Yarın transfer günün netleşir o zamanAyyy bende sıkışma heycanı varaz kalmış canım senin güzel haberlr alacağız insllah. Benimde yarın kontrolüm var bebisler yakın olacak ikimizin
Geçen sefer öyle olmuştu canım. Rahim kalınlığı ıyise netleşir inşallahYarın transfer günün netleşir o zaman
İnşallah güzelce kalınlaşmıştır canım benimGeçen sefer öyle olmuştu canım. Rahim kalınlığı ıyise netleşir inşallah
Yok canım igneyi yapınca bana olmuyordu ama hormon yüklendiği için uyku hali halsizlik falan oluyordu.Bi de benim doktorum ilacın dozunu hiç değiştirmedi bugün 4.gün cumartesi tekrar çağırdı o zamana kadar aynı olacakmış
Yok bende ağrı olmadı ama herkesi farklı etkiliyor hormon sonuçtaKızlar bu gonal f ye kullanırken sizinde vücudunuzda ağrılar oldu mu benim üstüme çok ağırlık çöküyor iğneyi yaptıktan sonra
Yaa evet peş peşe güzel haberler alalım inşallah,ben merkeze gidince suyu içmeye başlayacağım.Zaten gelip ara ara bakıyorlarmış sonrasında da dişimi sıkarım inşallahAyyy bende sıkışma heycanı varaz kalmış canım senin güzel haberlr alacağız insllah. Benimde yarın kontrolüm var bebisler yakın olacak ikimizin
Yok canım igneyi yapınca bana olmuyordu ama hormon yüklendiği için uyku hali halsizlik falan oluyordu.
Kac doz vuruyorsun. Söyledi mi kaç yumurtan olmuş diye. Yumurta büyüklükleri iyi ise o yüzden degistrmemistr
150 ünite yapıyorum canım ama söylemedi kaç tane olduğunu dün gittim cumartesi tekrar çağırdı sorarım o zamanYok canım igneyi yapınca bana olmuyordu ama hormon yüklendiği için uyku hali halsizlik falan oluyordu.
Kac doz vuruyorsun. Söyledi mi kaç yumurtan olmuş diye. Yumurta büyüklükleri iyi ise o yüzden degistrmemistr
Bacaklarım kalça filan ağrıyor hiç yerimden kalkmak istemiyorum iğneden sonraYok bende ağrı olmadı ama herkesi farklı etkiliyor hormon sonuçta
Anne Olmaya aslında son 2 günGünaydın şekerlerTransfere son 2 günüm. Sürece öyle alıştım ki bazen normal muayeneye gidecekmişim gibi geliyor sonra ay belki de anne olmaya son 15 gün diyorum Zaten duygularım nirvana yaptı onu hiç söylemiyorum bile Ne acayip bir dönemmiş ya
8 aralık ama nasıl dayanıcam bilmiyorumTekrar ne zaman çağırdı kontrole canım?
Canım bu süreçte Akdeniz tipi beslenme öneriliyor. Ve her zamn olması gerekir ama ozellikle bu zmanda paketli gıdalardan uzak durmalisin. Bol su iç badem ceviz kabak çekirdeği tüket ve yürüyüş yap imkanın varsaBu süreçte nelere dikkat ettiniz nasıl beslendiniz kızlar
Canım en son salı günü kan verdım 370 çıktı haftaya çarşamba kese için çağırdı canımGördüm canım sen naptın takip edemedim, sonuç aldın mı
Evet ben özellikle paket gıda yemedim 3 aydır da yemiyorum. Vücudumun rahatladığını hissettim gerçekten inanılmaz fark var. İnşallah daha da yemem biraz zor amaCanım bu süreçte Akdeniz tipi beslenme öneriliyor. Ve her zamn olması gerekir ama ozellikle bu zmanda paketli gıdalardan uzak durmalisin. Bol su iç badem ceviz kabak çekirdeği tüket ve yürüyüş yap imkanın varsa
Bekleyincee geçmiyo zaman gerçekten, güzel şeyler duyalım daa sabreder beklerizAnne Olmaya aslında son 2 günsonuç olarak fizyolojik olarak anne sayılıyorsun canım benim sen hep buna odaklan
8 aralık ama nasıl dayanıcam bilmiyorumgeçmiyor günler
Hadi bakalım gayet güzel devam ediyo embriyolarınGünaydın kızlarbeni de az önce aradılar yine. Maşallah bebişlerimin 7 si de 3. Güne gelmişler ama sonrasında azalma olur dediler biz yarın yine sizi ararız dediler. İnşalalh çok kaybım olmasın amin
Aynen canım normalde zaten zararlı iken bu süreçte dikkat etmek lazım. Ben arada kaçamak yapıyorum amaEvet ben özellikle paket gıda yemedim 3 aydır da yemiyorum. Vücudumun rahatladığını hissettim gerçekten inanılmaz fark var. İnşallah daha da yemem biraz zor ama
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsünler bebeklerimiz inşallahCanım en son salı günü kan verdım 370 çıktı haftaya çarşamba kese için çağırdı canım