Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım
Peki gördün mü yavrucakları rahme gönderirlerken? nasıl bişi oluyor merak ediyorum o kısmı çok bence bu kez çok güzel sonuç alacaksın, ciddiyim bak öyle hissediyorum. Olmaması için hiçbir sebep yok Allah’ın izniyle

Evet canım gördüm. Sonra da ultrason fotosu verdiler elime. Ben bu defa transfer anı ağladım. Gerçekten o an başka bir an. 2.defa yaşıyorum ama bu kez farklıydı

Canım inan ki benimde ellerim karnıma gidiyor kasıklarımda hafif ağrı var transferden beri. bende annemdeyim yorgunluk var üzerimde güzel bir uyku çekerim insallah

Yaaa transver oldu muuu ayy hadi bakalım inşallahh güzel haberlerini duyarız. İnan cok sevindmm darısıı en kısa zamanda bize
Evet canım bugün oldum. İnşallah sende en yakın zaman da başlar transfer olursun rabbim hayırlısını versin

Kızlar anlamadıgım bişeyler var gebelik testınde 1 haftalık hamılelık 5-50 arası diyor ama son adet tarıhme gore bakarsam 5 haftalığa gelıyo nerdeyse dondurulmuş transferı adetımın 24. Gunu oldum. 5 haftalık 100000 diyo deger için hangisini baz almalıyım?

Evet canım gördüm. Sonra da ultrason fotosu verdiler elime. Ben bu defa transfer anı ağladım. Gerçekten o an başka bir an. 2.defa yaşıyorum ama bu kez farklıydı
Ne güzel canım darısı bize inşallah transfer olan ve olmayı bekleyen tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı bebikler dilerim
Bana özelden atsana şu minnoşların fotosunu bu arada fulii

Net bi sayı yok canım, kişiye göre değişiyor. Asıl önemli olan değerin 2 güne bir güzelce katlanarak artması.

Kızlar opu dan önce estrofem başlanıyorsa taze transfer mi planlanıyor demektir? Aydınlatabilir misiniz teşekkür ederim

Kızlar opu dan önce estrofem başlanıyorsa taze transfer mi planlanıyor demektir? Aydınlatabilir misiniz teşekkür ederim
Ben dondurulmuş transfer oldum opu zamanı estrofem başlanmamıştı.
Büyük ihtimalle öyledir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…