İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınCanım hoşgeldinnnNasılsın kalp atışı duydun mu bebişin
Donuyorum valla donuyorummmmHahaha keşkeiyiyim canım sen nasılsııııın? İstanbul yolları görülüyo mu ne aşamadasın??
Fly3646 canım tarlusalın ne zaman bitti gözlerimiz yollarda kaldı
Dün akşam son ilacı aldım. Cumaya randevum var salı çarşamba gelmek zorundaHahaha keşkeiyiyim canım sen nasılsııııın? İstanbul yolları görülüyo mu ne aşamadasın??
Fly3646 canım tarlusalın ne zaman bitti gözlerimiz yollarda kaldı
Bu ay tekrar mı başlıcaksınGeçiyor geciyorben haziranda tüp bebeğe başladım dış gebelik geçirdim 3 ay korunma gerekti ya nasıl geçer dedim 3 ay bitti.
Adet olmayı bekliyorum canım kontrole gıdıcem. İnsallah sıkıntı çıkmazsa transfer olurumBu ay tekrar mı başlıcaksın
YaAhahah ne zaman be ben hiç görmedimsensin bi kere hayırsız bunca Aydın halimi hatrımı sordun mu
Zaten etiketlemedikçe gelmiyooduuu
Hayırlısı olsun canım. Bu sefer güzel haberler alırsın inşallahAdet olmayı bekliyorum canım kontrole gıdıcem. İnsallah sıkıntı çıkmazsa transfer olurum
Napcaz netcez getircez onu o zamannDün akşam son ilacı aldım. Cumaya randevum var salı çarşamba gelmek zorunda
Aynen kekik adacayi icicem çabuk gelsin randevu bulmak zor oluyor doktoraNapcaz netcez getircez onu o zamann
Kekik çayını fln iç ara ara
Etiketsiz geliyoreeeZaten etiketlemedikçe gelmiyooduuu
Kuzum oh çok şükürİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınDuydum canım duydum geçen hafta mide bulantım başladı dedim tam 3 gün sürdü sonra tamamen geçti onu taktım kafaya hamilelikte anladım ki her an her dakika kafan orada aklımdan bir an olsun çıkmıyor Senin nasıl gidiyor
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eylesinAyy aman allahım sonundaŞöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallahHer türlü konuda yardımcı olurum
Kriel Fly3646 Bal0ncuk @hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim Optimussprime bekleriz kuzum
Merhaba teşekkür ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eylesinkist tedavisi gördün mü peki tüp bebek sürecinde kistin varmiydi.ben bu ay tüp bebek tedavisine başliycaktim.kistten dolayı doktorum erteledi bir ay kist için ilaç verdi. Kist varken iğnelere gecemeyiz demişti şuan ilaç kullanıyorum bu adetimle gideceğim.inşallah kistim yok olmustur
Ah ya doğru elini öpeydim bayram şöyle bi önünden geçeydim yolumu bulaydım birazBen senden büyük değilmiydim
Bayramda seyranda yazmadn hiç
Hoşgeldin optim... Naberr cınımmm
Aminnnnnnnnnnnnn... Soru yağmuruna tutabilirmiyimmmmmm
basit folikül kisti evet bu adetimle tedaviye başlarım.darisi başıma güzel annişMerhaba teşekkür ederimSen de adetle atılan basit kistlerden mi var? Benim onlardan olmadığı için çikolata kisti olduğundan herhangi bir ilaç kullanmadan tüpe geçtik. Yumurtalar toplandı dondurduk. 2 ay rahim dinlendirme sürecinde kist baskılayıcı iğne vurdurmuştu doktorum. Kistim 1 cm filan küçüldü. Transfer olurken de kistim vardı gebe kaldım yine var Kistler tüp bebekte engel değil... Bana ameliyat bile demişlerdi kisti almak için. Ama allah bu doktoru karşıma çıkardı ve hiç ameliyatsız ikizlere hamile kaldım
Oy en güzel allahım sağ Salim kucağına al sende inşallah canımKuzum oh çok şükürÖyle şeyleri hiç takma kafana benim hiç bulantım olmadı mesela şimdi ilk aylar öyle geçecek endişeyle. Ama bir baktın sona yaklaşmışsın Benim de iyi gidiyor kuzum kilo aldım, ağırlaştım, bebişler göğsüme kadar geldiler artık kaburgalarım ağrıyor Zaman geçiyor öyle
Basit kistler kayboluyor diğer aya canım inşallah hayırlısıyla tedavine başla ve emeklerinin karşılığını albasit folikül kisti evet bu adetimle tedaviye başlarım.darisi başıma güzel anniş
Sağol kuzum inşallahOy en güzel allahım sağ Salim kucağına al sende inşallah canım
Randevun cumaydı di mi? Olmazsa öne alırsın. Doktor randevulu adet günlerinde illa bi yamuk yapıyo bu adetlerTarlusal dün aksam bitti. Şimdi adet ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Ama bu kadarr erken gelmez herhlde. Gelmemesi lazım yani