Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Amin canım zaten kafamı karıştıran da şu ; genetikten sağlıklı gelip tutmayanda oluyormuş o da garanti değil yani. Bakalım nasip neyse onu göreceğiz.

Aynen rahimin durumuna bakarak karar vericem dedi. Kimi kadının rahmi taze tutuyor kiminin ki dondurulmuş denediğinde. Allah yardımcımız olsun.

Beni 30 Kasım çağırdı. Bana da çok erken çağırdı gibi geldi. 8 haftalıkken kalp atışı için çağırırlarmış.

Ben 13 gün sonra adet olmuştum canım uzun sürdü biraz

Çok güzel gelismeler masallah her gün daha güzel haberler alırız inşallah cok sevindim hadi hayırlısı bakalım

Foto vermedi benim de o heyecanla foto cekmek aklına gelmedi. Haftaya gidince isticem
kuzum cumartesi gittigimde benim de sadece minik boş kese vardı Allah'ın izniyle sen de göreceksin
İnşallah canım benim ya sen de bence kalbi duyamasan bile hareket ettiğini görebilirsin. Kağan kocatepe diye bir doktor var youtube videolarında gebelikle ilgili bir çok konuya değiniyor. O söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…