Ooo güzel canımKızlaar 367 çıkmış sonucum
ŞahaneeeKızlaar 367 çıkmış sonucum
Çok şükür canımOoo güzel canımartık baktirmana gerek yok bence
AyyyŞahaneeeArtık kalp atışını duymaya gidersiniz Allah’ın izniyle ❤
Haftaya keseyi görmeye çağırırÇok şükür canımdoktora yazdım hastası varmış arıcam dedi. Artık o nası istersee
Bakalım ne dicek o kadar erken çağırır mı acaba 2 hafta sonraya der sanıyorum ben.Haftaya keseyi görmeye çağırır
Ayy bilmiyorum kiiAyyy ikizmii
MaşallahhhAyy bilmiyorum kiiAslimuu93 gelsin o belki kendi artışına göre bi yorum yapar
Sağlıklı olsun da hiç farketmez
Olanda var olmayan da var. Benim oldu mesela. Hem de 3 5kereKızlaaaaar sizlere bi şey danışmak istiyorum, her kadında implantasyon kanaması olmak zorunda mı yoksa herkeste farklı mı yani illa kanama olmasına gerek yok değil mi ? Sizlere bu konuyu bi danışmak istedim Canlar
Ayy canım çok sevimdim. Artık kan istemez bence dr un ne dedi? Ne zamana çagırdıKızlaar 367 çıkmış sonucum
Çok şükür kuzucumAyy canım çok sevimdim. Artık kan istemez bence dr un ne dedi? Ne zamana çagırdı
İnşallah kuzum tek duam sağlıklı olmalarıOy maşallah sizee hem kız hem erkek bi de sağlıkları yerinde oldu Mu senden mutlusu olmaz
Kızlaar 367 çıkmış sonucum
Bence ikizzzzzAyy bilmiyorum kiiAslimuu93 gelsin o belki kendi artışına göre bi yorum yapar
Sağlıklı olsun da hiç farketmez
Ayyy kalbim gümgümİnşallah kuzum tek duam sağlıklı olmaları
Bence ikizzzzzbenim 166dan 425 olmuştu seninle aynı artış kuzum
Vermedim kuzum çünkü sağlık ocağı biz idrar testi almıyoruz dedi. Zaten sağlık ocağına gittiğimde pişman oldum iki gün önce kan verdim hala sonuçları çıkmamış nasıl bişey anlamadım. Pazartesi doktora gideceğim ona söyleyeceğim idrar bakılmadı hiç sorun olur mu dıye belki ole dıyınce bakarMerhaba kızlar
Kriel bekliyoruz canım sabırsızlıkla.
Fly3646 yarına az kaldı
Aslimuu93 canım ya herkes aynı şeyi diyo uyuyamıyoruz diye bide senin ikiz. Yine Allahtan senin başlarınraha geçti. Benim bulantım , midem falan daha yeni yeni kendine geliyo . Şimdi de sürekli tansiyonum düşüyo. Geçen mall ofa gittim sadece iki mağaza baktım indirim bitmeden bebek arabası alayım diye direk göz kararması asla tek çıkamaz oldum neyse zaten korona var
I izmir3590 canım idrar verdin mi
Ay ben sana nasıl heyecanlanıyorum ya kendi sonuçlarımı alırken heyecan durumu tavanda olacak ben bayılmaktan korkuyorum panik atak rahatsızlığı geçirmiştim beş sene evvel böyle durumlar beni çokça tetikliyorAyyy kalbim gümgüm
7aralık pazartesiye randevu verdi kese ve kalp için sabırla beklemelere devam
İki gündür hala sonuç çıkaramıyorlar bi de normal bi tahlil değil insan gerçekten beklerken bi kaç yıl yaşlanıyor seni anlayabiliyorum ama her şeyde bi hayır vardır öyle düşün tatlımmmVermedim kuzum çünkü sağlık ocağı biz idrar testi almıyoruz dedi. Zaten sağlık ocağına gittiğimde pişman oldum iki gün önce kan verdim hala sonuçları çıkmamış nasıl bişey anlamadım. Pazartesi doktora gideceğim ona söyleyeceğim idrar bakılmadı hiç sorun olur mu dıye belki ole dıyınce bakar
Bende olayınca bi danışmak istedim rahatladım biraz sağolun şekerlerOlanda var olmayan da var. Benim oldu mesela. Hem de 3 5kere