Amin canim inşallah Rabbim gönlüne göre versinCanım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım
Peki gördün mü yavrucakları rahme gönderirlerken?Canım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım
Evet canım gördüm. Sonra da ultrason fotosu verdiler elime. Ben bu defa transfer anı ağladım. Gerçekten o an başka bir an. 2.defa yaşıyorum ama bu kez farklıydıPeki gördün mü yavrucakları rahme gönderirlerken?nasıl bişi oluyor merak ediyorum o kısmı çok bence bu kez çok güzel sonuç alacaksın, ciddiyim bak öyle hissediyorum. Olmaması için hiçbir sebep yok Allah’ın izniyle
Sımsıkı tutunsunlar sana Bebişlerin inşallah canımKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Canım inşallah çok saolSımsıkı tutunsunlar sana Bebişlerin inşallah canım
Yaaa transver oldu muuuKızlar çıktım transferden yatıyorum. İki bebemi aldım
Canım inan ki benimde ellerim karnıma gidiyor kasıklarımda hafif ağrı var transferden beri. bende annemdeyim yorgunluk var üzerimde güzel bir uyku çekerim insallahBen transfer olduğum akşam çok güzel uyumuştum, annemde kalıyordum koltukta ellerim karnımda bağlı şekilde uyuyakalmıştım ve orda demiştim tutacaklar diyeSen de güzel bir uyku çekersin bu akşam Fly3646
Evet canım bugün oldum. İnşallah sende en yakın zaman da başlar transfer olursunYaaa transver oldu muuuayy hadi bakalım inşallahh güzel haberlerini duyarız. İnan cok sevindmm darısıı en kısa zamanda bize
İnşallah canım. İnan kendime transver olunmus gibi sevindm heycan yaptm. İnşallah sonucunada seviniriz birlikteEvet canım bugün oldum. İnşallah sende en yakın zaman da başlar transfer olursunrabbim hayırlısını versin
Ne güzel canım darısı bize inşallahEvet canım gördüm. Sonra da ultrason fotosu verdiler elime. Ben bu defa transfer anı ağladım. Gerçekten o an başka bir an. 2.defa yaşıyorum ama bu kez farklıydı
Net bi sayı yok canım, kişiye göre değişiyor. Asıl önemli olan değerin 2 güne bir güzelce katlanarak artması.Kızlar anlamadıgım bişeyler var gebelik testınde 1 haftalık hamılelık 5-50 arası diyor ama son adet tarıhme gore bakarsam 5 haftalığa gelıyo nerdeyse dondurulmuş transferı adetımın 24. Gunu oldum. 5 haftalık 100000 diyo deger için hangisini baz almalıyım?
Ben dondurulmuş transfer oldum opu zamanı estrofem başlanmamıştı.Kızlar opu dan önce estrofem başlanıyorsa taze transfer mi planlanıyor demektir? Aydınlatabilir misiniz teşekkür ederim
Günaydın nasılsın krielGünaydın kızlarr