Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

bu ülkede herşey sert yolla çözülmek zorundamı ?
illa tüketici haklarına başvurmam mı gerekiyordu..
gelmiş kargom hataya..
sağ salim elime ulaşır umarım
Keşke her şey olması gerektiği gibi ilerlerse ama illa ki böyle yapacaksın.. Sonuca bakalım biz yinede

Al bizden de okadar..
Yataga koyuyorum bi yandan kafayı bi yandan ayakları kaldırmaya çalışıyor, el kadar bebe oturmak, kalkmak istiyor..
Gece gelsin istemiyoruz artık valla..
Şu tünelin sonundan az bi ışık görebilseydik hayırlısıyla

Kızlar ben de sanıyorum ki benim kızın çok gazı var ondan gece çok uyanıyor demek ki gazı geçse de aynı olcak

Masalim01 kuzum 6. Ay diye hedef koyduydum ben kolaylaşması için 9 mu oldu şimdi ya
Fly3646 canım beyinleri gelişiyo bebelerimizin bizimki de aynı uyumuyo akşamın bi vakti, sonra içeri götürüyorum bi gülüyo ki dedeye babanneye ay diyorum biraz önce beni tepikleyen kız bu mu

Ah kızlar adım adım set almıştım her ay kargoyla gönderiyorlardı çocukların gelişimi için aktiviteler kitaplar vs.. şansıma tüküreyim dün mesaj geldi koskoca firma battı diye daha ilk taksiti ödemiştim bir de PDF olarak göndereceklermiş sözde de ne yapayım ben PDFyi

Yaaaaa iade isteyemiyo musun canım? Ay ben de takip ediyordum alacaktım o setlerden güzel görünüyordu.

Ayy adm adım batmışnı

6 ay gaz gecmesi icin bir hedef canim o da buyuk bir milat

Yaş 39. 1 ay bile beklemeyin bence en azından başlayın allah annenize şifa versin ölüm bu zamanı yok malesef beklemek çözüm değil en azından bir dr görüşün rotanız belli olsun

Telefonları da kapatmışlar maalesef çok da güzeldi gerçekten ya

Evet kuzum batmış iflasına karar verilmiş hammadde kağıt çok zamlanmış dolardan dolayı
Sen de baloncuk gibi tüketici haklarına mı başvursan canım pdf için çok fazla ücret değil mi?
6 ay gaz gecmesi icin bir hedef canim o da buyuk bir milat
Ayy litfen geçsin masalım geceleri saat başı kalkmaktan helak olduk bi pırt uğruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…