Kız ben bile burda heyecanlanıyorum seni düşününceValla heyecan baya var. 1 gün kaldı artık bakalım sağ salim atlatmayı nasip etsin Rabbim
Amin canım insallahhKız ben bile burda heyecanlanıyorum seni düşününce
Güzel haberi verceksin inanıyorumHerşey yolunda gitsin inşallah Yarın kaçta gideceksin?
Aynen çok tok zor olur, ne aç ne tok olacak şekilde ayarla. Ben arabada giderken 1 küçük su içmiştim. Hastanede de 40 dk kadar beklemiştim orda da 1bucuk küçük şişe daha içmiştim. Zorlanmadan ayarında sıkışmıştım.Amin canım insallahhsaat 13.30 da burda ol hafif sıkışmaya başlamış ol dedi karnını doyur gel dedi ama geçen sefer öğlen yemek yedim ve üzerine su içmeye çalıştım çok zorlandım. Biraz geç kahvaltı edip öyle gitmeyi düşünüyorum yanımda çubuk kraker alırım çıkınca atistirirm zaten sıkısmam büyük sorun
Evet canım bende 1 litre içmeyi düşünüyorum. Yol 1 saat sürüyor evde wc ye girip arabada su içerim inşallah bu sefer çok zorlnmam. Birde bana 2 saat yat kalkma diyor sürgü veriyor o da sıkıntı oluyorAynen çok tok zor olur, ne aç ne tok olacak şekilde ayarla. Ben arabada giderken 1 küçük su içmiştim. Hastanede de 40 dk kadar beklemiştim orda da 1bucuk küçük şişe daha içmiştim. Zorlanmadan ayarında sıkışmıştım.
uff sıkışmanın zorlanmaması da ne biliyim :)Aynen çok tok zor olur, ne aç ne tok olacak şekilde ayarla. Ben arabada giderken 1 küçük su içmiştim. Hastanede de 40 dk kadar beklemiştim orda da 1bucuk küçük şişe daha içmiştim. Zorlanmadan ayarında sıkışmıştım.
2 saat yatmak zor olabilirr gerçekten ben 20 dk sonra wc girmiştm.Evet canım bende 1 litre içmeyi düşünüyorum. Yol 1 saat sürüyor evde wc ye girip arabada su içerim inşallah bu sefer çok zorlnmam. Birde bana 2 saat yat kalkma diyor sürgü veriyor o da sıkıntı oluyor
sürgü rahat degil mi canım . ona yapınca rahatlamıyor musun?Evet canım bende 1 litre içmeyi düşünüyorum. Yol 1 saat sürüyor evde wc ye girip arabada su içerim inşallah bu sefer çok zorlnmam. Birde bana 2 saat yat kalkma diyor sürgü veriyor o da sıkıntı oluyor
Canım spektrum da düşününce içine sokulması fln hoş değil ama hiç bişe hissetmiyosun ki. Boru da soktu embriyoları içeri koyarken ama bilmesem soktugunu hayatta anlamam. Ben hiç agrı sızı hissetmedim çok şükür. İnşallah sizlerinki daha daha rahat geçeruff sıkışmanın zorlanmaması da ne biliyim :)
ben sıkışmaktan da o borudan da korkuyorum .
ilk muyanemde doktor spektrumu takarken kasma . transferde böyle olacak demişti. acaba içeri boru falan soktu mu o an :)
Canım malesef ben ona da yapamadimsürgü rahat degil mi canım . ona yapınca rahatlamıyor musun?
ötleğim ben ötlek :) eşime diyorum inş bebiş olur . ama hadi oldu diyelim bakalım nasıl doguracam .Canım spektrum da düşünün içine sokulması fln hoş değil ama hiç bişe hissetmiyosun ki. Boru da soktu embriyoları içeri koyarken ama bilmesem soktugunu hayatta anlamam. Ben hiç agrı sızı hissetmedim çok şükür. İnşallah sizlerinki daha daha rahat geçer
Ben geçen sefer sürgüye de yapamayınca yarım saat sonra wc ye gittim doktora da söylemedim2 saat yatmak zor olabilirr gerçekten ben 20 dk sonra wc girmiştm.
neden ama ? neyi rahatsız ediyor yani.bilmediğim için soruyorum ?Canım malesef ben ona da yapamadim
allah seni . sanki doktorların cok umrunda.Ben geçen sefer sürgüye de yapamayınca yarım saat sonra wc ye gittim doktora da söylemedim
Hiç bir rahatsızlığı yok yatar pozisyonda olmadı sanırım yani kalktık wc ye gidince yaptım rahatladımneden ama ? neyi rahatsız ediyor yani.bilmediğim için soruyorum ?
yarın bu saate bi aksilik çıkmazsa. benim transfer bitmiş olur :)Hiç bir rahatsızlığı yok yatar pozisyonda olmadı sanırım yani kalktık wc ye gidince yaptım rahatladımama sen bana bakma. Bazi yerlerde wc ye gitmeye izin veriyorlr. Transfer kolay ağrısız bir işlem korkma
Ben de ödleğim kuzu farklı değilizötleğim ben ötlek :) eşime diyorum inş bebiş olur . ama hadi oldu diyelim bakalım nasıl doguracam .
canım bu kadar tatlı degildi ama nasıl böyle oldum anlamadm
İnşaallah .hepimizin olacak inş. <3Ben de ödleğim kuzu farklı değilizdoğumu falan hiç düşünemiyorum ben de valla. Allah yardım eder inşallah o günleri görelim de sağlıkla
sen bence şimdi bırak boruydu spektrumdu, seni bekleyen bebişine kavuşacaksın öyle düşün. Seninle olacak