Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar
Hafif lekelenmem var gibi, vajinal muayene kaynaklı olabilir mi ?
Olabilir canım hafif lekelenmeleri önemsemiyo doktorlar da. Bende de oluyo.
Bu haftadan itibaren proluton depot iğneye başladım ben haftalık vurdurcam.
Bu sabah keseyi ve icinde oluşmuş yolk sac ı gördüm ultrasonda şükürler olsun
kalp atışı haftaya duyarız inşallah

Canım benim dualarımız seninlee Güzel düşün sen de güzel olsun hayırlısıyla

Çok sevindim canım senin adına karından mı baktı vajinal mi kaç artı kaçsın sen şuan
Akşam başlamıştı şuan biraz daha artmış gibi, artarsa doktora söyleyeceğim çünkü ben iğne kullanmıyorum, progestan fitil ve duphaston tablet kullanıyorum sadece.
İğne çok daha etkili sanırım.

Benim eşim de kötü etkileneceksin diyordu canım bilmiyorlar ki burada herkes birbirine moral veriyor. Tecrübeli biriyle konuşmak öyle rahatlatıyor ki insanı, yalnız değilmişim diyorsun

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim yüzünü güldürsün

Günaydın kızlar
Hafif lekelenmem var gibi, vajinal muayene kaynaklı olabilir mi ?
Canım çoğu arkadaşın oluyor bu ilk süreçlerde. Senin de öyle bir şeydir büyük ihtimal ama için rahat etmesi işin sen yine de doktoruna söyle belki progestan iğne falan verir bilmiyorum kullanıyor musun da

Selam canm seninle bebıslerımızı dogum gunu suan aynı gıbı
Merhaba canım benimki yanlış galiba ya ben transfer tarihine göre hesaplatmıştım burada 6 haftalık görünüyor ama değilim aslında. Düzeltmem lazım ama sonuç olarak gebeliğimiz devam ederse tahmini aynı zamanlarda doğacaklar irtibatta olalım gerçi benim lekelenmem var ama bakalım Allah bilir

Ayy canım maşallah ona ve sana sırada gümbür gümbür bir kalp atışı var

Oh canım maşallah çok iyi inşallah sonuçları da tertemiz gelir 4 tanesi iyi kalite diğer 4 ü yetişemedi mi anlamına geliyor acaba bu

Kullanmıyorum canım fitil ve duphaston tablet vermişti sadece. Artarsa arayacağım bakalım doktoru şuan yattım bekliyorum öyle

Kızlar daha önce yapdım bu topiğe. Yaş 38 ilk tüp bebek denememde kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum. 2. denemem 5 kasımda oldu 2 tane iyi kalitede 5. gün embriyosu transfer oldum tutmadı maalesef. Dün doktoruma gittim 4 aralıkta histereskopi yapacak ayrıca rahime çizik atacağını söyledi. Bir de bana 1 iğne verdi histereskopiden 10 gün sonra vurulacakmışım. Aralık ayında adet olunca başlıycaz tekrar tedaviye. Rahiminin durumuna göre bakıcam taze transfer de yapabilirim dedi. Genelde dondurulmuş olması daha iyi diyorlar ya o yüzden tereddütte kalıyorum. Gerçi herkesin rahimi farklı tabi. Genetiğe de göndermek istiyor bu sefer o da çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum valla.. Kafam karmakarışık oldu

Canım 9 kasımda transfer olmuştum 5+0 gösteriyo program. Doktor bgn 4+5 gibi bişe dedi stresten tam dinleyemedim.
Vajinal muayene oldun kuzum. Tek kese göründü çift transfer olmuştum biri tutmuş demek ki. Sağlıklı olsun tek olsunBende estrofem ve lutinus tablet kullanıodum ama yeterli gelmedi belki kanama oldu, şimdi proluton depot haftalık iğne ekledik.

Canım allah yardımcımız olsun inşallah Evet olumsuz oldukça doktorlar yeni bir şeyler denemek istiyor ve bunların hepsi de çok maliyetli bunlara dayanacak maddi Manevi her şeyimizi zorluyoruz inşallah bu son tedavinde rabbim muradınızı nasip eder

Canım 7 tane bebis demek Gözünaydin. Dondurulmuş tranfser mi olacaksın

Canım gerçekten masraflı bir iş birde deneyince tutmayınca bir dahakini nasıl yaparım endişesi oluyor. Histeroskopi den sonra pozitif alan da çok var. Maddi olarak kaldirsbilceksiniz genetiğe gönderin ama maddi olarak gücün yetmiyorsa histereskopi sonrası deneme yap. Rabbim zorunu kolayslatrsin. Aralıkta güzel haber almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…