Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hayırlısı olsun canım 😍 Nerde başlıyorsun kendi şehrinde mi?
Hayır canım .Ankara memorialde başlıyorum inşallah🙂Hazır okul yokken annemlerin yanına geldim , bir an önce başlayım dedim tüp bebek merkezleri kapanabilir çünkü

Arkadaşlar öncelikle bu yolda olanlarin Allah yardımcısı olsun🤲 kriel nasıl mutlu oldum anlattamam ya böyle haberler okuyunca heyecanlanıyorum 😀 geçen ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık bizde ama Dr le görüşünce fikrim değişti şimdi aşılama yaptırmak istedim tıp da laboratuvar covit den dolayı çalışmıyor dediler. her yol sanki kapandı o kadar zor durumdayim çaresizim ki anlatamam ilçedeyim Dr ulaşmam çok zor oluyor o ayrı bı olay zaten bütün olumsuzluklar olamaması için sanki 😑😑geçen ay tüp bebek yaptirmadigima pişman oldum

Hayır canım .Ankara memorialde başlıyorum inşallah🙂Hazır okul yokken annemlerin yanına geldim , bir an önce başlayım dedim tüp bebek merkezleri kapanabilir çünkü
Oh çok iyi yapmışsın canım 🙈 İnşallah bu denemende emeklerinin karşılığını alırsın 🙏🏻🙏🏻

Selam kızlar🙋🏼‍♀️ Bugün doktora gittim 10 haftalık olduğumu söyledi. 6 gün önden gidiyormuşum. Ama doktor bi türlü içime sinmiyor. Tüp bebek doktorum crıona jel bulamassan lutinusa devam et 12 haftayı tamamlayınca bırak dedi. Şimdi doktora bunu söyledim gerek yok yani kanaman falan olmadığı için diyip yazmadı bile. Tüp bebek doktoruma yazdım bende buradaki doktor gerek görmüyor yazmadı ilacı dıye oda senin kullanman gerekiyor tedaviyle hamile kaldığın için dedi.

Selam kızlar🙋🏼‍♀️ Bugün doktora gittim 10 haftalık olduğumu söyledi. 6 gün önden gidiyormuşum. Ama doktor bi türlü içime sinmiyor. Tüp bebek doktorum crıona jel bulamassan lutinusa devam et 12 haftayı tamamlayınca bırak dedi. Şimdi doktora bunu söyledim gerek yok yani kanaman falan olmadığı için diyip yazmadı bile. Tüp bebek doktoruma yazdım bende buradaki doktor gerek görmüyor yazmadı ilacı dıye oda senin kullanman gerekiyor tedaviyle hamile kaldığın için dedi.
Tüp bebek doktorunu dinlemelisin bence canım 12 haftaya kadar devam et

Sağlıkçıları bilmiyorum canım. Milli eğitimde 6. Aya kadar çalışıyodun sonrasında pandemiden dolayı izinliydin ama kapadılar şimdi tüm okulları.
Bende böyle biliyorum ama bazıları idari izin veriliyor filan diyor o yüzden kafam karıştı iyice
6m aya kadar çalışmak ta çok saçma bi bulaşsa ilaç da kullanamayacaksın o zaman ne olacak düşünen yok

Arkadaşlar öncelikle bu yolda olanlarin Allah yardımcısı olsun🤲 kriel nasıl mutlu oldum anlattamam ya böyle haberler okuyunca heyecanlanıyorum 😀 geçen ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık bizde ama Dr le görüşünce fikrim değişti şimdi aşılama yaptırmak istedim tıp da laboratuvar covit den dolayı çalışmıyor dediler. her yol sanki kapandı o kadar zor durumdayim çaresizim ki anlatamam ilçedeyim Dr ulaşmam çok zor oluyor o ayrı bı olay zaten bütün olumsuzluklar olamaması için sanki 😑😑geçen ay tüp bebek yaptirmadigima pişman oldum
Çok teşekkür ederim 🥰 covid işleri zorlaştırıyo biraz. Benim de tedavim sırasında doktorum covid olmuştu ertelenmeşti. Kapansa da bisüre sonra acılıyor lab.lar. Biraz sabır canım vardır herşeyde bi hayır🙏🏻

Ole yapacağım bi doktora ilacı yazdırmam lazım cunku yazmadı resmen ilacı gerek yok diyip. Şimdi iyice soğudum yani gidesim kalmadı ona
Canım git devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya yazıdır ben öyle yapıyorm tüp bebek tedavisi ile gebeyim bu ilaçları yazdırmak istiyorum diyorum yazıyorlar

Canım sen tüp bebek doktorunu dinle bence. Diğer doktor içine sinmiyorsa da başka araştır değiş doktorunu.

X