- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Allah daim etsin inşallah canım sağlıcaklaKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daim etsin inşallah canım sağlıcaklaKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Haç haftalık olduğunun bi önemi yok mu yaniGebeler istisna diye biliyorum. çalışma zorunluluğu yoktu sanırım
Gözün Aydın canım Allah güzel sonuçlar nasip etsin sana
Saolun kızlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günler görmeyi nasip etsin hepimize tüm isteyenlereAllah daim etsin inşallah canım sağlıcakla
Güzel geçti canım. Ben hastanedeyim birazdan cıkıcam 2 saattir yatıyorum ama evde sürekli yatmicam. Şu 2 gün çok dikkat ederim sonra biraz daha rahat hareket ederim. Ağır iş yapmadan.sıkı sıkı tutunsunlar bize oturarak yatmaktan yatmaktan sıkıldım :)
8 den beri . nasıl geçti güzel gecti mi canım .
bir de sürekli yatıyor musun ?
benim de öyle oldu bugün 8 de girdim 12 de cıktım hastaneden :) progestronuda vurdurdum ordayken :)Güzel geçti canım. Ben hastanedeyim birazdan cıkıcam 2 saattir yatıyorum ama evde sürekli yatmicam. Şu 2 gün çok dikkat ederim sonra biraz daha rahat hareket ederim. Ağır iş yapmadan.
Yok istediğin gibi yatabilirisn. Arada kalkıp yuru çünkü rahime kan akışı gitmesi lazım.benim de öyle oldu bugün 8 de girdim 12 de cıktım hastaneden :) progestronuda vurdurdum ordayken :)
otelde yatıyorum arada kalkıp 2 tur atıylrum odada cunku belim agrıyor .
saga sola dönüp yatmakta sıkıntı var mı
Hemen bi doktor bulmam lazım içime sinen ya gidip devlete yazdıracağım mecburenAhh sıkı sıkııı annenizin rahmine tutunun bebekleer
I izmir3590 canım bence de tüp bebek doktorunu dinle. Mesaj atınca yazmıyo mu doktorun reçete? Devlete gitmekte şuan çok tehlikeli geliyo bana gerçi tüm hastaneler fena şuan özellikle istanbul. Olmadı doktoruna bu doktor yazmadı ilaç progestan fitil alsam mı diyemi sorsan yazmıyorsa eğer bilemedim ben bikere acil bitmiş farketmedim pazardı gittim aldım reçetesiZ
Ayyy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana canimguzel haberlerini alalim hergunKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
İkizlerime arkadaş geliyor inşallahhhh Kuzum sıkı sıkı tutunsunlar sanaKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Canım benim çok saolİkizlerime arkadaş geliyor inşallahhhh Kuzum sıkı sıkı tutunsunlar sana
Amin inşallahSaolun kızlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günler görmeyi nasip etsin hepimize tüm isteyenlere
Canım çok saol. Evet bebislerimi aldım geldim dinleniyorum. Hep beraber çifte mutluluk yasayalim sende başlayıncaFly3646 canımmm büyük gün geldi mi? bebişlerini kapıp gelmişsin çifte mutluluk olsun bu kez sana inşallah.
Ben bu ay başlayamayacağım canım ama inşallah doğal olur diyelimCanım çok saol. Evet bebislerimi aldım geldim dinleniyorum. Hep beraber çifte mutluluk yasayalim sende başlayınca
Canım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırımBen bu ay başlayamayacağım canım ama inşallah doğal olur diyelim
Nasıl hissediyorsun kendini?
Ben transferden 1 hafta sonradan baya 15, 16. Haftaya kadar sürdü. Baya kabızdım yani. Progestanı kestigimden beri düzeldi ilaçlar yapıyo malesefKızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum ilaç kullanırken kabızlık varmış gibi rahatsi/lik yaşayan oldu mu hiç çok çok özür diliyorum lavaboya çıktım bugün ama sanki kabizmisim gibi karnım
Ben transfer olmadim daha canim onceji ilac tedavisi surecindeyim dahaBen transferden 1 hafta sonradan baya 15, 16. Haftaya kadar sürdü. Baya kabızdım yani. Progestanı kestigimden beri düzeldi ilaçlar yapıyo malesef