Amin canım zaten kafamı karıştıran da şu ; genetikten sağlıklı gelip tutmayanda oluyormuş o da garanti değil yani. Bakalım nasip neyse onu göreceğiz.Canım gerçekten masraflı bir iş birde deneyince tutmayınca bir dahakini nasıl yaparım endişesi oluyor. Histeroskopi den sonra pozitif alan da çok var. Maddi olarak kaldirsbilceksiniz genetiğe gönderin ama maddi olarak gücün yetmiyorsa histereskopi sonrası deneme yap. Rabbim zorunu kolayslatrsin. Aralıkta güzel haber almak nasip olsun
Aynen rahimin durumuna bakarak karar vericem dedi. Kimi kadının rahmi taze tutuyor kiminin ki dondurulmuş denediğinde. Allah yardımcımız olsun.Rahim çok yorulmadığı takdirde taze transferlerde de pozitif sonuç alınabiliyor, bu ara hatta kkda çok okudum, ki benim de öyle oldu. O kısma hiç takılmayın doktorunuza güvenin. Eğer maddi durumunuz elverirse genetik de iyi bir seçenek ama
Beni 30 Kasım çağırdı. Bana da çok erken çağırdı gibi geldi. 8 haftalıkken kalp atışı için çağırırlarmış.Günaydın canlarben de geldim ☺ Benim transfer sonrası artışlarım güzeldi ve Şuan kese-kalp kontrolü için bekliyorum ama doktorum iki hafta sonrasına çağırdı Çok uzun geldi bana sizce nasıl ? Siz ne zaman duymuştunuz kalp atışını
Ben 13 gün sonra adet olmuştum canım uzun sürdü birazAllah razı olsun canımevet dondurulmuş olucam çünkü öncesinde hsg çekinmem gerekiyor. Ama opu sonrası adetimle başlayım mı yoksa ocaktaki adetimle mi başlayım ona karar veremedim. Doktor bana bıraktı. Birde opudan tahmini kaç gün sonra adet oldunuz kızlar. adet olmadan nefroloğa gidip idrarımı toplamam lazım
Çok çok net maşallah güzel bir değer cıkacaktırr kandaAy nasıl elim ayağım titriyor yarabbim
Canım, benim kontrol 7aralıkta lekelenme olunca rahat edemiyorum diye 30kasıma aldılar benimkini de. Kalp duyulur mu o güne bilmiyorumBeni 30 Kasım çağırdı. Bana da çok erken çağırdı gibi geldi. 8 haftalıkken kalp atışı için çağırırlarmış.
Şimdi okudum da 6-8 haftalar arası duyulurmuş. Benim doktorum bir tane yaaaCanım, benim kontrol 7aralıkta lekelenme olunca rahat edemiyorum diye 30kasıma aldılar benimkini de. Kalp duyulur mu o güne bilmiyorum
Ben senden 1hafta sonra transfer olmuşum kontrolum de 1 hafta sonraydı ama öne aldılar. Ben kalp duyamam büyük ihtimal ama senin duyma şansın yüksekŞimdi okudum da 6-8 haftalar arası duyulurmuş. Benim doktorum bir tane yaaabeni fazla bekletmek istememiş
Çok güzel gelismeler masallah her gün daha güzel haberler alırız inşallah cok sevindim hadi hayırlısı bakalımBu arada az önce aradılar yine laboratuardan dün 7 tanesi döllendi bileğisin vermişlerdir. Bugün de 7 sinin de embriyo haline geldiklerini söylediler. Bu ne demek pek anlamasam da sayının henüz düşmemiş olmasına sevindim
Kesinlikle öyle biz ne düşünürsek düşünelim zaten olacaksa oluyorAynen rahimin durumuna bakarak karar vericem dedi. Kimi kadının rahmi taze tutuyor kiminin ki dondurulmuş denediğinde. Allah yardımcımız olsun.
Çok şükür kuzumAyyy kızlar sonunda 5 gün gecikmeli adet oldum aradim hemen merkezi c.tesi randevu verdiler ay çok heyecanliyim
Gözünaydin canımAyyy kızlar sonunda 5 gün gecikmeli adet oldum aradim hemen merkezi c.tesi randevu verdiler ay çok heyecanliyim
İnşallah canım benim yaFoto vermedi benim de o heyecanla foto cekmek aklına gelmedi. Haftaya gidince isticem
kuzum cumartesi gittigimde benim de sadece minik boş kese vardı Allah'ın izniyle sen de göreceksin
Çok güzel yaaAyyy kızlar sonunda 5 gün gecikmeli adet oldum aradim hemen merkezi c.tesi randevu verdiler ay çok heyecanliyim
Çok şükür kuzumsorunsuz başlasın tedavin inşallah gelişmelerden haberdar et canım.
Gözünaydin canımbaşlasın tatlı heycanlar
Ayyy amin kızlar Allah razı olsun çok heyecanliyim ya için kıpır kıpırÇok güzel yaaçok güzel bir sürecin olsun inşallah
İnşallah canımİnşallah canım benim yasen de bence kalbi duyamasan bile hareket ettiğini görebilirsin. Kağan kocatepe diye bir doktor var youtube videolarında gebelikle ilgili bir çok konuya değiniyor. O söylemişti