CANımmm inşallah
Canım sen keseyi gördün müGünaydın kızlar
Hafif lekelenmem var gibi, vajinal muayene kaynaklı olabilir mi ?
Doktordan doktora değişiyor bu.Benim doktorum tedaviye başladığımızdan itibaren yasakladıKızlar iyi akşamlar biraz özel olacak ama ilaç tedavisi sırasında ilişki sakıncalı mı doktor bu konuda birşey söylemedi ben korkuyorum açıkçası aksi birşey olur diye
Opudan sonra 11 günde oldum ben.10 gün içinde olunuyor geneldeAllah razı olsun canımevet dondurulmuş olucam çünkü öncesinde hsg çekinmem gerekiyor. Ama opu sonrası adetimle başlayım mı yoksa ocaktaki adetimle mi başlayım ona karar veremedim. Doktor bana bıraktı. Birde opudan tahmini kaç gün sonra adet oldunuz kızlar. adet olmadan nefroloğa gidip idrarımı toplamam lazım
Kızlar iyi akşamlar biraz özel olacak ama ilaç tedavisi sırasında ilişki sakıncalı mı doktor bu konuda birşey söylemedi ben korkuyorum açıkçası aksi birşey olur diye
Benim doktorumda tedaviye başladığımızdan itibaren yasakladıDoktordan doktora değişiyor bu.Benim doktorum tedaviye başladığımızdan itibaren yasakladı
Benim doktorum yasak demedi ama çoğu tedavilerde yasak oluyor. Şimdiden yasak demediyse belki Opudan sonra yasak der canım. Ama yine de dikkatli olmak gerekirBana birşey diyem olmadıbugün 3.günü tedaviye başlamamın afedersiniz birlikteliğim oldu tedirgin oldum sözlerin fikrini almak istedim
AynenBenim doktorum yasak demedi ama çoğu tedavilerde yasak oluyor. Şimdiden yasak demediyse belki Opudan sonra yasak der canım. Ama yine de dikkatli olmak gerekir
Transferden iki gün önce yapmıyorsunuz ve sonrasında da.Bana birşey diyem olmadıbugün 3.günü tedaviye başlamamın afedersiniz birlikteliğim oldu tedirgin oldum sözlerin fikrini almak istedim
Gördüm canım sen naptın takip edemedim, sonuç aldın mıCanım sen keseyi gördün mü
Son 2Günaydın şekerlerTransfere son 2 günüm. Sürece öyle alıştım ki bazen normal muayeneye gidecekmişim gibi geliyor sonra ay belki de anne olmaya son 15 gün diyorum Zaten duygularım nirvana yaptı onu hiç söylemiyorum bile Ne acayip bir dönemmiş ya
Tekrar ne zaman çağırdı kontrole canım?Gördüm canım sen naptın takip edemedim, sonuç aldın mı
Teşekkürler bilgi için biraz olsun içim rahatladı hepinizsagolunTransferden iki gün önce yapmıyorsunuz ve sonrasında da.
Ayyy bende sıkışma heycanı varGünaydın şekerlerTransfere son 2 günüm. Sürece öyle alıştım ki bazen normal muayeneye gidecekmişim gibi geliyor sonra ay belki de anne olmaya son 15 gün diyorum Zaten duygularım nirvana yaptı onu hiç söylemiyorum bile Ne acayip bir dönemmiş ya