- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Geçiyor geciyor ben haziranda tüp bebeğe başladım dış gebelik geçirdim 3 ay korunma gerekti ya nasıl geçer dedim 3 ay bitti.Bana hiç geçmiyor o zaman transfer sonrası daha da uzar kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçiyor geciyor ben haziranda tüp bebeğe başladım dış gebelik geçirdim 3 ay korunma gerekti ya nasıl geçer dedim 3 ay bitti.Bana hiç geçmiyor o zaman transfer sonrası daha da uzar kesin
Hoşgeldin aslım , sensiz olmazdıAyy aman allahım sonunda Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah Her türlü konuda yardımcı olurum
Kriel Fly3646 Bal0ncuk hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim Optimussprime bekleriz kuzum
İnşallah canlarımAyyy güzel anne. Aramızda yavrularına kavuşacak ilk anne
Böyle erkek infertiliresinde gebe kalanları gördükçe ohhh beeeeMerhabalar Bende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Hosgeldin taze anneMerhabalar Bende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Hoşbuldum canım benim İnşallah siz cinsiyet merak ederken ben uykusuz olsam da yazarım sizeHoşgeldin aslım , sensiz olmazdı
2 ay sonra sağlıklaa bebişlerini kucağına al kuzum bize senin tecrübelerin lazım olcak
Aminnn Hoşgeldin canım benim. Aynı gün transfer olup heyecanlaa bekledik gün saydık beraber şükür pozitifleri gördük 1 ay arayla. Sağlıkla ilerler inşallaahMerhabalar Bende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Canım hoşgeldinnn Nasılsın kalp atışı duydun mu bebişinMerhabalar Bende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin
Tabi canım kaybolmakk yok ortadanHoşbuldum canım benim İnşallah siz cinsiyet merak ederken ben uykusuz olsam da yazarım size
Ayak parmaklarını çalıştırmaya başla şimdiden iki. Bebek kucaktayken lazım olacak bize yazmak içinHoşbuldum canım benim İnşallah siz cinsiyet merak ederken ben uykusuz olsam da yazarım size
Ne gülüyon len bana
Ay istemeden beğenmedime tıkladm düzelttim bakk görüonmu Allah biliyorNe gülüyon len bana
Kaybolur muyum canımın içi Gebe kalınca sözde sizi unutsam da (unutmadım tabi ki) doğurunca da buradayım inşallahTabi canım kaybolmakk yok ortadan
Kız allah seni Dur alıştırma yapayımAyak parmaklarını çalıştırmaya başla şimdiden iki. Bebek kucaktayken lazım olacak bize yazmak için
Kimleri görüyorum Hoşgeldin kuzucum hepimize hayırlı olsun.Selam topiğin güzel bayanları topiğin hayırlı olsun bebişim Kriel
Ahahah ne zaman be ben hiç görmedim sensin bi kere hayırsız bunca Aydın halimi hatrımı sordun muAy istemeden beğenmedime tıkladm düzelttim bakk görüonmu Allah biliyor
Maraba maraba hayırsızzzzz
Ayyy canım sağol inşallah isteyen herkese nasip olsunBöyle erkek infertiliresinde gebe kalanları gördükçe ohhh beeee
Helallll beeee
Yürüüüü beeeeee
Diye bağırıyorum içimden
Sağlıkla kucağına al cnm
Amin canım amin inşallahAminnn Hoşgeldin canım benim. Aynı gün transfer olup heyecanlaa bekledik gün saydık beraber şükür pozitifleri gördük 1 ay arayla. Sağlıkla ilerler inşallaah
Bebişleri kucagımıza aldıgımı günleri de görelim amin
Ben senden büyük değilmiydimAhahah ne zaman be ben hiç görmedim sensin bi kere hayırsız bunca Aydın halimi hatrımı sordun mu
Aminnnnnnnnnnnnn... Soru yağmuruna tutabilirmiyimmmmmmAyyy canım sağol inşallah isteyen herkese nasip olsun
Hahaha keşke iyiyim canım sen nasılsııııın? İstanbul yolları görülüyo mu ne aşamadasın??Keşke bütün gazlar bebe olsa
Seninki zaten bebede
Nasılsın cnm