- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
Güüünaydın!Yumurta sayın süper hepsi 5.güne ulaşsın inşallahGünaydın kızlaar ben opudan çıktım hiç bişi anlamadım gerçekten hemencik geçtiilk başta muayenelerde 5 tane yumurtan var demişti drum 14 tane toplanmış. Döllenme ne zmn olur hanüz drumu göremedim bişiler yiyip hemen dra gidicem çok heycanlıyım
Güüünaydın!Yumurta sayın süper hepsi 5.güne ulaşsın inşallah
BaşlıyorrrUff heycanlı bekleyiş başlıyor yaniii
Ayyy inşallah beybiiiBaşlıyorrrbi 9ay daha sürer inşallaah bekleyişin
Amin canım inşallahAyyy inşallah beybiiikimsenin emeği boşa çıkmasın herkes bebüklerine kavuşsun inşallah
Hadi gözün aydın sayı çok güzel hepsi döllensin inşallahGünaydın kızlaar ben opudan çıktım hiç bişi anlamadım gerçekten hemencik geçtiilk başta muayenelerde 5 tane yumurtan var demişti drum 14 tane toplanmış. Döllenme ne zmn olur hanüz drumu göremedim bişiler yiyip hemen dra gidicem çok heycanlıyım
İnşallah aslimuuu teşekkür ederim hepimize güzel haberler inşallahHadi gözün aydın sayı çok güzel hepsi döllensin inşallah
İlk denemede gebemi kaldınız bu harika....Merhaba bende 2 yıllık evliyim sorunumuz azospermi ilk denememiz ve şuan 6 haftalık hamileyim kalp atışını bu hafta duyarız inşallah dua edin lütfenhamile olanların Allah bebeklerini Sağ salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecindekilerde asla pes etmesin
Hay Allah. Olsun kuzu çok olumluyuz bugün can sıkmak yok güzel haberler duycazTam sıra bana gelecekken neden hep doktorun işi çıkar ki
Aminn canım hoşgeldinnMerhaba bende 2 yıllık evliyim sorunumuz azospermi ilk denememiz ve şuan 6 haftalık hamileyim kalp atışını bu hafta duyarız inşallah dua edin lütfenhamile olanların Allah bebeklerini Sağ salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecindekilerde asla pes etmesin
Merhaba aramıza hoşgeldin canım senin adına çok Mutlu olduk mucizeni kucağını almanı nasip etsin Rabbim sağlıkla, benim de eşim astonospermi bende bu problem olmadığı söylendi. Senin yaş kaç tatlım kaçıncı gün embriyosu ile olduMerhaba bende 2 yıllık evliyim sorunumuz azospermi ilk denememiz ve şuan 6 haftalık hamileyim kalp atışını bu hafta duyarız inşallah dua edin lütfenhamile olanların Allah bebeklerini Sağ salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecindekilerde asla pes etmesin
Çok güzel dedin şekerlm bu gün can sıkmak yok güzel haberlere güzel şeylere gebe olucazHay Allah. Olsun kuzu çok olumluyuz bugün can sıkmak yok güzel haberler duycaz
Evet canım ilk deneme bahçecide umut tüp bebekte tedavi gördüm kesinlikle tavsiye ediyorumİlk denemede gebemi kaldınız bu harika....
Ckk sevindim.. Nerde tedavi oldunuz..
Bizdrde sperm problemi var ama azosperm drğil
Teşekkür ederim Allah razı olsunAminn canım hoşgeldinnHayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kalp atışlarını da duyarsın inşallah
Hoşbuldım canımMerhaba aramıza hoşgeldin canım senin adına çok Mutlu olduk mucizeni kucağını almanı nasip etsin Rabbim sağlıkla, benim de eşim astonospermi bende bu problem olmadığı söylendi. Senin yaş kaç tatlım kaçıncı gün embriyosu ile oldu
Canımmm şahane Eminim ki Allah’ın da izniyle beşincin güne kadar gidecek kaliteli embriyoların olacak Allahım yolunu açık etsinler kimsenin emeğini boşa çıkarmasınıGünaydın kızlaar ben opudan çıktım hiç bişi anlamadım gerçekten hemencik geçtiilk başta muayenelerde 5 tane yumurtan var demişti drum 14 tane toplanmış. Döllenme ne zmn olur hanüz drumu göremedim bişiler yiyip hemen dra gidicem çok heycanlıyım
AYnı ben kızHoşbuldım canımBendede bi problem olmadığını söylediler yaşım 28 embriyom 5. Gün dondurulmuş embriyoydu