- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
14 en büyüğü benimki ortalama kaç gün daha sürer ilaç tedavisi18 - 22 mm arası toplanıyor diye biyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 en büyüğü benimki ortalama kaç gün daha sürer ilaç tedavisi18 - 22 mm arası toplanıyor diye biyorum
Rabbim sevincimizi heyecanınızı söndürmesin inşallah hayirlisindan hayirla nasip etsin inşallahİnsallah canım bende de bir başka heyecan var
2 3 güne büyümüş olurlar heralde. Doktorun takip ediyodur zaten.14 en büyüğü benimki ortalama kaç gün daha sürer ilaç tedavisi
Hayırlısı olsun canım Nerde başlıyorsun kendi şehrinde mi?Kızlar merhaba .Yarın nasipse 2.tüp bebek tedavime başlıyorum bende adetimle .Dualarınızı beklerim
Sağlıkçıları bilmiyorum canım. Milli eğitimde 6. Aya kadar çalışıyodun sonrasında pandemiden dolayı izinliydin ama kapadılar şimdi tüm okulları.Kızlar birşey daha sorucam size şimdi ben hemsireyim çalışıyorum hamilelik durumunda idari izin veriliyor mu pandemiden dolayı
Hayır canım .Ankara memorialde başlıyorum inşallahHazır okul yokken annemlerin yanına geldim , bir an önce başlayım dedim tüp bebek merkezleri kapanabilir çünküHayırlısı olsun canım Nerde başlıyorsun kendi şehrinde mi?
Oh çok iyi yapmışsın canım İnşallah bu denemende emeklerinin karşılığını alırsınHayır canım .Ankara memorialde başlıyorum inşallahHazır okul yokken annemlerin yanına geldim , bir an önce başlayım dedim tüp bebek merkezleri kapanabilir çünkü
Evet takip ediyor 2 gün de 1 gidiyorum ama söylemedi hiçbirşey düşündürdü beni bu durum sizlere sormak istedim bende2 3 güne büyümüş olurlar heralde. Doktorun takip ediyodur zaten.
Tüp bebek doktorunu dinlemelisin bence canım 12 haftaya kadar devam etSelam kızlar Bugün doktora gittim 10 haftalık olduğumu söyledi. 6 gün önden gidiyormuşum. Ama doktor bi türlü içime sinmiyor. Tüp bebek doktorum crıona jel bulamassan lutinusa devam et 12 haftayı tamamlayınca bırak dedi. Şimdi doktora bunu söyledim gerek yok yani kanaman falan olmadığı için diyip yazmadı bile. Tüp bebek doktoruma yazdım bende buradaki doktor gerek görmüyor yazmadı ilacı dıye oda senin kullanman gerekiyor tedaviyle hamile kaldığın için dedi.
Ole yapacağım bi doktora ilacı yazdırmam lazım cunku yazmadı resmen ilacı gerek yok diyip. Şimdi iyice soğudum yani gidesim kalmadı onaTüp bebek doktorunu dinlemelisin bence canım 12 haftaya kadar devam et
Bende böyle biliyorum ama bazıları idari izin veriliyor filan diyor o yüzden kafam karıştı iyiceSağlıkçıları bilmiyorum canım. Milli eğitimde 6. Aya kadar çalışıyodun sonrasında pandemiden dolayı izinliydin ama kapadılar şimdi tüm okulları.
Çok teşekkür ederim covid işleri zorlaştırıyo biraz. Benim de tedavim sırasında doktorum covid olmuştu ertelenmeşti. Kapansa da bisüre sonra acılıyor lab.lar. Biraz sabır canım vardır herşeyde bi hayırArkadaşlar öncelikle bu yolda olanlarin Allah yardımcısı olsun kriel nasıl mutlu oldum anlattamam ya böyle haberler okuyunca heyecanlanıyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık bizde ama Dr le görüşünce fikrim değişti şimdi aşılama yaptırmak istedim tıp da laboratuvar covit den dolayı çalışmıyor dediler. her yol sanki kapandı o kadar zor durumdayim çaresizim ki anlatamam ilçedeyim Dr ulaşmam çok zor oluyor o ayrı bı olay zaten bütün olumsuzluklar olamaması için sanki geçen ay tüp bebek yaptirmadigima pişman oldum
Canım git devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya yazıdır ben öyle yapıyorm tüp bebek tedavisi ile gebeyim bu ilaçları yazdırmak istiyorum diyorum yazıyorlarOle yapacağım bi doktora ilacı yazdırmam lazım cunku yazmadı resmen ilacı gerek yok diyip. Şimdi iyice soğudum yani gidesim kalmadı ona
Canım sen tüp bebek doktorunu dinle bence. Diğer doktor içine sinmiyorsa da başka araştır değiş doktorunu.Selam kızlar Bugün doktora gittim 10 haftalık olduğumu söyledi. 6 gün önden gidiyormuşum. Ama doktor bi türlü içime sinmiyor. Tüp bebek doktorum crıona jel bulamassan lutinusa devam et 12 haftayı tamamlayınca bırak dedi. Şimdi doktora bunu söyledim gerek yok yani kanaman falan olmadığı için diyip yazmadı bile. Tüp bebek doktoruma yazdım bende buradaki doktor gerek görmüyor yazmadı ilacı dıye oda senin kullanman gerekiyor tedaviyle hamile kaldığın için dedi.