Ya kuzu indirim olunca tabiki alinir ben aslinda inan genel konustum kusura bakma sana karsi degil 20ye yakin stok yapan var onlar mahvediyor piyasayi yoksa 5-6 almak degildi benim kastimCebine asgari ücretten daha az para giriyorsa evin kira ise indirime girince elindeki para ile almak zorundasın. Karşı değilim karşı olamıyorum malesef.
Evet haklısın keske fiyatları bir anda ucmasa da İnternet yerine gidip marketten ihtiyacım olunca alsam. Nisa doğana kadar internetten alışveriş yapmazdık. Hayat şartları gereği şu an mecburum
Benımde 2 saatte bir 60 bazen 75 falan içiyor. Gerçekten çok çabuk bitiyor artık900 gr bır hafta gıdıo cnmm 90 cc ıcıyor 2 saatte bir bazen 60 bellı olmuyor cok
Sma kullaniyorjm canımcnm benm korkum bebeğin alıp almaması değil
yarayıp yaramayacağı kilo konusunda
sen ne kullanıosun fuli
Yok canım yanlış anlamadimYa kuzu indirim olunca tabiki alinir ben aslinda inan genel konustum kusura bakma sana karsi degil 20ye yakin stok yapan var onlar mahvediyor piyasayi yoksa 5-6 almak degildi benim kastim
2 saat duruyor kenarda diye biliyorum canım dökme hemen sonra yine teklif et içer belkiBiz de mamaya ağırlık verdik mecburen uykusuzluk stres sütüm azaldı artık.. gerçekten çok pahalı, bi de yarısını içmiyo bazen, bazen de 2 çekip bırakıyo dökmek zorunda kalıyorum içim acıyo..
Kaç kere deniyorum vermeyi kuzum.Yok canım yanlış anlamadimkız bana göre 6 kutu bile stok
2 saat duruyor kenarda diye biliyorum canım dökme hemen sonra yine teklif et içer belki
Cnm bu aralar diş zamanları başlıacağı için genel anlamda bebeklerde özellikle gündüzleri aşırı düzensiz içimleriBiz de mamaya ağırlık verdik mecburen uykusuzluk stres sütüm azaldı artık.. gerçekten çok pahalı, bi de yarısını içmiyo bazen, bazen de 2 çekip bırakıyo dökmek zorunda kalıyorum içim acıyo..
Memnunmusun?Benımde 2 saatte bir 60 bazen 75 falan içiyor. Gerçekten çok çabuk bitiyor artık
Sma kullaniyorjm canım
İnsan yinede üzülüomuş gerçekten sütü bitince
Memnunum canım en başından beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. 800 gram i bazı yerde 150 bazı yerde 120~130 çok değişiyor uygun bulunca alıyorum. Elimdekiler bitince bebelac a geçmeyi düşünüyorum bende. Çünkü artık anne sütü almıyor ve daha fazla içmeye başlar büyüdükçe daha çabuk bitecekCnm bu aralar diş zamanları başlıacağı için genel anlamda bebeklerde özellikle gündüzleri aşırı düzensiz içimleri
Ben o kdar acıormki dökünce
Mecbur azar azar yapıorm
60 yapıorm doymazsa bidaha
Bazen 30 yapıorm hareketlerine göre
Sen ne kullanıosn mama olarak
Memnunmusun?
Bebelac uygub ama kullanan duymadm dahaMemnunum canım en başından beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. 800 gram i bazı yerde 150 bazı yerde 120~130 çok değişiyor uygun bulunca alıyorum. Elimdekiler bitince bebelac a geçmeyi düşünüyorum bende. Çünkü artık anne sütü almıyor ve daha fazla içmeye başlar büyüdükçe daha çabuk bitecek
Bebelac uygub ama kullanan duymadm daha
Kullanan bize fikirkerini söylese keşke
Ayy bunu bana nasıl söylemezsinElika bebek uygulaması kullanan varmı
Orda hep çekiliş oluo hayatmda ilk kez bir çekilişten kazandm
Akıtmaz suluk, kaşık, ve mama tabağı
Ama 3mü gelio birimi gelio anlamadm
Biri gelecekse suluk almamaştm o gelsn bari
Sanki elika hakknda knuşnuştkZeynep067 kullanıyor canım memnunum demisti her bebeğe görede değişir. İnstagramda mühendisinoglu var ya. İçerik inceliyor ben oradan bakıp bebelac kullanmaya karar verdim
Ayy bunu bana nasıl söylemezsin
1~2~3 numaraları incelemiş. Numara artinca bazı markalar içerisine laktoz kolza yağı pirinç unu nişasta eklemiş. Bebelac 1 ve bebelac gold 1 temiz. 2 numaraya geçince bebelac gold 2 temiz. Hatta 2 numara aptamilde de laktoz katılmış. Bunlari kattıkca anne sütünden daha da uzaklaşmış oluyorSanki elika hakknda knuşnuştk
Teeee gebeykenden
Aaa muh3ndisnoğku iyimi dio bebelac için
Bebelac alalm diosn yani1~2~3 numaraları incelemiş. Numara artinca bazı markalar içerisine laktoz kolza yağı pirinç unu nişasta eklemiş. Bebelac 1 ve bebelac gold 1 temiz. 2 numaraya geçince bebelac gold 2 temiz. Hatta 2 numara aptamilde de laktoz katılmış. Bunlari kattıkca anne sütünden daha da uzaklaşmış oluyor
Elimdekiler bitince indirim denk gelmezse el mahkumBebelac alalm diosn yani
Kullanıyor benimkiler de canım.. akşam yatmadan 180 gece 12de 180 sabah 6 gibi 120 filan içiyorlar haliyle çok gidiyor hala mama. Aman yesinler de başka virşey istemiyorum defne mama da içmiyor dişten heralde
Aptamil prosyneo kullanıyorum şimdilik canım, kakada biraz zorlanıyor gibi takip ediyorum inş alışır sindirimi.Cnm bu aralar diş zamanları başlıacağı için genel anlamda bebeklerde özellikle gündüzleri aşırı düzensiz içimleri
Ben o kdar acıormki dökünce
Mecbur azar azar yapıorm
60 yapıorm doymazsa bidaha
Bazen 30 yapıorm hareketlerine göre
Sen ne kullanıosn mama olarak
Memnunmusun?
Disler mahvetti kuzulari ikisine de calpol verdim kuzu bugun yineKullanıyor benimkiler de canım.. akşam yatmadan 180 gece 12de 180 sabah 6 gibi 120 filan içiyorlar haliyle çok gidiyor hala mama. Aman yesinler de başka virşey istemiyorum defne mama da içmiyor dişten heralde
Oyyyyy dişten kurtulmadnzmı dahaKullanıyor benimkiler de canım.. akşam yatmadan 180 gece 12de 180 sabah 6 gibi 120 filan içiyorlar haliyle çok gidiyor hala mama. Aman yesinler de başka virşey istemiyorum defne mama da içmiyor dişten heralde
İnşallah cnm alışır merak etme ama bu süreçte ek olarak probiyotik kullan benceAptamil prosyneo kullanıyorum şimdilik canım, kakada biraz zorlanıyor gibi takip ediyorum inş alışır sindirimi.