Yarın vericektr muhtemelen ama geçen dedim yani pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyoruz kullanmasam diye. Tutunmayı sağlıyor dedi sustumŞuan yine iğne verdi mi? Mesela pıhtılaşma olup olmadıgını bilmeden hem coraspin hem iğne neye göre veriliyo valahi anlamıyorumiğneyi bıraktırır bence ama coraspini bilemedim
Bana verdiler . Ve hala daha kullanıyorumbende o testi yaptırmadım bıraksam aksi olur diye de korkıyo insan. 36ya kadar kullan dedi dr um. Ama allah korusun ani şeyde nasıl dogım yaparım bilmem. Önceden kesmek gerekiyomuş çünkü. Ya da iğneye geçmek gerekiyomuş . Kafamda deli sorular
Ben de ilk 16 hafta hem iğne hem coraspin kullandım. 16dan sonra sadece coraspin ve 32ye kadar demişti en son doktorum bir dahaki gidişe sorarımİlk 3 ay değil mi yaaa
Ay iyi bari yalnız degilmişimBen de ilk 16 hafta hem iğne hem coraspin kullandım. 16dan sonra sadece coraspin ve 32ye kadar demişti en son doktorum bir dahaki gidişe sorarım
Ben de hiç pıhtılaşma testi yaptırmadım canım. Ama detaylıya gittiğim doktor kan akışı normal demesine rağmen mutlaka coraspine devam demiştiAy iyi bari yalnız degilmişim
Sende bilmiyosun di mi pıhtılaşma var mı yok mu? Perinatolog bişi demedi mi kullanmana?
Güzel bi kahvaltı hazırlaa kendinee ohGünaydın kizlar
Çok saolun12 gibi evden cıkıcaz şimdilik daha var
Benden çok eşim güzel bir kahvaltı bekliyorGüzel bi kahvaltı hazırlaa kendinee oh
Hadi hayırlısı inşallah canım ya valla şimdi bende heyecanlandım sorunsuz güzel geçsin herşey hayırlı haberler ver bizede inşallah Rabbim yardımcın olsunBenden çok eşim güzel bir kahvaltı bekliyorönceliğim fitil tabi fitili attım uzandım. Sonra karnımı güzel doyurayim ki acikmiyayim ve öğlen su icebileyim. Derdim sıkışmak çünkü
Ah bu eşlerBenden çok eşim güzel bir kahvaltı bekliyorönceliğim fitil tabi fitili attım uzandım. Sonra karnımı güzel doyurayim ki acikmiyayim ve öğlen su icebileyim. Derdim sıkışmak çünkü
Güzel haberlerle gel inşallah canımHadi hayırlısı inşallah canım ya valla şimdi bende heyecanlandım sorunsuz güzel geçsin herşey hayırlı haberler ver bizede inşallah Rabbim yardımcın olsun
Bende kontrole gidiyorum bakalım ne dicekler
İnsallah canım bende de bir başka heyecan var
Ay olmaz mı ya ben kendimi düşünemiyorumİnsallah canım bende de bir başka heyecan var
18 - 22 mm arası toplanıyor diye biyorumKızlar yumurtaların toplanmasi için büyüklüğünün ne kadar olması gerekli
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu yolda kolaylıklar nasip etsinKızlar merhaba .Yarın nasipse 2.tüp bebek tedavime başlıyorum bende adetimle .Dualarınızı beklerim
Hayırlı olsun canım dualarımız seninleKızlar merhaba .Yarın nasipse 2.tüp bebek tedavime başlıyorum bende adetimle .Dualarınızı beklerim