Canım geçmiş olsun. İşte bu zamana kadar nasıl farketmiyorlar anlamıyorum... Başka bir doktora daha görünseniz daha iyi sanki... Eğer o da aynısını söylerse en azından sıkıntıyı tespit etmiş olursunuzKızlar merhaba. Eşim idrarda yanma şikayetiyle bugün doktora gitti.Klasik Özel hastane mantığı herşeye ayrıntılı bakmışlar tam checkup yapmışlar ve sol tarafta varikosel tespit etmişlerKağıtta grade 1 yazıyor. Daha önce iki kez başka doktorlara göründü kimse tespit edememişti hayret bişey ya çok kızdım
Bir yandan da spermle ilgili herhangi bir parametrede bozukluk yok doktor ameliyat demiş olması gerekiyor mu gerçekten hemen? Var mı bu hastalığı bilen duyan?
Evet canım başlangıç olduğu için belki farkedilmemstr. Ama fazla zaman kaybetmeden gitsin tüp bebek hastanesindeki ürologa. Bide durumu anlatın tüp bebek düşünüyoruz diye yani bu ameliyatı olması norml gebe kalmayı etkiler mi belki ameliyata gerek kalmaz ilaç kullanır.Tüp bebek yaptıracağımız hastanedeki üroloğa gitsin bir de bakalım o nasıl yorumlayacak. Offff kafam çok karıştı yaaaa nerden çıktı şimdi bu
Sorma benim de canım ona çok sıkıldı. 2 belki 3 doktora görünmüştür şuana kadar. Ben biraz pimpirikliyimdir ince eler sık dokurum şurda mı sorun yok burda mı. E bu da sorunu bulamadı bir de şuna gidelim vsCanım geçmiş olsun. İşte bu zamana kadar nasıl farketmiyorlar anlamıyorum... Başka bir doktora daha görünseniz daha iyi sanki... Eğer o da aynısını söylerse en azından sıkıntıyı tespit etmiş olursunuz
Aynen canım haftaya da başka doktora çıkalım hemen bakalım nolacak.Evet canım başlangıç olduğu için belki farkedilmemstr. Ama fazla zaman kaybetmeden gitsin tüp bebek hastanesindeki ürologa. Bide durumu anlatın tüp bebek düşünüyoruz diye yani bu ameliyatı olması norml gebe kalmayı etkiler mi belki ameliyata gerek kalmaz ilaç kullanır.
HahaaaAynen canım haftaya da başka doktora çıkalım hemen bakalım nolacak.
Okullar tatil olunca gaza gelmiştim nasılsa çalışmıcam kendimi evde korurum diye.bir dahaki adete tüp yaptırmayı düşünüyordumhenüz size söylememiştim ,bişey olur vazgeçeriz falan diye Bu olayın da üstüne gelmesi çok manidar oldu gerçekten !
Canım değerin dusuk değil önemli olan iki gün sonra iki kata yakın bir artış olması.Kızlar transferin 10. Günü bugün kan testi sonucum 64.69 çıktı. Böyle olupta sonradan değeri artan oldu mu değer düşük geldi sanki tedirginim
Hadi inşallah hep Bi bekleme hep Bi korku.. Hemşireyi aradım 10. Güne göre biraz düşük dedi moralim bozuldu pazartesi tekrar vereceğim inşallah artarCanım değerin dusuk değil önemli olan iki gün sonra iki kata yakın bir artış olması.
Moralini bozma canım gebelik var zaten şimdi önemli olan artış olmasi.Hadi inşallah hep Bi bekleme hep Bi korku.. Hemşireyi aradım 10. Güne göre biraz düşük dedi moralim bozuldu pazartesi tekrar vereceğim inşallah artar
İnşAllah olur kimyasal olmasından endişe ediyorumMoralini bozma canım gebelik var zaten şimdi önemli olan artış olmasi.
İnşallah canım benimHahaaakaçmaz bizden öğrendik Bi şekilde canım işiniz gücünüz rast gitsin ne tarafa hayırlısı ise o taraf yönlendirsin rabbim sizi
Hosgeldin canım. Amin insallahSelam kızlar Rabbim bu yolda kolaylıklar nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Bizde bütün işlemleri tedaviyi herşeyi yaptık transfer günümü bekliyorum hayırlısıyla
Opudan dolayı normal canım. Sen taze tranfser mi olacaksınHanımlar benim karnımın içi çok acıyor genelde adet sancısı gibi ağrı olur demişler benim hiç öyle bi ağrım olmadı ama yürürken falan karnımın içi acıyor bildiğin. Az önce öksürdüm canımdan can gitti sankinormal mi
Hoşbuldum kızlarHosgeldin canım. Amin insallah
Dondurlmus embriyo tranfseri mi olacaksın
Hayır benim daha yumurtalar döllenicekte embyolar 5. Güne gidicekte ngsden sağlıklı olan gelicek o zmn tramsfer olucamOpudan dolayı normal canım. Sen taze tranfser mi olacaksın
Çok sevindim canım, oh mis gibi rahimGeldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var
Canım çok teşekkür ederim güzel haberler vermek nasip olsun insallahÇok sevindim canım, oh mis gibi rahimşimdi gelsin transferler gelsin sağlıklı bebişler
Yaaa çok güzel sanırım seninle süreçlerimiz ortak gidecek benim de pazartesi ya da salı opu olacakGünaydın kızlaar ben opudan çıktım hiç bişi anlamadım gerçekten hemencik geçtiilk başta muayenelerde 5 tane yumurtan var demişti drum 14 tane toplanmış. Döllenme ne zmn olur hanüz drumu göremedim bişiler yiyip hemen dra gidicem çok heycanlıyım