- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Hay Allah ya neden ulaşamadınız? Pazartesi ya yoğunlardır. E nabızda ya da özel hastaneyse sitesinde sonuçları yok mu ki? Ne zaman kontrole gideceksiniz? Neye olabilir acaba bazı bebeklerin deterjana oluyomuş o olabilir mi ki neresinde egzama?Ay kuzum hastaneye de ulaşamadık, yılan hikayesine döndü bizim bu alerji işiHiç geçmedi o yüzden diyorum ya bence başka bir şeye var süt değil yani
Aa bıraktı mı sütü canımBen kola ve cipse yonelecegim
Canım benim kızım sadece mama aldığı icin 10 gün sonra falan basliyacagim tattirmaya
Sağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi
4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir
Devlet hastanesi canım hatta çocuk hastanesi o yüzden ulaşamıyoruz bence yani yönlendirme yapıyolar açan yokHay Allah ya neden ulaşamadınız? Pazartesi ya yoğunlardır. E nabızda ya da özel hastaneyse sitesinde sonuçları yok mu ki? Ne zaman kontrole gideceksiniz? Neye olabilir acaba bazı bebeklerin deterjana oluyomuş o olabilir mi ki neresinde egzama?
Ay dilim varmıo
Bide izledim salak gibi ya
Off allah beni ne etmesin
3 aylık bebeği öldüresiye tokatla dövmüş babası
Bilerek izlemedim ama duyduğumdan beri (yarım saat önce öğrendim) aklım başımda değil. İsyana sürüklüyor insanı bu olaylar... Önce müslüme sonra bu..Ahhh baloncukBal0ncuk cok uzgubjm bende izledim kahrımdan öldüm sabah beri gozumün önünden gitmiyor..gizli gizli dövmesi ne garip dimi.. Bir yandan pış pış yapıo kapıya bakıp bır yandan vuruyor.. Aklım almıo 3 aylık bebek ne yapmıs olabılır.. Meydanda cayır cayır yakacaksın böylelerini
işte o kadar güzel yapmasalardı napayımyulaf ezmesi bir bardak süt iki kuru kayısı bir kaşık dut kurusu çok az bal ve cevizle efsane oluyor ve çok tok tutuyor bak öyle dene bi
Aa bıraktı mı sütü canımo zamn güzelce cips falan yiyebilirsin çok severimm
işte o kadar güzel yapmasalardı napayım yulaf ezmesi bir bardak süt iki kuru kayısı bir kaşık dut kurusu çok az bal ve cevizle efsane oluyor ve çok tok tutuyor bak öyle dene bi
Devlet hastanesi canım hatta çocuk hastanesi o yüzden ulaşamıyoruz bence yani yönlendirme yapıyolar açan yokKolları yüzü bacakları eşim olmazsa gidecek direk hastaneye. 3 saatlik yolda bide hastane
Nasıl sütun bitti canım çok erken değil mi daha yaSütüm bitti malesef keşke olsa herleye rağmen sağardımOf of yine dıygusala bağlayp delirecem
Ayyy ben anne sütü bile almamşm hayatmda hiç süt içmemişim halada sevmedm
Yoğuttla yulaf ye dediler o yüzden
Benm kızım hç emmediNasıl sütun bitti canım çok erken değil mi daha ya
Yoğurtla kuru meyvelerle filan güzel oluyor o şekilde canım
Hiç olmadı 4.5 ay almış canım onada şükür tabiBenm kızım hç emmedi
Tek başıma 4.5 ay mücadele ettm sütle :)
Bunada şükür diyorum
Disi olmadan aman koparip cigneyemez diyosun dis olunca buyuk koparirsa diyosun korkuyosunŞeytan dior al brokoliyi ver eline kemirsin hahahha
Allah arttırsın inşallah cnmHiç olmadı 4.5 ay almış canım onada şükür tabi
Bende kızım emmezken 6 ay bari yetsin diyordum simdi de meçhul bakalım emince garanti değil sütun devamlılığı
Bunun için bir atasözü var biliosn demiDisi olmadan aman koparip cigneyemez diyosun dis olunca buyuk koparirsa diyosun korkuyosun
İnşallah belli bı sure bari yeter canımAllah arttırsın inşallah cnm
Hangisi kizBunun için bir atasözü var biliosn demi
Bende süt bitti canim. Bu zamana kadarda iyi geldik bence. Çünkü en başta hiç yoktu. Hep emzirdim Nisa uyurkende sagdim. Az da olsa artirabildim. Mama ile yolumuza devam ediyoruzAa bıraktı mı sütü canımo zamn güzelce cips falan yiyebilirsin çok severimm
işte o kadar güzel yapmasalardı napayım yulaf ezmesi bir bardak süt iki kuru kayısı bir kaşık dut kurusu çok az bal ve cevizle efsane oluyor ve çok tok tutuyor bak öyle dene bi
Devlet hastanesi canım hatta çocuk hastanesi o yüzden ulaşamıyoruz bence yani yönlendirme yapıyolar açan yokKolları yüzü bacakları eşim olmazsa gidecek direk hastaneye. 3 saatlik yolda bide hastane
Değildir canım. Bebek her zaman makina dan daha iyi çekerİyi geceler güzel anneler
Birşeyi merak ediyorum ben daha doğrusu endişeliyim bu konuda makine ile 5 dk sağılan süt miktarı ile bebeğin 5 dk emmesi aynı mıdır sizce
Önemli olan anne sütü almış olması canım. Hiç almasa bile emziren anneden bir eksiğimiz yok ya da bebeğimizin bir eksiği yok bana göre
Aip söliememHangisi kiz
Biz elimizden geleni yaptk cnm ister 1 ister 4 ay
Bebeğin gücü daha fazla cnmİyi geceler güzel anneler
Birşeyi merak ediyorum ben daha doğrusu endişeliyim bu konuda makine ile 5 dk sağılan süt miktarı ile bebeğin 5 dk emmesi aynı mıdır sizce
Endişe duruyor kızım çok az bir süre emiyor 5 bilemedin 10 dk doyuyor mu diye kaygilaniyorim bez sayısı da iyi amaDeğildir canım. Bebek her zaman makina dan daha iyi çeker