekliyorum inşallah😍 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım🙃
Ne mutlu size darısı başımıza inşallah🥰bende ilk defa tüp bebek denedim be şuan sonuç bekliyorum bi belirti yok 8. Gün olmasına rağmen inşallah olumlu olur🙏

Kızlar transfere kadar özel bir beslenme programı uyguladınız mı var mı tavsiyeleriniz 😍
Özel bir şey yapmadim ama doğal beslenmeye dikkat ettim canım. Kavrulmamis kabak çekirdeği badem ceviz yedim. Kefir içtim. Bol yeşillik sebze tüketmeye çalıştım. Bunlari transfer sonrası da yapıcam 🥰 birde iğne tedasi devam ederken opuya kadar bol su içtim ve yürüdüm hem iğneler rahatsız etmedi hem de kilo almadım 😁

X