- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Buna sevindimAip söliemem
Biz elimizden geleni yaptk cnm ister 1 ister 4 ay
İçin rahat olsun
Bebeğin gücü daha fazla cnm
Bebeğin salyası kokusu bile hormonları aktifleştiriyor :)
Stok olayina cok kiziyorum cok bilincsiz bir hareket.günaydın kızlar
maşallah yağ şeker undan sonra
mamada yok.. mamayıda stok etti millet sanırım
Tabiki canim kullaniyoruz mama
amanınnnnnnnnnn 8-9 ayda kullanmayı bırakıp kurtuluruz sanıodmStok olayina cok kiziyorum cok bilincsiz bir hareket.
Elinde mama olanlar kara borsa simdi yazik gunah biraz da bizler kendi elimizle kendimizi pahali hayata itiyoruz. Bilinc sart.
Yok kiz olur muamanınnnnnnnnnn 8-9 ayda kullanmayı bırakıp kurtuluruz sanıodm
mama fiyatları aldı başını gidiyorYok kiz olur muek gida da alsalar mamanin sagladigi vitamin minerali ayni anda almalari imkansiz hem de mama istiyolar zaten ozellikle uyurken uykuya gecerken henuz erken teyzesi
Yaaa iste buna cok kiziyorum cok zam gelse 10 lira gelecek mesela ama simdi 50 lira koyacak ustune bu olacak is degil bu tamamen insanlarin bile bile yaptigi bir hata cok dusuncesizce buluyorum stok isinimama fiyatları aldı başını gidiyor
özellikle aptamil.. üstelik aptamil kara borsa olmuş...
başndan beri aptamil kullanıorum değiştirmek istiyorum ama korkuorum
50 bile değilYaaa iste buna cok kiziyorum cok zam gelse 10 lira gelecek mesela ama simdi 50 lira koyacak ustune bu olacak is degil bu tamamen insanlarin bile bile yaptigi bir hata cok dusuncesizce buluyorum stok isini
Kasım ayının başında indirimde 6 kutu mama aldım. Kendimce stok yaptım ilk defa o kadar çok aldım. Kasım sonundaki indirimde de güzel indirim gördüm ama malesef para olmadigi için alamadım para olsa bi o kadar da alır kenara koyardım. Çünkü maddi imkanlarımız mamaya yetemiyor. Ben bebeğime şu an mama vermek zorundayım ve mamayi almak zorundayım. Bezi de indirimde alıyorum ama o önemli degil bulamazsam başka alırım. Mama öyle değil bez gibi marka değiştirip duramam. Ama bu kadar çok zamandan sonra bende daha uygun mamaya gececegim sanırım.Stok olayina cok kiziyorum cok bilincsiz bir hareket.
Elinde mama olanlar kara borsa simdi yazik gunah biraz da bizler kendi elimizle kendimizi pahali hayata itiyoruz. Bilinc sart.
Dahq yuksek fiyata satmak icin gindermiyolar belki de50 bile değil
3 ay önce 5 kg mamayı 400 aldm
şimdi 2 kilo 400 gr mama 400 tl.... aradaki fark büyük ve verdiğim sipariş şuanda kargoda kayıp...
gece tüketici haklarına şikayet ettm
6 kutu mama bitince ne olacak stok cok zarar verdi mama fiyatlarina ben karsiyim ve uzuluyorumKasım ayının başında indirimde 6 kutu mama aldım. Kendimce stok yaptım ilk defa o kadar çok aldım. Kasım sonundaki indirimde de güzel indirim gördüm ama malesef para olmadigi için alamadım para olsa bi o kadar da alır kenara koyardım. Çünkü maddi imkanlarımız mamaya yetemiyor. Ben bebeğime şu an mama vermek zorundayım ve mamayi almak zorundayım. Bezi de indirimde alıyorum ama o önemli degil bulamazsam başka alırım. Mama öyle değil bez gibi marka değiştirip duramam. Ama bu kadar çok zamandan sonra bende daha uygun mamaya gececegim sanırım.
Ayçiçeği ihtiyacı var eve onada hep zam geliyor ama şu an aklımda hep bez mama
Cebine asgari ücretten daha az para giriyorsa evin kira ise indirime girince elindeki para ile almak zorundasın. Karşı değilim karşı olamıyorum malesef.Dahq yuksek fiyata satmak icin gindermiyolar belki de
6 kutu mama bitince ne olacak stok cok zarar verdi mama fiyatlarina ben karsiyim ve uzuluyorum
Kaç cc içiyor canım bebeğin ne kadar giidyor bir kutu. Bende belki elimdekiler bitince bebelac a geçerimGunaydın kızlar
Mamayo degıstırmek ısteyenler kucuk paket alıp deneyin benım bebgım kabul ettı sma dan bebelac gectık hıc sıkıntı cıkmadı ay. Sonunda bır adet fazla almıs oluyoruz
900 gr bır hafta gıdıo cnmm 90 cc ıcıyor 2 saatte bir bazen 60 bellı olmuyor cokKaç cc içiyor canım bebeğin ne kadar giidyor bir kutu. Bende belki elimdekiler bitince bebelac a geçerim
cnm benm korkum bebeğin alıp almaması değilGunaydın kızlar
Mamayo degıstırmek ısteyenler kucuk paket alıp deneyin benım bebgım kabul ettı sma dan bebelac gectık hıc sıkıntı cıkmadı ay. Sonunda bır adet fazla almıs oluyoruz
sen ne kullanıosun fuliKaç cc içiyor canım bebeğin ne kadar giidyor bir kutu. Bende belki elimdekiler bitince bebelac a geçerim