CANım benim yaKızlar cok sagolun. Allah razı olsun insallahh güzel bir haberi vermek nasip olsun bu defa
Ben de Bahçeci Ankara'dayım :)Evet canım ilk deneme bahçecide umut tüp bebekte tedavi gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum
Hadi bakalım hayırlı olsun!O zaman başlıyoruz mu transfer heyecanına :) Bana ortak ol sen deGeldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var
50 lik ilaçla 1 lere düşüyor benimki yaklaşıkSenin daha mı yüksek kuzum tsh
Aynen canım güzel Sonuclr verelim insallahh yaaHadi bakalım hayırlı olsun!O zaman başlıyoruz mu transfer heyecanına :) Bana ortak ol sen de
Ya sağlık ocağına güvenme diyen de var neye güveneceğimi şaşırdım ben yarın başlayım ilaca pazartesi tekrar hastane de baktırayım. Bi kutu içip bırakabiliyormuyuz yada düştüğü gibi bırakabiliyormuyuz acaba. Çünkü benim 2 hafta önce falan 2,45 çıkmıştı50 lik ilaçla 1 lere düşüyor benimki yaklaşık
Kesinlikle harika bi merkez inşallah sende güzel sonuçlr alırsınBen de Bahçeci Ankara'dayım :)
AyyyyyGeldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var
Saol kuzumAyyyyyçok heyecanlandım. Hadi inşallah güzel haberlerleee . Ne ilaçlar verdi canım?
Hepimizin baştacı sanırımSaol kuzumestrofem başladım sersem gibiyim
Hahahaha ara vermiştin tabi normalSaol kuzumestrofem başladım sersem gibiyim
Yok kuzum hiç kızmıyor pamuk gibi adamHahahaha ara vermiştin tabi normalYa acaba biye ağızdan veriyo benim dr um hep vajina deri vs veriyodu Çok yan etki olmasın diye bantını kullandım hiç bişi olmadı.
Bu sefer sorsaydın kızarmı bilmiyorum ama progestana daha erken başlamak gibi. Yada mesela bağışıklık baskılamak için embriyoyu yabancı sanmasın diye vücut 5gğn bi hap içmiştim verecek mi acaba? Böyle şeyleri sorabiliyo musun? Bazısı kızıyoben her şeyi. Sormuştum
HoşgeldiiinMerhaba bende 2 yıllık evliyim sorunumuz azospermi ilk denememiz ve şuan 6 haftalık hamileyim kalp atışını bu hafta duyarız inşallah dua edin lütfenhamile olanların Allah bebeklerini Sağ salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecindekilerde asla pes etmesin
Amin canım hoşbuldumm sende sağ salim kucağına alırsın inşallahhhhHoşgeldiiinyaa hayırlı uğurlu olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Sağlıkla devam etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Bu durum zaten gebelige engel bir durum. Daha önce tespit edilmemesi de baya can sıkıcı bir durum. Ameliyat sonrası hamile kalanda çok. İmkan varsa başka bir doktora daha gidin ama güvenilir bir doktorsa bnce doktoru dinleyinKızlar merhaba. Eşim idrarda yanma şikayetiyle bugün doktora gitti.Klasik Özel hastane mantığı herşeye ayrıntılı bakmışlar tam checkup yapmışlar ve sol tarafta varikosel tespit etmişlerKağıtta grade 1 yazıyor. Daha önce iki kez başka doktorlara göründü kimse tespit edememişti hayret bişey ya çok kızdım
Bir yandan da spermle ilgili herhangi bir parametrede bozukluk yok doktor ameliyat demiş olması gerekiyor mu gerçekten hemen? Var mı bu hastalığı bilen duyan?
İyi de spermde bir bozukluk yok kiCanım çok geçmiş olsun. Bu durum zaten gebelige engel bir durum. Daha önce tespit edilmemesi de baya can sıkıcı bir durum. Ameliyat sonrası hamile kalanda çok. İmkan varsa başka bir doktora daha gidin ama güvenilir bir doktorsa bnce doktoru dinleyin
Canım bir doktora daha görünsün. Tüp bebek merkezinde ürolog oluyor öyle bir yere mi gitseniz acaba. Hemen ameliyat deyince de kabul etmemek lazım. Belki başlangıcıdır sperm örneğinde verdi miİyi de spermde bir bozukluk yok kisayı,hız, morfoloji hepsi normal canım.
Evet ben de öyle düşünüyorumCanım bir doktora daha görünsün. Tüp bebek merkezinde ürolog oluyor öyle bir yere mi gitseniz acaba. Hemen ameliyat deyince de kabul etmemek lazım. Belki başlangıcıdır sperm örneğinde verdi mi