Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

yarın bu saate bi aksilik çıkmazsa. benim transfer bitmiş olur :)
artık agrılı bişi olursa beni neden kandırdın fly derim :KK70:
Şaka şaka . allah güç verir.
beni odaya birden fazla kişinin
Benımde yarın bu saatlerde transfere hazırlanıyor olucam. Yani başında 4 5 kişi oluyor kimse oraya odanlanmiyor ama 😁 bir şey olmaz canım sen sakın ol duanı et insallahh hayırlı sonuç alırız 🙏🏻💜

Benımde yarın bu saatlerde transfere hazırlanıyor olucam. Yani başında 4 5 kişi oluyor kimse oraya odanlanmiyor ama 😁 bir şey olmaz canım sen sakın ol duanı et insallahh hayırlı sonuç alırız 🙏🏻💜
beni opu da tamamen soydular. siyah ameliyathane önlüğü giydirdiler.
başa bone.
ben tabi panik oldum:) bu sefer de öyle yapcaklar büyük ihtimal ama olmam artk panik:)

beni opu da tamamen soydular. siyah ameliyathane önlüğü giydirdiler.
başa bone.
ben tabi panik oldum:) bu sefer de öyle yapcaklar büyük ihtimal ama olmam artk panik:)
Canım opu da narkoz aldığımız için bir sıkıntı olursa mudahle etmek için öyle giriyoruz. Ama bunda bana içinde atletin durabilir altını çıkart dediler. Bende içime siyah uzun kollu badi giyip gidiyorum o iicmde kalıyor zaten soğuk orası ayağıma da diizme kadar olan çorap giyicem 😂

Canım opu da narkoz aldığımız için bir sıkıntı olursa mudahle etmek için öyle giriyoruz. Ama bunda bana içinde atletin durabilir altını çıkart dediler. Bende içime siyah uzun kollu badi giyip gidiyorum o iicmde kalıyor zaten soğuk orası ayağıma da diizme kadar olan çorap giyicem 😂
allah seni:) yok benalsınlar beni çıbıkdak . ztn 5 dk 10 dk diyor herkes. mecbur sabretcez. belki üşüyünce çişim kaçar :)

Kızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Çok şükür canım. Aynen iğne kesiyo bende o ara her gün vuruldum. Fitil öyle kesmiyodu

Ben geçen sefer sürgüye de yapamayınca yarım saat sonra wc ye gittim doktora da söylemedim 😁

neden ama ? neyi rahatsız ediyor yani.bilmediğim için soruyorum ? :KK66:
Sürgüye yapması biraz zorluyo yatar pozisyondan ötürü bence de. Ama biraz bekleyince yapıyosun ben okadar su içmişimki iki kere yaptım😂😂 kadın diyoki bitti mi kapıdan en sonu dedim bitince dicem😂😂😂😂😂
Bence kasmazsan yaparsın ya😁

Kız varya bide başlamasammı diyodun😂 Fly3646 Fly3646 bak aralık kasımdan beter gidiyo korona açısından Allah ın izniyle yarın ol evinde yat😁 iyiki başlamışsın canım. Allah yardımcınız olsun sağlıkla son olsun inşallah😍

Çok şükür canım. Aynen iğne kesiyo bende o ara her gün vuruldum. Fitil öyle kesmiyodu

Sürgüye yapması biraz zorluyo yatar pozisyondan ötürü bence de. Ama biraz bekleyince yapıyosun ben okadar su içmişimki iki kere yaptım😂😂 kadın diyoki bitti mi kapıdan en sonu dedim bitince dicem😂😂😂😂😂
Bence kasmazsan yaparsın ya😁
Sadece fitil yetmiyo demek ki kuzu haftada bir iğne ile artık inşallah lekelenmeler tamamen geçer🙏🏻 Seninki ne zaman geçmişti?

Kız varya bide başlamasammı diyodun😂 Fly3646 Fly3646 bak aralık kasımdan beter gidiyo korona açısından Allah ın izniyle yarın ol evinde yat😁 iyiki başlamışsın canım. Allah yardımcınız olsun sağlıkla son olsun inşallah😍
Aynen canım bende düşündüm aynısını bugn kabine toplanıyor yasaklr cogalirsa belki gidip gelmek sıkıntı olurdu kıyıdan sıyırıyorum😁 yarın alayım geleyim bebisleri sag salim bana şimdiden dua etmeye başlayın yarın bu saatlere kadar devam 😂🙏🏻💜🧿

Sadece fitil yetmiyo demek ki kuzu haftada bir iğne ile artık inşallah lekelenmeler tamamen geçer🙏🏻 Seninki ne zaman geçmişti?
Sürekli gelmiyodu benim ara ara geliyodu ama en son 8. Haftada gelmişti sanırım . Sonra daha gelmedi çok şükür.

Aynen canım bende düşündüm aynısını bugn kabine toplanıyor yasaklr cogalirsa belki gidip gelmek sıkıntı olurdu kıyıdan sıyırıyorum😁 yarın alayım geleyim bebisleri sag salim bana şimdiden dua etmeye başlayın yarın bu saatlere kadar devam 😂🙏🏻💜🧿
Hep duamdasın❤️❤️❤️ Aynen kesin yasak gelecek 😒 çok iyi ettin hayırlısıyla inşallah

Selam kızlar ☺️ Bir iki gün içime çekildikten sonra yine kaldığım yerden devam 🙈 maalesef bir yumurtam kaldı diğerleri geri gelmeye başlamışlar donduracak kalitede değilmiş 🤷🏻‍♀️ Rabbimin vardır bir bildiği deyip inşallah son ümidime tutunuyorum 🙏🏻
Fly3646 Fly3646 canımm büyük bir heyecanla senin transferini bekliyoruz inşallah olumlu olacak 🥰
Kriel Kriel canım senin de her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Azıcık yaramaz olacak galiba şimdiden telaşlandırıyor seni kanamayı bırakmıyor 😂
tugce9192 tugce9192 sen de mi yarın transfer oluyorsun 😍 hadi hayırlı haberlerle canım 😇

Bugün sabah aile hekimime gittim ben bi de. Tsh ne durumda bakalım 50 lik ilaç yeterli mi merak ediyorum. Bi de benim demirim düşük oluyo hep ona bakın dedim olmazsa onun için de takviye alırım. Ayrıca idrar da bakalım dedi onu neden bakıyo enfeksiyon ihtimaline karşı mı?
Allah yardımcın olsun seninde canım

evet canım yarın sabah
Selam kızlar ☺️ Bir iki gün içime çekildikten sonra yine kaldığım yerden devam 🙈 maalesef bir yumurtam kaldı diğerleri geri gelmeye başlamışlar donduracak kalitede değilmiş 🤷🏻‍♀️ Rabbimin vardır bir bildiği deyip inşallah son ümidime tutunuyorum 🙏🏻
Fly3646 Fly3646 canımm büyük bir heyecanla senin transferini bekliyoruz inşallah olumlu olacak 🥰
Kriel Kriel canım senin de her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Azıcık yaramaz olacak galiba şimdiden telaşlandırıyor seni kanamayı bırakmıyor 😂
tugce9192 tugce9192 sen de mi yarın transfer oluyorsun 😍 hadi hayırlı haberlerle canım 😇
8 de benim transfer :)

ben de embryolarımın durumunu tam bilmiyorum . yarın ögrenicem .
kendim gibi kara kızımı ya da kara oglumu alıp geleceğim :) tutunurlarsa benim olacak :) <3

Hoşgeldin canım😍 1 tane olsun bizim olsun o embriyon sağlıklı olsun sana sımsıkı tutunsun da önemli olan o🤲🏻

Yok canım olumsuz bi durum yok. Kişiye göre değişiyo dondurulmuş ya da taze olacağı
kızlar birde önemli bişi sorucam . ben iğnelerimi vurulurken opu dan 4 gün önce ameliyat için kan tahlili verirken progestrona da bakılmasını istedim .
ve benim progestronum . 0.09 cıktı . normalde o fazda en az 0.2 olması gerekiyor.
şuan opudan sonra progestron igneme basladım zaten . ama bu düşük deger benim için olumsuz bir durum oluşturur mu ? bu konuyu bilen arastıran var mı .

X