Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım 7 tane bebis demek Gözünaydin. Dondurulmuş tranfser mi olacaksın
Allah razı olsun canım evet dondurulmuş olucam çünkü öncesinde hsg çekinmem gerekiyor. Ama opu sonrası adetimle başlayım mı yoksa ocaktaki adetimle mi başlayım ona karar veremedim. Doktor bana bıraktı. Birde opudan tahmini kaç gün sonra adet oldunuz kızlar. adet olmadan nefroloğa gidip idrarımı toplamam lazım

Rahim çok yorulmadığı takdirde taze transferlerde de pozitif sonuç alınabiliyor, bu ara hatta kkda çok okudum, ki benim de öyle oldu. O kısma hiç takılmayın doktorunuza güvenin. Eğer maddi durumunuz elverirse genetik de iyi bir seçenek ama

Ne güzel yolk görmüşsün bende hiçbir şey belli olmuyor canım zaten doktor boyutu bile ölçmedi ya Fotosu var mı Doktora mesaj attım görmedi henüz bakalım ne diyecek

Canım ben opudan 11 gün sonra adet olmuştum

bana da doktor taze olabilir dedi ben bi üzüldüm . bizim ilk denememiz sizin de ilk deneme mi ? bir de kaç yumurta toplandı kaçıncı günü oldu transfer

bana da doktor taze olabilir dedi ben bi üzüldüm . bizim ilk denememiz sizin de ilk deneme mi ? bir de kaç yumurta toplandı kaçıncı günü oldu transfer
İlk deneme ve 3.gün embriyosu. 14 yumurta toplandı. 3.gün en sivrilen iyi durumda olanı transfer ettiler. 4 tanesi de 5.güne gitti donduruldular. Bakarsanız hem 3.gün embriyosunda hem de taze transferde hep şans daha düşük diye yazılıp çiziliyor. Ama ben hiç okumamaya ve görmemeye çalıştım. Doktorunuz sizin için en iyisini bilir.

Ne güzel yolk görmüşsün bende hiçbir şey belli olmuyor canım zaten doktor boyutu bile ölçmedi ya Fotosu var mı Doktora mesaj attım görmedi henüz bakalım ne diyecek
Foto vermedi benim de o heyecanla foto cekmek aklına gelmedi. Haftaya gidince isticem
kuzum cumartesi gittigimde benim de sadece minik boş kese vardı Allah'ın izniyle sen de göreceksin

çok çok iyi :) maşallah darısı başımaa .
bende böyle düşüneceğim artık <3

Amin canım sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…