Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba bende 2 yıllık evliyim sorunumuz azospermi ilk denememiz ve şuan 6 haftalık hamileyim kalp atışını bu hafta duyarız inşallah dua edin lütfen ❤️😍 hamile olanların Allah bebeklerini Sağ salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecindekilerde asla pes etmesin 👍🏻🥰
Canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah kalp atışını duyacaksın 🙏🏻
AYnı ben kız 🐣 yaş 26 dondırulmuş 5. Günü embriyosu bana umut olduğun için teşekkürü ederim❤️
Senin test günün ne zamandı kuzum

Çok güzel maşallah inşallah hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip eder 🥰Sen transfer oldunmu canım ? Nerde tedavi gördün
Transferde bu gün 8. Günüm canım, Bursa Soranus Tüp bebek merkezinde oldum şuan için çok memnunum inşallah hayırlı sonuçlar almamı da nasip eder Rabbim de ben de buradan paylaşıp umut olurum 🤲🏻❤️ Sen de hiç hissettiğin belirli bi belirti oldu mu peki tatlım bende hafif batmalar oldu üçüncü gün altıncı güne kadar sürdü şuan da ara ara adet sancısı gibi bi ağrı girip çıkıyo anlık göğüsler zaten hassas ilaçlardan mütevellit de ben mide bulantısı çok var bu süreçte kilo veren tek hasta benim sanırım 🥴

Transferde bu gün 8. Günüm canım, Bursa Soranus Tüp bebek merkezinde oldum şuan için çok memnunum inşallah hayırlı sonuçlar almamı da nasip eder Rabbim de ben de buradan paylaşıp umut olurum 🤲🏻❤️ Sen de hiç hissettiğin belirli bi belirti oldu mu peki tatlım bende hafif batmalar oldu üçüncü gün altıncı güne kadar sürdü şuan da ara ara adet sancısı gibi bi ağrı girip çıkıyo anlık göğüsler zaten hassas ilaçlardan mütevellit de ben mide bulantısı çok var bu süreçte kilo veren tek hasta benim sanırım 🥴
Canım sen iyi sabretmişsin ben 5. Günü idrar testi yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı Bence sen yapma çünkü öyle zaman hiç geçmiyo😅 benim şuan bile hiç bi belirtim yok keseyi gördük ama hala belirtim yok hatta kafamdan midem bulanmıyo acaba kalp atışı yokmu diye bile sorular geçiyor🤷🏻‍♀️

Erkeklere hastaneye gitme işi zor geliyor çünkü canım. Ama onlarda haklı doktora alttan muaneye ol göbeğe iğne opu falan zor onlar için biz kapıda bekliyoruz sonuçta :KK70::KK70::KK70:
gecen esıme dıyorum bende toplama gunu geldın bı sperm verdın bıttı gıttı karnım popom morardı igneden ortalıkta odemden balon gıbı gezıyorum hey yavrum heyy :KK76:

Canım sen iyi sabretmişsin ben 5. Günü idrar testi yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı Bence sen yapma çünkü öyle zaman hiç geçmiyo😅 benim şuan bile hiç bi belirtim yok keseyi gördük ama hala belirtim yok hatta kafamdan midem bulanmıyo acaba kalp atışı yokmu diye bile sorular geçiyor🤷🏻‍♀️
Ahahhah valla şu heyecan problemim olmasa bende sabretmeyeceğim ama sabırla bekliyorum yavrum 😂 kız sakın öyle düşünme tabi demesi kolay ama olumlu düşün ki olumlu olsun hem içimden güzel şeyler geçiyor Benim bence Allah’ın izniyle Nur topu gibi olacak sağlıklı sıhhatli inşallah 😍🐣🐣🐣❤️ Ayrıca herkeste belirti olmak zorunda değil bunu biliyorsun daha iyi inşallah böyle ağrısız bulantısız bi süreç geçirirsin kıymetini bil 😂

X