- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Valla sonumuzu Allah hayra çıkarsın AminnnValla kuzum ben artık ay ay demeden yatakta bile zor döner oldum Aminnnn hepiciği ikiz anne adayı olsun inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sonumuzu Allah hayra çıkarsın AminnnValla kuzum ben artık ay ay demeden yatakta bile zor döner oldum Aminnnn hepiciği ikiz anne adayı olsun inşallahhh
Merhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuzYaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimm allah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah
İğneler kolay canım kendin yapabilirsin ya da esın yapabilir. Ağrılı bir igne değil ucu ince zaten bir iki denemeye alisirsnMerhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuz
Nerde yapiyorsun cnm tüp bebeğiMerhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuz
Bende ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve bende sonuç bekliyorum bugün 8. Gün inşallah olumlu olurKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Kaçıncı gün ağrılarınız oldu??Kizimin transferinde ayağa kalktikca kasiklarimda batma oluyordu.bir de göğüslerim aciyordu baska birsey olmadi...zaten bu transferde hic biri olmayınca canim sıkılmıştı o da negatif oldu zaten...
Ne mutlu size darısı başımıza inşallahbende ilk defa tüp bebek denedim be şuan sonuç bekliyorum bi belirti yok 8. Gün olmasına rağmen inşallah olumlu olurAman efendim kimleri görüyorum çok iyi etmişsin canım topik açarak Kriel
Ben de kendimden bahsediyim 5 negatif klomen, 2 negatif aşılama, sonrasında 1 kimyasal, ardından tüp bebek süreci opu yapılıp embriyolar donduruldu önce sonrasında histereskopiyle basık olan rahim açıldı arkasından transfer ve çok şükür hamileyim. Sırada sizi bekliyorum inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım
Benim de bugün 7. Gün. Güzel haberler alırız inşallaahBende ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve bende sonuç bekliyorum bugün 8. Gün inşallah olumlu olur
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yok canım ya şükür gelmedi yarından itibaren serbest her şey
Özel bir şey yapmadim ama doğal beslenmeye dikkat ettim canım. Kavrulmamis kabak çekirdeği badem ceviz yedim. Kefir içtim. Bol yeşillik sebze tüketmeye çalıştım. Bunlari transfer sonrası da yapıcam birde iğne tedasi devam ederken opuya kadar bol su içtim ve yürüdüm hem iğneler rahatsız etmedi hem de kilo almadımKızlar transfere kadar özel bir beslenme programı uyguladınız mı var mı tavsiyeleriniz
Hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ne zman test yapıcaksinBende ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve bende sonuç bekliyorum bugün 8. Gün inşallah olumlu olur