Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar cok sagolun. Allah razı olsun insallahh güzel bir haberi vermek nasip olsun bu defa 💕🙏🏻🧿
CANım benim ya ❤️ cümlemizden razı olsun, düşünsenize birbirimiz hiç tanımıyoruz hiç görmüyoruz Ülkemizin bambaşka yerlerinden kilometrelerce uzaktan ortak bir yerde buluşup en zor en hassas dırumumuzu birbirimizle paylaşıp teselli buluyoruz gerçekten yürekten dualarım sizlerle ❤️

50 lik ilaçla 1 lere düşüyor benimki yaklaşık
Ya sağlık ocağına güvenme diyen de var neye güveneceğimi şaşırdım ben yarın başlayım ilaca pazartesi tekrar hastane de baktırayım. Bi kutu içip bırakabiliyormuyuz yada düştüğü gibi bırakabiliyormuyuz acaba. Çünkü benim 2 hafta önce falan 2,45 çıkmıştı 🤷🏻‍♀️

Saol kuzum 😘🙏🏻 estrofem başladım sersem gibiyim 🤣
Hahahaha ara vermiştin tabi normal🤣 Ya acaba biye ağızdan veriyo benim dr um hep vajina deri vs veriyodu Çok yan etki olmasın diye bantını kullandım hiç bişi olmadı.
Bu sefer sorsaydın kızarmı bilmiyorum ama progestana daha erken başlamak gibi. Yada mesela bağışıklık baskılamak için embriyoyu yabancı sanmasın diye vücut 5gğn bi hap içmiştim verecek mi acaba? Böyle şeyleri sorabiliyo musun? Bazısı kızıyo😅 ben her şeyi. Sormuştum😂😂😂😂😂

Hahahaha ara vermiştin tabi normal🤣 Ya acaba biye ağızdan veriyo benim dr um hep vajina deri vs veriyodu Çok yan etki olmasın diye bantını kullandım hiç bişi olmadı.
Bu sefer sorsaydın kızarmı bilmiyorum ama progestana daha erken başlamak gibi. Yada mesela bağışıklık baskılamak için embriyoyu yabancı sanmasın diye vücut 5gğn bi hap içmiştim verecek mi acaba? Böyle şeyleri sorabiliyo musun? Bazısı kızıyo😅 ben her şeyi. Sormuştum😂😂😂😂😂
Yok kuzum hiç kızmıyor pamuk gibi adam 🤣 sordum canım gerek yok dedi. Dış gebelik yaşadığım için korkuyorum dedim. Yüzde 2 ihtimal var Allahın izni ile bu sefer olmaz korkma dedim embriyoyu bırakıyoruz bıraktığımız yerde kalmıyor embriyo hareketli bir şey tutunmasi gerekirken bazen tupe gidebiliyor dedi.

Merhaba bende 2 yıllık evliyim sorunumuz azospermi ilk denememiz ve şuan 6 haftalık hamileyim kalp atışını bu hafta duyarız inşallah dua edin lütfen ❤️😍 hamile olanların Allah bebeklerini Sağ salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecindekilerde asla pes etmesin 👍🏻🥰
Hoşgeldiiin🙃 yaa hayırlı uğurlu olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın🥰 Sağlıkla devam etsin inşallah

Kızlar merhaba. Eşim idrarda yanma şikayetiyle bugün doktora gitti.Klasik Özel hastane mantığı herşeye ayrıntılı bakmışlar tam checkup yapmışlar ve sol tarafta varikosel tespit etmişler:KK43:Kağıtta grade 1 yazıyor. Daha önce iki kez başka doktorlara göründü kimse tespit edememişti hayret bişey ya çok kızdım😠
Bir yandan da spermle ilgili herhangi bir parametrede bozukluk yok doktor ameliyat demiş olması gerekiyor mu gerçekten hemen? Var mı bu hastalığı bilen duyan?

Kızlar merhaba. Eşim idrarda yanma şikayetiyle bugün doktora gitti.Klasik Özel hastane mantığı herşeye ayrıntılı bakmışlar tam checkup yapmışlar ve sol tarafta varikosel tespit etmişler:KK43:Kağıtta grade 1 yazıyor. Daha önce iki kez başka doktorlara göründü kimse tespit edememişti hayret bişey ya çok kızdım😠
Bir yandan da spermle ilgili herhangi bir parametrede bozukluk yok doktor ameliyat demiş olması gerekiyor mu gerçekten hemen? Var mı bu hastalığı bilen duyan?
Canım çok geçmiş olsun. Bu durum zaten gebelige engel bir durum. Daha önce tespit edilmemesi de baya can sıkıcı bir durum. Ameliyat sonrası hamile kalanda çok. İmkan varsa başka bir doktora daha gidin ama güvenilir bir doktorsa bnce doktoru dinleyin

Canım çok geçmiş olsun. Bu durum zaten gebelige engel bir durum. Daha önce tespit edilmemesi de baya can sıkıcı bir durum. Ameliyat sonrası hamile kalanda çok. İmkan varsa başka bir doktora daha gidin ama güvenilir bir doktorsa bnce doktoru dinleyin
İyi de spermde bir bozukluk yok ki 🤷🏻‍♀️sayı,hız, morfoloji hepsi normal canım.

İyi de spermde bir bozukluk yok ki 🤷🏻‍♀️sayı,hız, morfoloji hepsi normal canım.
Canım bir doktora daha görünsün. Tüp bebek merkezinde ürolog oluyor öyle bir yere mi gitseniz acaba. Hemen ameliyat deyince de kabul etmemek lazım. Belki başlangıcıdır sperm örneğinde verdi mi

Canım bir doktora daha görünsün. Tüp bebek merkezinde ürolog oluyor öyle bir yere mi gitseniz acaba. Hemen ameliyat deyince de kabul etmemek lazım. Belki başlangıcıdır sperm örneğinde verdi mi
Evet ben de öyle düşünüyorum🤔 Bir doktora daha görünsün bakalım o ne diyecek.şimdi baktım 3 mm üstünde ameliyat öneriliyormuş bizde 2,5 çıkmış. Grade 1 başlangıcı oluyor zaten en hafif formu. Bu doktor spermogram istememiş zaten öncesinde istemediğin kadar var hepsi de normal. Belki de o yüzden hiç şüphelenilmedi..

X