Sağ salim eline ulaşsın inşallah canım.Tüketici hakları aramş ups'yi
Beni aradılar
Bakalm neler olcak
Mamasına 2 damla zeytinyağı koyuyorum günde 1 defa, içerse tabi..Oyyyyy dişten kurtulmadnzmı daha
İnşallah cnm alışır merak etme ama bu süreçte ek olarak probiyotik kullan bence
Valla istiosa ulaşmasn..Sağ salim eline ulaşsın inşallah canım.
Kıyamam ya.. Senim prens tam bir şehzade cıktıMamasına 2 damla zeytinyağı koyuyorum günde 1 defa, içerse tabi..
2 dmla cok az degılmı canm.. ben bır cy kasık koyuyorum. Gayet guzel yapıyor ozamanMamasına 2 damla zeytinyağı koyuyorum günde 1 defa, içerse tabi..
Kuzum probiyotik kullan ama dr sor senin bebek küçükÇıldırıcam sabahtan beri ya kızım kakasini yaparken çok ıkınıyor ağlıyor mosmor oluyor bunun bi çözümü yok mu Allah aşkına ya
Tşk ederm cnmBal0ncuk evet canm ben bebelac 1 aydır kullanıyorum gayet te memnunum..
Biogaia kullanıyorum canım zatenKuzum probiyotik kullan ama dr sor senin bebek küçük
Tşk ederm cnm
zeynep sen kaç temmuzda doğurdunGünaydın kızlar
Hani kemal sunal hababam sınıfında bir repliği var
Tünelin sonu b... K bir yere cikiyor arkadaslar sakın gelmeyin diyor ya heh tamda suan ordayım uykusuz geceler huy degıstırmeler..Ayaga kalkmak istemeler.. Gecelerin yargıcı olduk resmen  146 günden seslenıyorum
Zeyno kızz geri mi dönelimGünaydın kızlar
Hani kemal sunal hababam sınıfında bir repliği var
Tünelin sonu b... K bir yere cikiyor arkadaslar sakın gelmeyin diyor ya heh tamda suan ordayım uykusuz geceler huy degıstırmeler..Ayaga kalkmak istemeler.. Gecelerin yargıcı olduk resmen  146 günden seslenıyorum
sen atak haftasındasın fulimmZeyno kızz geri mi dönelimo daha fena gibi
Nisa da bu ara çok sık uyanıyor uyumuyor sonumuz hayrola
Aynen... Tam uykular biraz düzene girmişti tekrar bozulur gibi oldu. Uyurken kol bacak hep hareket halinde tam yatağa yatıyor açıyor gözü. Ama daha çok muhabbet eder bize daha çok güler oldu bu ara o daha güzelsen atak haftasındasın fulimm
ay evet artık 10 güne felan herkesi tanıyacak herkese tepkiler olacak dur dahaAynen... Tam uykular biraz düzene girmişti tekrar bozulur gibi oldu. Uyurken kol bacak hep hareket halinde tam yatağa yatıyor açıyor gözü. Ama daha çok muhabbet eder bize daha çok güler oldu bu ara o daha güzel
9. ay tünelin çıkış kapısımıKizlar 9 ay bakin tarih veriyorumdis sıkıntilarimiz var o apayri yeme icme uyku duzenleri iyi degil pek ama bakimlari kolaylasacak insallah sabir
Gunaydin
Ortalık durulunca ben size habee ederımZeyno kızz geri mi dönelimo daha fena gibi
Nisa da bu ara çok sık uyanıyor uyumuyor sonumuz hayrola
9. AyKizlar 9 ay bakin tarih veriyorumdis sıkıntilarimiz var o apayri yeme icme uyku duzenleri iyi degil pek ama bakimlari kolaylasacak insallah sabir
Gunaydin