Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar
Hani kemal sunal hababam sınıfında bir repliği var
Tünelin sonu b... K bir yere cikiyor arkadaslar sakın gelmeyin diyor ya heh tamda suan ordayım uykusuz geceler huy degıstırmeler.. 🙈🙈Ayaga kalkmak istemeler.. Gecelerin yargıcı olduk resmen  146 günden seslenıyorum🥳🥳🥳🥳

Günaydın kızlar
Tünelin sonu b... K bir yere cikiyor arkadaslar sakın gelmeyin diyor ya heh tamda suan ordayım uykusuz geceler huy degıstırmeler.. 🙈🙈Ayaga kalkmak istemeler.. Gecelerin yargıcı olduk resmen  146 günden seslenıyorum🥳🥳🥳🥳
zeynep sen kaç temmuzda doğurdun

Günaydın kızlar
Zeyno kızz geri mi dönelim 😁 o daha fena gibi 😁
Nisa da bu ara çok sık uyanıyor uyumuyor sonumuz hayrola 😂

sen atak haftasındasın fulimm
Aynen... Tam uykular biraz düzene girmişti tekrar bozulur gibi oldu. Uyurken kol bacak hep hareket halinde tam yatağa yatıyor açıyor gözü. Ama daha çok muhabbet eder bize daha çok güler oldu bu ara o daha güzel 😍

Aynen... Tam uykular biraz düzene girmişti tekrar bozulur gibi oldu. Uyurken kol bacak hep hareket halinde tam yatağa yatıyor açıyor gözü. Ama daha çok muhabbet eder bize daha çok güler oldu bu ara o daha güzel 😍
ay evet artık 10 güne felan herkesi tanıyacak herkese tepkiler olacak dur daha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
çok fena kız cocukları ya :KK70:
lena tam bir zilli oldu
dün çığlıık atmayı keşfetti
bütün gün akşam felan evde sürekli çığlık atıyor ne yapıyorsun dediğimizde gülüyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

X