Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Doktor muayenesinden çıktım yeni sağ yumurtamızınsan doğuştan gelen bi kıstım varmış ici şu dolu kabardık şeklinde bunun bi zararı olur mu bana

Estrofem östrojen hormonu oluyo heralde, lutinus ve iğne progesteron içerikli. Benim lekelenmelerim oluyor iğne onun için.
bi de vitamin hap vermişti günde 1 tane
Kan sulandırıcı varıyorlarmış genelde bende şimdi okudum da pıhtılaşma sorunu olsa da olmasa da tedbir amaçlı galiba. Ondan merak ettim canım bana hiç bişey vermedi onunla alakalı

Canım değerlerin çok mu yüksek bende daha önceki yıllarda hasimato idim ama ilaçla düşüyor sen vakit kaybetmeden baktr ilaca başlarsın
Merhaba, bende bu sabah anti tpo ve anti tg yüksekliği nedeni ile endokrinoloğa gittim. Oldukça ilgili bir doktordu ve doçentti ısrarla sormama rağmen gebelik kayıplarının sebebi doğrudan bu diyemem bir de romatoloji doktoru görsün dedi. (Benim 3 doğal yolla oluşmuş kaybım var erken haftalarda kaybettim) Sizin bu konudaki tecrübeniz nedir acb bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…