Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba, bende bu sabah anti tpo ve anti tg yüksekliği nedeni ile endokrinoloğa gittim. Oldukça ilgili bir doktordu ve doçentti ısrarla sormama rağmen gebelik kayıplarının sebebi doğrudan bu diyemem bir de romatoloji doktoru görsün dedi. (Benim 3 doğal yolla oluşmuş kaybım var erken haftalarda kaybettim) Sizin bu konudaki tecrübeniz nedir acb bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim🌸
Canım bekarlık dönemimde benim sorunum vardı daha sonra geçti. Ama gebelikte döneminde önemli bu değerler. Sadece sebep o degildr bazen sebepsizde oluyor kayıplar. Kan pıhtılaşması na bakıldı mi

Bugün sabah aile hekimime gittim ben bi de. Tsh ne durumda bakalım 50 lik ilaç yeterli mi merak ediyorum. Bi de benim demirim düşük oluyo hep ona bakın dedim olmazsa onun için de takviye alırım. Ayrıca idrar da bakalım dedi onu neden bakıyo enfeksiyon ihtimaline karşı mı?
Canım evet idrar tahlili ve kültürü istiyorlar ara ara. Gebelikte enfeksiyon riskli olduğu için. Şimdi zaten sen kalp atışı duyunca baya kapsamlı kan tahlili idrar tahlili isteyecekler☺️
Kesemizi gördük çok şükür herşey yolunda 🙏 pazartesi günü kalp atışı için çağırdı. Kesenin şekli ve yeri çok iyi dedi bu sefer çok güzel gidiyor. Allah nasip ederse ❤️
Gözün Aydın canım 🙏🏻

Bana onunla ilgili testte yapmamışlardı kuzum okuyunca biraz kafam karıştı
Bana verdiler . Ve hala daha kullanıyorum😅 bende o testi yaptırmadım bıraksam aksi olur diye de korkıyo insan. 36ya kadar kullan dedi dr um. Ama allah korusun ani şeyde nasıl dogım yaparım bilmem. Önceden kesmek gerekiyomuş çünkü. Ya da iğneye geçmek gerekiyomuş . Kafamda deli sorular😂

Bana verdiler . Ve hala daha kullanıyorum😅 bende o testi yaptırmadım bıraksam aksi olur diye de korkıyo insan. 36ya kadar kullan dedi dr um. Ama allah korusun ani şeyde nasıl dogım yaparım bilmem. Önceden kesmek gerekiyomuş çünkü. Ya da iğneye geçmek gerekiyomuş . Kafamda deli sorular😂
Kullanılsa bi tedirginlik kullanılmasa bi tedirginlik Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin kuzum 🤲🤲🤲

İlk 3 ay değil mi yaaa :skandal:

İlk 3 ay değil mi yaaa :skandal:
Vala ben de öyle biliyodum. Birden nasıl olduysa devam kararı aldı. Başka dr a gitsende sorumluluk almıyo genelde şey siyolar tüp bebek oldugundan doktorunuzla karar verin. Mesela perinatologa gittim özellikle sordum bebeğe giden kan akışında problem var mı? Hayır dedi coraspine devam etmeli miyim dedim genelde tüp bebekte devam ettiriliyo dedi😂
Zaten doktor ve hastane değiştiricem gidecegim dr da aynı zamanda tüp bebekçi bakalım o ne dicek😂

Vala ben de öyle biliyodum. Birden nasıl olduysa devam kararı aldı. Başka dr a gitsende sorumluluk almıyo genelde şey siyolar tüp bebek oldugundan doktorunuzla karar verin. Mesela perinatologa gittim özellikle sordum bebeğe giden kan akışında problem var mı? Hayır dedi coraspine devam etmeli miyim dedim genelde tüp bebekte devam ettiriliyo dedi😂
Zaten doktor ve hastane değiştiricem gidecegim dr da aynı zamanda tüp bebekçi bakalım o ne dicek😂
Bende doktor değiştircsm giidp gelmek zor olur diye bir bir sorcam ne zman bırakayım diye bana ilk 3 ay demişti sıkı bir pazarlık yapmam lazım 😁 bu arada göbekten mi devam ediyorsun canım bacak kola geçtin mi 😁

Bende doktor değiştircsm giidp gelmek zor olur diye bir bir sorcam ne zman bırakayım diye bana ilk 3 ay demişti sıkı bir pazarlık yapmam lazım 😁 bu arada göbekten mi devam ediyorsun canım bacak kola geçtin mi 😁
Ya işte bana da başta 3 ay dedi 12de ikiliden sonra keseriz. Sonra 16 dedi bi baktım 36lar deniliyo sorgulamadımda😂 allahtan ben hiç iğne kullanmadım benimki coraspin😂😂😂 hap oldugu için çok oralı olmadım belkide. Ama işte onda da Allah korusun 10gün önceden falan kesilmiş olması lazommış dogumdan iğne de öyle bi risk yokmuş. Ani dogumlarda napılıyo hiç bilmiyorum

Ya işte bana da başta 3 ay dedi 12de ikiliden sonra keseriz. Sonra 16 dedi bi baktım 36lar deniliyo sorgulamadımda😂 allahtan ben hiç iğne kullanmadım benimki coraspin😂😂😂 hap oldugu için çok oralı olmadım belkide. Ama işte onda da Allah korusun 10gün önceden falan kesilmiş olması lazommış dogumdan iğne de öyle bi risk yokmuş. Ani dogumlarda napılıyo hiç bilmiyorum
Ayyy kız sen sadece coraspirin mi kullanıyon ben iğne sandım😁 ben hem iğne hem coraspirin kullaniyorjm 😁

X