Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım bekarlık dönemimde benim sorunum vardı daha sonra geçti. Ama gebelikte döneminde önemli bu değerler. Sadece sebep o degildr bazen sebepsizde oluyor kayıplar. Kan pıhtılaşması na bakıldı mi

Canım evet idrar tahlili ve kültürü istiyorlar ara ara. Gebelikte enfeksiyon riskli olduğu için. Şimdi zaten sen kalp atışı duyunca baya kapsamlı kan tahlili idrar tahlili isteyecekler
Kesemizi gördük çok şükür herşey yolunda pazartesi günü kalp atışı için çağırdı. Kesenin şekli ve yeri çok iyi dedi bu sefer çok güzel gidiyor. Allah nasip ederse
Gözün Aydın canım

Bana onunla ilgili testte yapmamışlardı kuzum okuyunca biraz kafam karıştı
Bana verdiler . Ve hala daha kullanıyorum bende o testi yaptırmadım bıraksam aksi olur diye de korkıyo insan. 36ya kadar kullan dedi dr um. Ama allah korusun ani şeyde nasıl dogım yaparım bilmem. Önceden kesmek gerekiyomuş çünkü. Ya da iğneye geçmek gerekiyomuş . Kafamda deli sorular

Kullanılsa bi tedirginlik kullanılmasa bi tedirginlik Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin kuzum

İlk 3 ay değil mi yaaa

İlk 3 ay değil mi yaaa
Vala ben de öyle biliyodum. Birden nasıl olduysa devam kararı aldı. Başka dr a gitsende sorumluluk almıyo genelde şey siyolar tüp bebek oldugundan doktorunuzla karar verin. Mesela perinatologa gittim özellikle sordum bebeğe giden kan akışında problem var mı? Hayır dedi coraspine devam etmeli miyim dedim genelde tüp bebekte devam ettiriliyo dedi
Zaten doktor ve hastane değiştiricem gidecegim dr da aynı zamanda tüp bebekçi bakalım o ne dicek

Bende doktor değiştircsm giidp gelmek zor olur diye bir bir sorcam ne zman bırakayım diye bana ilk 3 ay demişti sıkı bir pazarlık yapmam lazım bu arada göbekten mi devam ediyorsun canım bacak kola geçtin mi

Bende doktor değiştircsm giidp gelmek zor olur diye bir bir sorcam ne zman bırakayım diye bana ilk 3 ay demişti sıkı bir pazarlık yapmam lazım bu arada göbekten mi devam ediyorsun canım bacak kola geçtin mi
Ya işte bana da başta 3 ay dedi 12de ikiliden sonra keseriz. Sonra 16 dedi bi baktım 36lar deniliyo sorgulamadımda allahtan ben hiç iğne kullanmadım benimki coraspin hap oldugu için çok oralı olmadım belkide. Ama işte onda da Allah korusun 10gün önceden falan kesilmiş olması lazommış dogumdan iğne de öyle bi risk yokmuş. Ani dogumlarda napılıyo hiç bilmiyorum

Ayyy kız sen sadece coraspirin mi kullanıyon ben iğne sandım ben hem iğne hem coraspirin kullaniyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…