Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ayy aman allahım sonunda 😍😍 Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım ❤️
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah ❤️ Her türlü konuda yardımcı olurum 🙏🏻
Kriel Kriel Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk hilal-ss hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim🤗🤗 Optimussprime Optimussprime bekleriz kuzum 😎
Hoşgeldin aslım , sensiz olmazdı♥️
2 ay sonra sağlıklaa bebişlerini kucağına al kuzum bize senin tecrübelerin lazım olcak😍

Merhabalar ☺️ Bende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin 🤲🤲🤲☺️
Böyle erkek infertiliresinde gebe kalanları gördükçe ohhh beeee
Helallll beeee
Yürüüüü beeeeee
Diye bağırıyorum içimden :KK70:

Sağlıkla kucağına al cnm

Merhabalar ☺️ Bende kendimden bahsedeyim erkekte sperm azlığı morfoloji sorunu sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk ve çok şükür suan hamileyim Allahım hepimizin kucağına sağlıkla yavrusunu versin 🤲🤲🤲☺️
Aminnn🙏🏻🙏🏻 Hoşgeldin canım benim. Aynı gün transfer olup heyecanlaa bekledik gün saydık beraber şükür pozitifleri gördük 1 ay arayla. Sağlıkla ilerler inşallaah🥰
Bebişleri kucagımıza aldıgımı günleri de görelim amin😍

Canım hoşgeldinnn🥰 Nasılsın kalp atışı duydun mu bebişin😍

Tabi canım kaybolmakk yok ortadan😂 ♥️
Kaybolur muyum canımın içi 😑 Gebe kalınca sözde sizi unutsam da (unutmadım tabi ki😂😂) doğurunca da buradayım inşallah 😍
Ayak parmaklarını çalıştırmaya başla şimdiden iki. Bebek kucaktayken lazım olacak bize yazmak için 😂
Kız allah seni 😂😂 Dur alıştırma yapayım 😑

X