Geçiyor geciyorBana hiç geçmiyor o zamantransfer sonrası daha da uzar kesin
Hoşgeldin aslım , sensiz olmazdıAyy aman allahım sonundaŞöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallahHer türlü konuda yardımcı olurum
Kriel Fly3646 Bal0ncuk hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim Optimussprime bekleriz kuzum
İnşallah canlarımAyyy güzel anne. Aramızda yavrularına kavuşacak ilk anne
Böyle erkek infertiliresinde gebe kalanları gördükçe ohhh beeeeMerhabalarBende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Hosgeldin taze anneMerhabalarBende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Hoşbuldum canım benimHoşgeldin aslım , sensiz olmazdı
2 ay sonra sağlıklaa bebişlerini kucağına al kuzum bize senin tecrübelerin lazım olcak
AminnnMerhabalarBende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Canım hoşgeldinnnMerhabalarBende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Tabi canım kaybolmakk yok ortadanHoşbuldum canım benimİnşallah siz cinsiyet merak ederken ben uykusuz olsam da yazarım size
Ayak parmaklarını çalıştırmaya başla şimdiden iki. Bebek kucaktayken lazım olacak bize yazmak içinHoşbuldum canım benimİnşallah siz cinsiyet merak ederken ben uykusuz olsam da yazarım size
Ne gülüyon len bana
Ay istemeden beğenmedime tıkladm düzelttim bakk görüonmu Allah biliyorNe gülüyon len bana
Kaybolur muyum canımın içiTabi canım kaybolmakk yok ortadan
Kız allah seniAyak parmaklarını çalıştırmaya başla şimdiden iki. Bebek kucaktayken lazım olacak bize yazmak için
Kimleri görüyorum
Ahahah ne zaman be ben hiç görmedimAy istemeden beğenmedime tıkladm düzelttim bakk görüonmu Allah biliyor
Maraba maraba hayırsızzzzz
Böyle erkek infertiliresinde gebe kalanları gördükçe ohhh beeee
Helallll beeee
Yürüüüü beeeeee
Diye bağırıyorum içimden
Sağlıkla kucağına al cnm
Amin canım amin inşallahAminnnHoşgeldin canım benim. Aynı gün transfer olup heyecanlaa bekledik gün saydık beraber şükür pozitifleri gördük 1 ay arayla. Sağlıkla ilerler inşallaah
Bebişleri kucagımıza aldıgımı günleri de görelim amin
Ben senden büyük değilmiydimAhahah ne zaman be ben hiç görmedimsensin bi kere hayırsız bunca Aydın halimi hatrımı sordun mu
Aminnnnnnnnnnnnn... Soru yağmuruna tutabilirmiyimmmmmmAyyy canım sağol inşallah isteyen herkese nasip olsun
Hahaha keşkeKeşke bütün gazlar bebe olsa
Seninki zaten bebede
Nasılsın cnm