Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba Bhar hanım bende bu süreçe Büsmillah diyenlerdenüm ilk tüp bebek denemenim olacak Allah ın üzniyle son da olur inş21 gün cyclo ilacı verdi doktor adet olumca gel dedi .sonra da iğne süreci sanırım en çekindiğim ama inş güzel atlatırım iğnelerinizi kendinizmü buruyorsunuz

İğneler kolay canım kendin yapabilirsin ya da esın yapabilir. Ağrılı bir igne değil ucu ince zaten bir iki denemeye alisirsn

Nerde yapiyorsun cnm tüp bebeği

Bende ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve bende sonuç bekliyorum bugün 8. Gün inşallah olumlu olur

Ne mutlu size darısı başımıza inşallahbende ilk defa tüp bebek denedim be şuan sonuç bekliyorum bi belirti yok 8. Gün olmasına rağmen inşallah olumlu olur

Kızlar transfere kadar özel bir beslenme programı uyguladınız mı var mı tavsiyeleriniz
Özel bir şey yapmadim ama doğal beslenmeye dikkat ettim canım. Kavrulmamis kabak çekirdeği badem ceviz yedim. Kefir içtim. Bol yeşillik sebze tüketmeye çalıştım. Bunlari transfer sonrası da yapıcam birde iğne tedasi devam ederken opuya kadar bol su içtim ve yürüdüm hem iğneler rahatsız etmedi hem de kilo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…