- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Keşke her şey olması gerektiği gibi ilerlerse ama illa ki böyle yapacaksın.. Sonuca bakalım biz yinedebu ülkede herşey sert yolla çözülmek zorundamı ?
illa tüketici haklarına başvurmam mı gerekiyordu..
gelmiş kargom hataya..
sağ salim elime ulaşır umarım
en azından bir süre daha mama var... şükürKeşke her şey olması gerektiği gibi ilerlerse ama illa ki böyle yapacaksın.. Sonuca bakalım biz yinede
9. ay tünelin çıkış kapısımı
Ama ustun performans beklemeyin sadece bakimlari kolaylasiyor mizmizlik uyumama uyanma yememe tam gaz devam dişten dolayi9. Aycok var
içimiz azıcık açılmıştı geri kapandıAma ustun performans beklemeyin sadece bakimlari kolaylasiyor mizmizlik uyumama uyanma yememe tam gaz devam dişten dolayi
Ama soyle dusun senden bagimsiz vakit gecirecek mama sandalyesine koyup kahvalti yapabileceksin yurutece koyup cay yudumlayabileceksiniçimiz azıcık açılmıştı geri kapandı
benm annem en büyük şansım sanırım cnm aynı apt.Ama soyle dusun senden bagimsiz vakit gecirecek mama sandalyesine koyup kahvalti yapabileceksin yurutece koyup cay yudumlayabileceksin
O zaman sen neyden dolayi sikayetcisin kibenm annem en büyük şansım sanırım cnm aynı apt.
o yüzden tüm bu dediklerini yapabiliorum
şuanda hç bişeydenO zaman sen neyden dolayi sikayetcisin ki
Al bizden de okadar..Günaydın kızlar
Hani kemal sunal hababam sınıfında bir repliği var
Tünelin sonu b... K bir yere cikiyor arkadaslar sakın gelmeyin diyor ya heh tamda suan ordayım uykusuz geceler huy degıstırmeler..Ayaga kalkmak istemeler.. Gecelerin yargıcı olduk resmen  146 günden seslenıyorum
Ben de öyle kuzuDisler mahvetti kuzulari ikisine de calpol verdim kuzu bugun yine
Daha yeni başlıyor… en zor azı dişlermiş allahım 2 yaşa kadar rahat yok heraldeOyyyyy dişten kurtulmadnzmı daha
İnşallah cnm alışır merak etme ama bu süreçte ek olarak probiyotik kullan bence
Yaaaaa iade isteyemiyo musun canım? Ay ben de takip ediyordum alacaktım o setlerden güzel görünüyordu.Ah kızlar adım adım set almıştım her ay kargoyla gönderiyorlardı çocukların gelişimi için aktiviteler kitaplar vs.. şansıma tüküreyim dün mesaj geldi koskoca firma battı diye daha ilk taksiti ödemiştim bir dePDF olarak göndereceklermiş sözde de ne yapayım ben PDFyi
Ayy adm adım batmışnıAh kızlar adım adım set almıştım her ay kargoyla gönderiyorlardı çocukların gelişimi için aktiviteler kitaplar vs.. şansıma tüküreyim dün mesaj geldi koskoca firma battı diye daha ilk taksiti ödemiştim bir dePDF olarak göndereceklermiş sözde de ne yapayım ben PDFyi
6 ay gaz gecmesi icin bir hedef canim o da buyuk bir milatKızlar ben de sanıyorum ki benim kızın çok gazı var ondan gece çok uyanıyor demek ki gazı geçse de aynı olcak
Masalim01 kuzum 6. Ay diye hedef koyduydum ben kolaylaşması için 9 mu oldu şimdi ya
Fly3646 canım beyinleri gelişiyo bebelerimizin bizimki de aynı uyumuyo akşamın bi vakti, sonra içeri götürüyorum bi gülüyo ki dedeye babanneye ay diyorum biraz önce beni tepikleyen kız bu mu
Yaş 39. 1 ay bile beklemeyin bence en azından başlayın allah annenize şifa versin ölüm bu zamanı yok malesef beklemek çözüm değil en azından bir dr görüşün rotanız belli olsunArkadaşlar merhaba,
Ben öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz 2 yıl önce bir kayıp yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub süreçte sürekli doktorlara da gittik geldik. Bir kaç operasyon falan da geçirdim.
Şimdi tüp bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tüp bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde düşünüyorum onu anlatayım sizlere;
Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay önce bir yoğun bakım dönemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş güç çocuk tabi geri dönmek zorunda kaldık.
Demem o ki şuan doktorlar çok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu süreçte tüp bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani öyle kötü bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi geçti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...
Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.
Telefonları da kapatmışlar maalesefYaaaaa iade isteyemiyo musun canım? Ay ben de takip ediyordum alacaktım o setlerden güzel görünüyordu.
Evet kuzum batmış iflasına karar verilmiş hammadde kağıt çok zamlanmış dolardan dolayıAyy adm adım batmışnı
Sen de baloncuk gibi tüketici haklarına mı başvursan canım pdf için çok fazla ücret değil mi?Telefonları da kapatmışlar maalesefçok da güzeldi gerçekten ya
Evet kuzum batmış iflasına karar verilmiş hammadde kağıt çok zamlanmış dolardan dolayı
Ayy litfen geçsin masalım geceleri saat başı kalkmaktan helak olduk bi pırt uğruna6 ay gaz gecmesi icin bir hedef canim o da buyuk bir milat