Mesaj attım şimdi demişti zaten Yüksek çıkarsa ilaç vereceğim diyeAzcık yüksek kuzum, düşük doz ilaç başlaman gerekebilir doktoruna danış bi. Ben de kullanıyorum troid ilacı
Canım herkeste belirri olmayabiliyoo, kötü şeyler getirme aklına. Güzel düşün güzel olsunCanım sen iyi sabretmişsin ben 5. Günü idrar testi yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı Bence sen yapma çünkü öyle zaman hiç geçmiyobenim şuan bile hiç bi belirtim yok keseyi gördük ama hala belirtim yok hatta kafamdan midem bulanmıyo acaba kalp atışı yokmu diye bile sorular geçiyor
Ay inşallah canım yaa seninde güzel haberlerini alırız inşallahAhahhah valla şu heyecan problemim olmasa bende sabretmeyeceğim ama sabırla bekliyorum yavrumkız sakın öyle düşünme tabi demesi kolay ama olumlu düşün ki olumlu olsun hem içimden güzel şeyler geçiyor Benim bence Allah’ın izniyle Nur topu gibi olacak sağlıklı sıhhatli inşallah Ayrıca herkeste belirti olmak zorunda değil bunu biliyorsun daha iyi inşallah böyle ağrısız bulantısız bi süreç geçirirsin kıymetini bil
Aynen öyle bende farkındayım ama bi tane bile belirti olmayınca aklıma gelmedi değilCanım herkeste belirri olmayabiliyoo, kötü şeyler getirme aklına. Güzel düşün güzel olsunkalp atışlarını da sağlıkla duy inşallah
Aminn canım inşallaahAynen öyle bende farkındayım ama bi tane bile belirti olmayınca aklıma gelmedi değilama genelde hiç olumsuz düşünmem inşallah canım hepimiz duyalım o güzel sesi hayırlısıyla
Âmiiiin bitanemmmAy inşallah canım yaa seninde güzel haberlerini alırız inşallahbu zamana kadar hep olumlu düşündüm Allaha şükür hep olumlu oldu sadece en zoru beklemek
25 lik yazar sana diye düşündüm ben de. En düşük doz kuzu düzenli iç. Levotiron 50lik içiyorum günlük. İçerikleri aynı iki ilacında diye biliyorum. Yarın sabah ac karna başla içmeye. Hemen düzeltiyo değerleriŞimdi doktor geri dönüş yaptı kızlar euthyrox 25 iç aç karnına hergün bitane demiş. Bu ilacı kullanan var mı acabaKriel sen ne kullanıyorsun canım
O beklemek hiç bitmicek sanırımm canım hep yeni bişe çıkıyoÂmiiiin bitanemmmAhhh ahh o beklemesi yok mu valla bazen dayanılmaz oluyor hayattaki sınavımız da bu bizim herhalde öyle diyprum artık son bir senedir
Senin daha mı yüksek kuzum tsh25 lik yazar sana diye düşündüm ben de. En düşük doz kuzu düzenli iç. Levotiron 50lik içiyorum günlük. İçerikleri aynı iki ilacında diye biliyorum. Yarın sabah ac karna başla içmeye. Hemen düzeltiyo değerleri
AHahaha artık bende öyle diyorum canım sürekli bi kaygı bozukluğu filanO beklemek hiç bitmicek sanırımm canım hep yeni bişe çıkıyosonu güzel olsun
Öyle valla sonumuz güzel olsun ne diyelimÂmiiiin bitanemmmAhhh ahh o beklemesi yok mu valla bazen dayanılmaz oluyor hayattaki sınavımız da bu bizim herhalde öyle diyprum artık son bir senedir
Oh gözün aydın kuzum çok sevindimGeldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var
Korktum biraz canım acaba geç mi farkettik diye bebeğe bi Zararı olmuşmudur bu sure içinde
Canım geç kalmadın gebeliğinin başı zaten ki senin cok yüksek değil ilaçla hemen inecektir. Ben de eutrox 50 kullanıyorumŞimdi doktor geri dönüş yaptı kızlar euthyrox 25 iç aç karnına hergün bitane demiş. Bu ilacı kullanan var mı acabaKriel sen ne kullanıyorsun canım
Senin değerin kaçtı kuzumOh gözün aydın kuzum çok sevindimYeni hazırlıklar yeni heyecanlar yeni yıla yeni bebekler inşallah
Canım geç kalmadın gebeliğinin başı zaten ki senin cok yüksek değil ilaçla hemen inecektir. Ben de eutrox 50 kullanıyorum
Tüpe başlarken 4tü kuzum şimdi arada baktırıyorum 1.20lerdeSenin değerin kaçtı kuzum
Gözün aydın fulimmmGeldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var
İyi bari düşmüş canım. Bende hemen yarın başlayacağım inşallah kötü bi etkisi olmadan düşer benimdeTüpe başlarken 4tü kuzum şimdi arada baktırıyorum 1.20lerde
Fulimmm çok sevindim canımm böyle güzel haberler duymak beni de çok mutlu ettiGeldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var
Canım optimmFulimmm çok sevindim canımm böyle güzel haberler duymak beni de çok mutlu ettiher şey çok güzel olacak peş peşe gebe kalacağız inşallah hemen peşinden de ben gelirim