- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Sosyete bunlarBal0ncuk avokado verdim bugün pek sevdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyete bunlarBal0ncuk avokado verdim bugün pek sevdi
Ayy öyle mi çok sağ ol valla ben de kesin öyle düşünürdüm ekgıda konusunda çok bilgisizim maalesef biraz da gözüm korkuyorYemeklere ilgi gostermesi ek gidaya gecis icin bir sart mesela ve bunu saglamis cok guzel
Evet dille itme refleksi bir sure sonra kayboluyot ne oluyor ya hu yemeyi beceremiyor bu cocuk diyosun ama becerememe degil reflexten yapiyor
Anladım canım, ben de yeni yeni oturtmaya başladım. İyi kafasını oraya oraya çevirmiyor demek ki benimki damlalarda bile o tarafa bu tarafa bakıyor kucağımdaYok canım henüz oturmuyorum. Daha doğrusu daha yeni yeni oturuyorum destekli kısa süreler ile. Yatarak Başının altına yastik koyuyorum öyle veriyorum. (bu mesajı yazmışım ve göndermeden kalmış )
Kafasını ceviriyor etrafa bakınmak istiyor ama başka çaresi yok yatarak yemekten başka bazen aniden elimdeki tabağa tekme atıyor bazen kaşığı tutuyor.Anladım canım, ben de yeni yeni oturtmaya başladım. İyi kafasını oraya oraya çevirmiyor demek ki benimki damlalarda bile o tarafa bu tarafa bakıyor kucağımda
Bak sen Nisa'ya annoşuna neler ediyomuş neleri sevdi şimdiye kadar ay bakalım neler olacakKafasını ceviriyor etrafa bakınmak istiyor ama başka çaresi yok yatarak yemekten başka bazen aniden elimdeki tabağa tekme atıyor bazen kaşığı tutuyor.
Alışır canım senin kızında ek gıdanın da ayrı bir güzelliği var
Verdiğim hiç bir şeyi geri cevirmedi yüzünü tuhaf yapsada yediBak sen Nisa'ya annoşuna neler ediyomuş neleri sevdi şimdiye kadar ay bakalım neler olacak
Maşallah de totosunu kaşı kızVerdiğim hiç bir şeyi geri cevirmedi yüzünü tuhaf yapsada yedi
Hic gozun korkmasin kuzum zamanla kendileri sekil veriyor zaten bi yeme icme duzeni oluyor ama dis donemi istahsizlik cok fazla oluyor o zamanlar mama mi iciyor hic sorun etme cani ne isterse onu yapsinAyy öyle mi çok sağ ol valla ben de kesin öyle düşünürdüm ekgıda konusunda çok bilgisizim maalesef biraz da gözüm korkuyor
Hem kendimi hem onu kaşırımMaşallah de totosunu kaşı kız
Tamam canım çok sağ ol tavsiyelerin için ay çok heyecanlandım şimdiHic gozun korkmasin kuzum zamanla kendileri sekil veriyor zaten bi yeme icme duzeni oluyor ama dis donemi istahsizlik cok fazla oluyor o zamanlar mama mi iciyor hic sorun etme cani ne isterse onu yapsin
İkinize de kocaman maşallah canım inşallah yerler, severler, benimkini ben de merak ediyorum bakalım başlayınca yazarımHem kendimi hem onu kaşırım
İnşallah böyle devam eder her şeyi yerler canım
Sende başla bakalım senin ki ne yapacak
Senin bebis mama meme birlikte mi aliyot kuzuTamam canım çok sağ ol tavsiyelerin için ay çok heyecanlandım şimdi
İkinize de kocaman maşallah canım inşallah yerler, severler, benimkini ben de merak ediyorum bakalım başlayınca yazarım
Şimdilik sadece meme kuzum, bakalım bu ay nasıl çıkacak gelişimi, dişten, gazdan dolayı baya sıkıntı çektik emmede. Demire de başlamadım daha doktor 5. Ayda başlarız gibi bi şey dedi. Demir damlalarına da bakıyorum hepsinden memnun olmayan var. Bizim kız zaten sıkıntılı gaz kaka konusunda nasıl yaparız bakalım. Siz ne kullanıyorsunuz?Senin bebis mama meme birlikte mi aliyot kuzu
Bizim doktorumuz asm nin verdigi vegaferonu kullan dedi kuzum onu kullaniyorum ben.Şimdilik sadece meme kuzum, bakalım bu ay nasıl çıkacak gelişimi, dişten, gazdan dolayı baya sıkıntı çektik emmede. Demire de başlamadım daha doktor 5. Ayda başlarız gibi bi şey dedi. Demir damlalarına da bakıyorum hepsinden memnun olmayan var. Bizim kız zaten sıkıntılı gaz kaka konusunda nasıl yaparız bakalım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Benimkiler daha bi kac haftadir komando gibi surunuyo sadece bana cekmisler dicem de ben hic emeklememisim hatta surunmemisim bile