Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Randevun cumaydı di mi? Olmazsa öne alırsın. Doktor randevulu adet günlerinde illa bi yamuk yapıyo bu adetler😂 neyse gecikmeden ol da kuzu doktor ayarlanır her türlü.
Doktora randevu bulunmuyor geçen hafta pazartesiden aldım randevuyu 😁 randevusuz giderim ama 6 da yola çıkıyoruz saatler sürüyor donmemiz. Neyse az daha dayansın 😁

Yaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimm🥰🥰 allah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin 🙏🏻😂 Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah 🙏🏻 Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah 🌸🌸

Yaa ne güzel enerjik ve pozitif bir grup en sevdiğimm🥰🥰 allah gebelerimize bir avazda doğurmayı, kalmak isteyenlerimize de bir avaz da hamile kalmayı nasip etsin 🙏🏻😂 Bende yeni başladım 4. İğnemi vurdum yarın kontrol var. Bir ay dinlenicez o ay rahim filmi çekinicem Ocak’ta da transfer inşallah 🙏🏻 Sağlıklı bol içi dolu dolu embriyolarımız olsun inşallah 🌸🌸
Aminn 🙏🏻 İnşallah hiç zorlanmadan sağlıkla geçirirsin süreçlerii😊 bol sağlıklı embriyolu olsun tedavin🥰 hoşgeldin aramıza

Tarlusal dün aksam bitti. Şimdi adet ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Ama bu kadarr erken gelmez herhlde. Gelmemesi lazım yani 😁
Bence çarşamba sabah gelecek ❤️
Hoşgeldin canım 😑 Hayırlısıyla toplamanı atlatıp transferini olursun ve gebe kalırsın inşallah 🙏🏻

Hosgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Ocakta güzel haberler alırsın inşallah. İlk denemen mi olacak

Aa hadi insallah guzel sonuclar alırsınız ben de ocakta sıfırdan tedaviye baslayacwgim ocak topigim var oraya da uğrayın :KK45: :KK36:

Hepinize teşekkür ederim ☺️ Amin inşallah 🙏🏻 Benim ikinci denemem ama daha önce 3 Kez normal yolla gebe kaldım biri düşük biri dış gebelik biri de preaklempsi sonucu 7 aylık kaybım var🤷🏻‍♀️ 😕 bir tüp olmadığı için normal yoldan süreç uzuyor 4,5 yıldır evliyiz başladık bakalım allah bu sefer yüzümüzü güldürsün 🙏🏻🥰

Hepinize teşekkür ederim ☺️ Amin inşallah 🙏🏻 Benim ikinci denemem ama daha önce 3 Kez normal yolla gebe kaldım biri düşük biri dış gebelik biri de preaklempsi sonucu 7 aylık kaybım var🤷🏻‍♀️ 😕 bir tüp olmadığı için normal yoldan süreç uzuyor 4,5 yıldır evliyiz başladık bakalım allah bu sefer yüzümüzü güldürsün 🙏🏻🥰
Geçmiş olsun canım sende zor süreç gecirmisisn. Hepsi geride kaldı şimdi güzel günler yakın 🙏🏻🍀💜

Amh 0.5 ama 6 yumurta toplaniyor..7 yil once amh 2 idi ozaman da 6.toplanmisti bunu da gördü dr ama umutsuz konuştu gene de sinir oldum..

6 da 3 dollendi 3.gu e hepsi geldi 1 tanesi 6.gune gitti.
Merhaba cnm bende amh den muzdaribim bnm 0.66 çıktı iki ay önce FSH bu ay 20 çıktı FSH 10 altına düşmezse çok zor bu ay baya hayıt tohumu içtim bakalım adette kaç olacak bu FSH illeti eğer biraz düşmüşse Antep'e gidip tüp bebek merkezleriyle bı görüşeceğiz belki onlar da dussunler diye bir şeyler yaparlar bakalım hayırlısı

X