Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Şuan yine iğne verdi mi? Mesela pıhtılaşma olup olmadıgını bilmeden hem coraspin hem iğne neye göre veriliyo valahi anlamıyorum iğneyi bıraktırır bence ama coraspini bilemedim
Yarın vericektr muhtemelen ama geçen dedim yani pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyoruz kullanmasam diye. Tutunmayı sağlıyor dedi sustum

İlk 3 ay değil mi yaaa
Ben de ilk 16 hafta hem iğne hem coraspin kullandım. 16dan sonra sadece coraspin ve 32ye kadar demişti en son doktorum bir dahaki gidişe sorarım

Ay iyi bari yalnız degilmişim
Sende bilmiyosun di mi pıhtılaşma var mı yok mu? Perinatolog bişi demedi mi kullanmana?
Ben de hiç pıhtılaşma testi yaptırmadım canım. Ama detaylıya gittiğim doktor kan akışı normal demesine rağmen mutlaka coraspine devam demişti

Benden çok eşim güzel bir kahvaltı bekliyor önceliğim fitil tabi fitili attım uzandım. Sonra karnımı güzel doyurayim ki acikmiyayim ve öğlen su icebileyim. Derdim sıkışmak çünkü
Hadi hayırlısı inşallah canım ya valla şimdi bende heyecanlandım sorunsuz güzel geçsin herşey hayırlı haberler ver bizede inşallah Rabbim yardımcın olsun
Bende kontrole gidiyorum bakalım ne dicekler

Benden çok eşim güzel bir kahvaltı bekliyor önceliğim fitil tabi fitili attım uzandım. Sonra karnımı güzel doyurayim ki acikmiyayim ve öğlen su icebileyim. Derdim sıkışmak çünkü
Ah bu eşler
Sıkışmada tecrübelisin sen artık onu güzel ayarlıcağınaa eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…