Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

sıkı sıkı tutunsunlar bize oturarak yatmaktan yatmaktan sıkıldım :)
8 den beri . nasıl geçti güzel gecti mi canım .
bir de sürekli yatıyor musun ?
Güzel geçti canım. Ben hastanedeyim birazdan cıkıcam 2 saattir yatıyorum 😁 ama evde sürekli yatmicam. Şu 2 gün çok dikkat ederim sonra biraz daha rahat hareket ederim. Ağır iş yapmadan.

Güzel geçti canım. Ben hastanedeyim birazdan cıkıcam 2 saattir yatıyorum 😁 ama evde sürekli yatmicam. Şu 2 gün çok dikkat ederim sonra biraz daha rahat hareket ederim. Ağır iş yapmadan.
benim de öyle oldu bugün 8 de girdim 12 de cıktım hastaneden :) progestronuda vurdurdum ordayken :)
otelde yatıyorum arada kalkıp 2 tur atıylrum odada cunku belim agrıyor .
saga sola dönüp yatmakta sıkıntı var mı

benim de öyle oldu bugün 8 de girdim 12 de cıktım hastaneden :) progestronuda vurdurdum ordayken :)
otelde yatıyorum arada kalkıp 2 tur atıylrum odada cunku belim agrıyor .
saga sola dönüp yatmakta sıkıntı var mı
Yok istediğin gibi yatabilirisn. Arada kalkıp yuru çünkü rahime kan akışı gitmesi lazım.

Ahh sıkı sıkııı annenizin rahmine tutunun bebekleer❤️❤️

I izmir3590 canım bence de tüp bebek doktorunu dinle. Mesaj atınca yazmıyo mu doktorun reçete? Devlete gitmekte şuan çok tehlikeli geliyo bana🙈 gerçi tüm hastaneler fena şuan özellikle istanbul. Olmadı doktoruna bu doktor yazmadı ilaç progestan fitil alsam mı diyemi sorsan yazmıyorsa eğer bilemedim🙈 ben bikere acil bitmiş farketmedim pazardı gittim aldım reçetesiZ
Hemen bi doktor bulmam lazım içime sinen ya gidip devlete yazdıracağım mecburen

Kızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum ilaç kullanırken kabızlık varmış gibi rahatsi/lik yaşayan oldu mu hiç çok çok özür diliyorum lavaboya çıktım bugün ama sanki kabizmisim gibi karnım

Ben bu ay başlayamayacağım canım ama inşallah doğal olur diyelim 🤲
Nasıl hissediyorsun kendini?😊
Canım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım 🙏🏻😍

Kızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum ilaç kullanırken kabızlık varmış gibi rahatsi/lik yaşayan oldu mu hiç çok çok özür diliyorum lavaboya çıktım bugün ama sanki kabizmisim gibi karnım
Ben transferden 1 hafta sonradan baya 15, 16. Haftaya kadar sürdü. Baya kabızdım yani. Progestanı kestigimden beri düzeldi ilaçlar yapıyo malesef

X