İdari izin 6. Ayda başlıyor işte. Senin dediğin heyet raporudur. Onu alabilirsen gebeliğin tamamını evde geçirirsin.Bende böyle biliyorum ama bazıları idari izin veriliyor filan diyor o yüzden kafam karıştı iyice
6m aya kadar çalışmak ta çok saçma bi bulaşsa ilaç da kullanamayacaksın o zaman ne olacak düşünen yok
Aynen ole yapacağım araştırıyorum ama bulamıyorum bi türlüCanım sen tüp bebek doktorunu dinle bence. Diğer doktor içine sinmiyorsa da başka araştır değiş doktorunu.
Aynen ole yapacağım canımCanım git devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya yazıdır ben öyle yapıyorm tüp bebek tedavisi ile gebeyim bu ilaçları yazdırmak istiyorum diyorum yazıyorlar
Ben çok korkuyorum eğer olurda kısmet olur pozitifi görürsem korkutuyor bu virüs beni rapor bulmak çok sıkıntı ama şansımı deneyeceğimİdari izin 6. Ayda başlıyor işte. Senin dediğin heyet raporudur. Onu alabilirsen gebeliğin tamamını evde geçirirsin.
Gebeler istisna diye biliyorum. çalışma zorunluluğu yoktu sanırımBen çok korkuyorum eğer olurda kısmet olur pozitifi görürsem korkutuyor bu virüs beni rapor bulmak çok sıkıntı ama şansımı deneyeceğim
Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annesiKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Çol şükrür canımKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Çol şükrür canımheyecanlı bekleyiş başlasınn
Saolun kızlarSonucu güzel olur inşallah canm
Canım senin adına çok sevindim. Tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar alirisn insallahhKızlar merhaba .Yarın nasipse 2.tüp bebek tedavime başlıyorum bende adetimle .Dualarınızı beklerim
Yaa süper süper ikisi de sağlıkla doğsun inşallahKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Saol canım güzel haber almak nasip olsunYaa süper süper ikisi de sağlıkla doğsun inşallah
Ahh sıkı sıkııı annenizin rahmine tutunun bebekleerKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
İnşallah canım sende transfer oldun galiba inşallah güzel haberlerini bekliyorumCanım senin adına çok sevindim. Tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar alirisn insallahh
Evet canım çok saol darisi sana insallahİnşallah canım sende transfer oldun galiba inşallah güzel haberlerini bekliyorum
sıkı sıkı tutunsunlar bize oturarak yatmaktan yatmaktan sıkıldım :)Saol kuzum insallah
Gözün Aydın canım Allah güzel sonuçlar nasip etsin sanaKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım