Sizde tutmama nedeni ne diyor doktorlar cnm?5.gun embriyosu ve 6.gun mu tek mi 2 mi transfer oldu.
Kizimin transferinde ayağa kalktikca kasiklarimda batma oluyordu.bir de göğüslerim aciyordu baska birsey olmadi...zaten bu transferde hic biri olmayınca canim sıkılmıştı o da negatif oldu zaten...Stabilim cnm..
Ay evet iyi ki açtn topiği valla
Kızlar tecrübeli olanlar belirtilerinide yazsın
Ayy inşallah inşallah aminDaha erkenki.. İdrarda çıkması bile harika kuzum
Sağlıkla yükselecek
Ya doktor histereskopi yapalim genetik bakalim vs vs dedi bir de yasi bahane etti 38 yaşındayım yani ne kadar moralim varsa bozduSizde tutmama nedeni ne diyor doktorlar cnm?
2 tane 5. Gün embriyosu canım.5.gun embriyosu ve 6.gun mu tek mi 2 mi transfer oldu.
Histereskopi rahm çizdirme diye biliyorm şansı arttırıyormuş baya diyorlarYa doktor histereskopi yapalim genetik bakalim vs vs dedi bir de yasi bahane etti 38 yaşındayım yani ne kadar moralim varsa bozdu
Bence degerin guzel canim 8.gun 40 10.gun 80 olur ki cok iyi bir deger2 tane 5. Gün embriyosu canım.
Kaç tane yumurta oluyor sende dollenme falan nasıl 5.gune gidiyor mu canımYa doktor histereskopi yapalim genetik bakalim vs vs dedi bir de yasi bahane etti 38 yaşındayım yani ne kadar moralim varsa bozdu
Derhal o doktoru ve merkezi biraktimHistereskopi rahm çizdirme diye biliyorm şansı arttırıyormuş baya diyorlar
Amh 0.5 ama 6 yumurta toplaniyor..7 yil once amh 2 idi ozaman da 6.toplanmisti bunu da gördü dr ama umutsuz konuştu gene de sinir oldum..Kaç tane yumurta oluyor sende dollenme falan nasıl 5.gune gidiyor mu canım
Erkeklere hastaneye gitme işi zor geliyor çünkü canım. Ama onlarda haklı doktora alttan muaneye ol göbeğe iğne opu falan zor onlar için biz kapıda bekliyoruz sonuçtaAma benim eşimin hala doğal yolla olma umudu var biliyormusunuz10 yılda 1 kez olmadi da gecen ay tedavideydik ocakta tedavideyiz 1 ayda dolar yolla olacakmış
ille de ovulasyon testi al diyor kiz ocağa ne kalmış ta
Ne güzell ama umudunu kaybetmemesiAma benim eşimin hala doğal yolla olma umudu var biliyormusunuz10 yılda 1 kez olmadi da gecen ay tedavideydik ocakta tedavideyiz 1 ayda dolar yolla olacakmış
ille de ovulasyon testi al diyor kiz ocağa ne kalmış ta
Demi cok üzülüyorum onlwr içinErkeklere hastaneye gitme işi zor geliyor çünkü canım. Ama onlarda haklı doktora alttan muaneye ol göbeğe iğne opu falan zor onlar için biz kapıda bekliyoruz sonuçta
O mucize beni bulmaz canim ya hele de 1 aydaNe güzell ama umudunu kaybetmemesiböyle haberler de duydugumuz oluyorr 10 yıl sonra 15 yıl sonra bikaç kez tüp denemesi sonrası kendiliğinden hamile diyee Hadi inşallah diyelim belli mi olur
Canım benim hoşgeldinAman efendim kimleri görüyorum çok iyi etmişsin canım topik açarakKriel
Ben de kendimden bahsediyim 5 negatif klomen, 2 negatif aşılama, sonrasında 1 kimyasal, ardından tüp bebek süreci opu yapılıp embriyolar donduruldu önce sonrasında histereskopiyle basık olan rahim açıldı arkasından transfer ve çok şükür hamileyim. Sırada sizi bekliyorum inşallahAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım
Merhaba canım hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. İlk denemen mi olucakMerhabalar ekimde opu yapıldı transfer için aralık ayını bekliyorum bende
Hosgeldin güzel anne oglus mu geliyorAman efendim kimleri görüyorum çok iyi etmişsin canım topik açarakKriel
Ben de kendimden bahsediyim 5 negatif klomen, 2 negatif aşılama, sonrasında 1 kimyasal, ardından tüp bebek süreci opu yapılıp embriyolar donduruldu önce sonrasında histereskopiyle basık olan rahim açıldı arkasından transfer ve çok şükür hamileyim. Sırada sizi bekliyorum inşallahAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım
HoşbuldumCanım benim hoşgeldinSağlıkla bebişleri kucaklarımıza aldıgımız günleri de kutlayalım inşallaah hepimiz
bebişin hareketleri hissetmeye başladın mı kuzu
Yaa evet canım ikili zamanı dr erkeğe benziyo demişti . Bu ara çok tansiyonum düşüyo diye öylesine eski gittigim hastaneye gittim pat bacak arasını açtıHosgeldin güzel anne oglus mu geliyor
Bebiştir o bebiştirHoşbuldumya ara ara bişiler hissediyorum ama gaz mı bebek mi anlayamadım tam . Özellikle değişik bişi yiyince olması bebek gibi hissettiriyo
Yaa evet canım ikili zamanı dr erkeğe benziyo demişti . Bu ara çok tansiyonum düşüyo diye öylesine eski gittigim hastaneye gittim pat bacak arasını açtıoğluş geliyomuş inş sağlıkla gelsin. En yakın zamanda size inşallah