Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım geçmiş olsun. İşte bu zamana kadar nasıl farketmiyorlar anlamıyorum... Başka bir doktora daha görünseniz daha iyi sanki... Eğer o da aynısını söylerse en azından sıkıntıyı tespit etmiş olursunuz

Tüp bebek yaptıracağımız hastanedeki üroloğa gitsin bir de bakalım o nasıl yorumlayacak. Offff kafam çok karıştı yaaaa nerden çıktı şimdi bu
Evet canım başlangıç olduğu için belki farkedilmemstr. Ama fazla zaman kaybetmeden gitsin tüp bebek hastanesindeki ürologa. Bide durumu anlatın tüp bebek düşünüyoruz diye yani bu ameliyatı olması norml gebe kalmayı etkiler mi belki ameliyata gerek kalmaz ilaç kullanır.

Sorma benim de canım ona çok sıkıldı. 2 belki 3 doktora görünmüştür şuana kadar. Ben biraz pimpirikliyimdir ince eler sık dokurum şurda mı sorun yok burda mı. E bu da sorunu bulamadı bir de şuna gidelim vs Ona rağmen nasıl böyle olabiliyor anlayamıyorum
neyse dur bakalım bi şey keşfettik iyi veya kötü. Başka doktorlara da soralım danışalım ne diyecekler bu konu hakkında. Şuanki doktor bi ilaç bişeyler vermiş sanırım

Aynen canım haftaya da başka doktora çıkalım hemen bakalım nolacak.
Okullar tatil olunca gaza gelmiştim nasılsa çalışmıcam kendimi evde korurum diye.bir dahaki adete tüp yaptırmayı düşünüyordum henüz size söylememiştim ,bişey olur vazgeçeriz falan diye Bu olayın da üstüne gelmesi çok manidar oldu gerçekten !

Hahaaa kaçmaz bizden öğrendik Bi şekilde canım işiniz gücünüz rast gitsin ne tarafa hayırlısı ise o taraf yönlendirsin rabbim sizi

Selam kızlar Rabbim bu yolda kolaylıklar nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Bizde bütün işlemleri tedaviyi herşeyi yaptık transfer günümü bekliyorum hayırlısıyla
Hosgeldin canım. Amin insallah
Dondurlmus embriyo tranfseri mi olacaksın

Hanımlar benim karnımın içi çok acıyor genelde adet sancısı gibi ağrı olur demişler benim hiç öyle bi ağrım olmadı ama yürürken falan karnımın içi acıyor bildiğin. Az önce öksürdüm canımdan can gitti sanki normal mi

Opudan dolayı normal canım. Sen taze tranfser mi olacaksın

Opudan dolayı normal canım. Sen taze tranfser mi olacaksın
Hayır benim daha yumurtalar döllenicekte embyolar 5. Güne gidicekte ngsden sağlıklı olan gelicek o zmn tramsfer olucam kromozom translokasyonum olduğu için sağlıklı yumurtanın bulunması gerekiyor bu ilk denemem. İnşallah ilk seferde bulunur

Yaaa çok güzel sanırım seninle süreçlerimiz ortak gidecek benim de pazartesi ya da salı opu olacak Çok heyecanlıyım işlemden ziyade kaç yumurta kaçı döllendi kAç tanesi Blast oldu falan onları düşünmek beni heyecanlandırıyor daha önceki tüp bebek maceramda 14 yumurta topladılar 5 i döllendi 3 ü güzel ilerledi ama 1 tanesi 5. Güne gitti ama oda tutunamamıştı şimdiki hikayemiz çok daha güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…