Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Allah razı olsun canım🥰 evet dondurulmuş olucam çünkü öncesinde hsg çekinmem gerekiyor. Ama opu sonrası adetimle başlayım mı yoksa ocaktaki adetimle mi başlayım ona karar veremedim. Doktor bana bıraktı. Birde opudan tahmini kaç gün sonra adet oldunuz kızlar. adet olmadan nefroloğa gidip idrarımı toplamam lazım 🙈
Opudan sonra 11 günde oldum ben.10 gün içinde olunuyor genelde

Bana birşey diyem olmadıbugün 3.günü tedaviye başlamamın afedersiniz birlikteliğim oldu tedirgin oldum sözlerin fikrini almak istedim 🙁
Benim doktorum yasak demedi ama çoğu tedavilerde yasak oluyor. Şimdiden yasak demediyse belki Opudan sonra yasak der canım. Ama yine de dikkatli olmak gerekir 😁

Günaydın şekerler 🍀Transfere son 2 günüm. Sürece öyle alıştım ki bazen normal muayeneye gidecekmişim gibi geliyor sonra ay belki de anne olmaya son 15 gün diyorum🥳 Zaten duygularım nirvana yaptı onu hiç söylemiyorum bile😅Ne acayip bir dönemmiş ya 🤪
Son 2😍 çok heyecanlı günler. Transfer sonrası gün sayma daha da heyecanlı😍
Hadi inşallah 15 güne anne olursun dediğin gibi🤲🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz♥️

Günaydın şekerler 🍀Transfere son 2 günüm. Sürece öyle alıştım ki bazen normal muayeneye gidecekmişim gibi geliyor sonra ay belki de anne olmaya son 15 gün diyorum🥳 Zaten duygularım nirvana yaptı onu hiç söylemiyorum bile😅Ne acayip bir dönemmiş ya 🤪
Ayyy bende sıkışma heycanı var 😂 az kalmış canım senin güzel haberlr alacağız insllah. Benimde yarın kontrolüm var bebisler yakın olacak ikimizin 🥰🙏🏻

X