Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yemeklere ilgi gostermesi ek gidaya gecis icin bir sart mesela ve bunu saglamis cok guzel
Evet dille itme refleksi bir sure sonra kayboluyot ne oluyor ya hu yemeyi beceremiyor bu cocuk diyosun ama becerememe degil reflexten yapiyor
Ayy öyle mi çok sağ ol valla ben de kesin öyle düşünürdüm ekgıda konusunda çok bilgisizim maalesef biraz da gözüm korkuyor

Yok canım henüz oturmuyorum. Daha doğrusu daha yeni yeni oturuyorum destekli kısa süreler ile. Yatarak Başının altına yastik koyuyorum öyle veriyorum. (bu mesajı yazmışım ve göndermeden kalmış )
Anladım canım, ben de yeni yeni oturtmaya başladım. İyi kafasını oraya oraya çevirmiyor demek ki benimki damlalarda bile o tarafa bu tarafa bakıyor kucağımda

Anladım canım, ben de yeni yeni oturtmaya başladım. İyi kafasını oraya oraya çevirmiyor demek ki benimki damlalarda bile o tarafa bu tarafa bakıyor kucağımda
Kafasını ceviriyor etrafa bakınmak istiyor ama başka çaresi yok yatarak yemekten başka bazen aniden elimdeki tabağa tekme atıyor bazen kaşığı tutuyor.
Alışır canım senin kızında ek gıdanın da ayrı bir güzelliği var

Bak sen Nisa'ya annoşuna neler ediyomuş neleri sevdi şimdiye kadar ay bakalım neler olacak

Ayy öyle mi çok sağ ol valla ben de kesin öyle düşünürdüm ekgıda konusunda çok bilgisizim maalesef biraz da gözüm korkuyor
Hic gozun korkmasin kuzum zamanla kendileri sekil veriyor zaten bi yeme icme duzeni oluyor ama dis donemi istahsizlik cok fazla oluyor o zamanlar mama mi iciyor hic sorun etme cani ne isterse onu yapsin

Hic gozun korkmasin kuzum zamanla kendileri sekil veriyor zaten bi yeme icme duzeni oluyor ama dis donemi istahsizlik cok fazla oluyor o zamanlar mama mi iciyor hic sorun etme cani ne isterse onu yapsin
Tamam canım çok sağ ol tavsiyelerin için ay çok heyecanlandım şimdi
Hem kendimi hem onu kaşırım
İnşallah böyle devam eder her şeyi yerler canım
Sende başla bakalım senin ki ne yapacak
İkinize de kocaman maşallah canım inşallah yerler, severler, benimkini ben de merak ediyorum bakalım başlayınca yazarım

Senin bebis mama meme birlikte mi aliyot kuzu
Şimdilik sadece meme kuzum, bakalım bu ay nasıl çıkacak gelişimi, dişten, gazdan dolayı baya sıkıntı çektik emmede. Demire de başlamadım daha doktor 5. Ayda başlarız gibi bi şey dedi. Demir damlalarına da bakıyorum hepsinden memnun olmayan var. Bizim kız zaten sıkıntılı gaz kaka konusunda nasıl yaparız bakalım. Siz ne kullanıyorsunuz?

Bizim doktorumuz asm nin verdigi vegaferonu kullan dedi kuzum onu kullaniyorum ben.
Kac kilo suan kuzucuk

Masalim01 Aslimuu93 kizlar bebekleriniz ne zman emeklemeye başladı
Benimkiler daha bi kac haftadir komando gibi surunuyo sadece bana cekmisler dicem de ben hic emeklememisim hatta surunmemisim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…