Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

sıkı sıkı tutunsunlar bize oturarak yatmaktan yatmaktan sıkıldım :)
8 den beri . nasıl geçti güzel gecti mi canım .
bir de sürekli yatıyor musun ?
Güzel geçti canım. Ben hastanedeyim birazdan cıkıcam 2 saattir yatıyorum ama evde sürekli yatmicam. Şu 2 gün çok dikkat ederim sonra biraz daha rahat hareket ederim. Ağır iş yapmadan.

Güzel geçti canım. Ben hastanedeyim birazdan cıkıcam 2 saattir yatıyorum ama evde sürekli yatmicam. Şu 2 gün çok dikkat ederim sonra biraz daha rahat hareket ederim. Ağır iş yapmadan.
benim de öyle oldu bugün 8 de girdim 12 de cıktım hastaneden :) progestronuda vurdurdum ordayken :)
otelde yatıyorum arada kalkıp 2 tur atıylrum odada cunku belim agrıyor .
saga sola dönüp yatmakta sıkıntı var mı

Yok istediğin gibi yatabilirisn. Arada kalkıp yuru çünkü rahime kan akışı gitmesi lazım.

Hemen bi doktor bulmam lazım içime sinen ya gidip devlete yazdıracağım mecburen

Kızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum ilaç kullanırken kabızlık varmış gibi rahatsi/lik yaşayan oldu mu hiç çok çok özür diliyorum lavaboya çıktım bugün ama sanki kabizmisim gibi karnım

Ben bu ay başlayamayacağım canım ama inşallah doğal olur diyelim
Nasıl hissediyorsun kendini?
Canım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım

Ben transferden 1 hafta sonradan baya 15, 16. Haftaya kadar sürdü. Baya kabızdım yani. Progestanı kestigimden beri düzeldi ilaçlar yapıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…