Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ay ben sana nasıl heyecanlanıyorum ya kendi sonuçlarımı alırken heyecan durumu tavanda olacak ben bayılmaktan korkuyorum panik atak rahatsızlığı geçirmiştim beş sene evvel böyle durumlar beni çokça tetikliyor 😓 keşke eşim gidip kan verse de sonuçları o alsa 😝😝😝 peki sizlerin sonuç alırken heyecan durumu 10 üzerinden kaçtı kızlar
Çok heyecan çok çok 🥰 sonu güzel olsun bu heyecanlarımızın🤲🏻

Oleyyy💃🏻💃🏻 Anneye sapasağlam yapışan bir bebe daha 😍😍 yerim onu 😘 vallahi benim daha o süreçlere çok var daha opu bile olmadım ama inanılmaz heyecanlanıyorum sizin haberlerinize 🙈 bol dua çokça şükür 🙏🏻🙏🏻
Bin şükür🤲🏻 İnşallah sen ve tüm bekleyenler de en kısa zamanda pozitif haberlerinizi verin♥️♥️

İki gündür hala sonuç çıkaramıyorlar bi de normal bi tahlil değil insan gerçekten beklerken bi kaç yıl yaşlanıyor seni anlayabiliyorum ama her şeyde bi hayır vardır öyle düşün tatlımmm ❤️❤️❤️
Aynen canım öyle diyorum artık inşallah düzgün çıkıyordur sonuçlar 😅 biraz güvensizlik oldu içimde aradım bugün sonuçlar çıkmamış hala bakıyorum Goremıyorum diye. AA çıkmış olması lazım belkş doktor girmemiştir dediler bu kadar rahat yani yarın kendim gideceğim

Sali gidince alttan ultrason ile kese görülür canım büyük ihtimal.
Hesaplama kısmını Aslimuu93 Aslimuu93 daha iyi bilir 😁
Ay hadi inşallah çok heyecanlıyım 😍
Ayy kaderimiz aynı kuzum 😂 benim de mall Of’ta hep tansiyonum düşüyordu gözüm kararıyordu, orda bi tatlısı var ya helva alıyordum ayaküstü yiyordum kendime geliyordum 😂😂

Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor
Anladım canım o zaman tam 4 hafta oldum
Kızlaaaaar sizlere bi şey danışmak istiyorum, her kadında implantasyon kanaması olmak zorunda mı yoksa herkeste farklı mı yani illa kanama olmasına gerek yok değil mi ? Sizlere bu konuyu bi danışmak istedim Canlar ❤️
Ben yaşamadım mesela, bence çoğu kişi yaşamıyor hatta 😉
eczhnm eczhnm yaa çok sevindim maşallah ne güzel artmış değerin🥰 sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin 🌸
A Arnavut34 canım yerleşme kanamış herkes te olmuyor benim 3 gebelik öyküm var sadece ilkinde böyle bir şey yaşadım diğerlerin de olmadı ☺️ Sen gönlünü ferah tut gelmediyse bile negatif olarak düşünme 🥰
Aslimuu93 Aslimuu93 yaaa ikizlere hamile olmak ne güzel bir duygudur 🥰 cinsiyetleri ne peki
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 😍

Aynen canım öyle diyorum artık inşallah düzgün çıkıyordur sonuçlar 😅 biraz güvensizlik oldu içimde aradım bugün sonuçlar çıkmamış hala bakıyorum Goremıyorum diye. AA çıkmış olması lazım belkş doktor girmemiştir dediler bu kadar rahat yani yarın kendim gideceğim
Tabi bak bi de o var sonuö doğru mu değil mi insanı tedirgin ediyorlar baktıkça içinde bi his oluştu güvenemedin belki tekrar yaptırırsın yeter ki senin için rahat etsin önemli olan o ❤️ Bende heyecanlandım şimdiden haber ver bize mutlaka beraber dertlenir yeri gelir beraber üzülürüz tatlım ❤️🤲🏻

Tabi bak bi de o var sonuö doğru mu değil mi insanı tedirgin ediyorlar baktıkça içinde bi his oluştu güvenemedin belki tekrar yaptırırsın yeter ki senin için rahat etsin önemli olan o ❤️ Bende heyecanlandım şimdiden haber ver bize mutlaka beraber dertlenir yeri gelir beraber üzülürüz tatlım ❤️🤲🏻
Sağol canım vereceğim tabiki♥️

Vermedim kuzum çünkü sağlık ocağı biz idrar testi almıyoruz dedi. Zaten sağlık ocağına gittiğimde pişman oldum iki gün önce kan verdim hala sonuçları çıkmamış nasıl bişey anlamadım. Pazartesi doktora gideceğim ona söyleyeceğim idrar bakılmadı hiç sorun olur mu dıye belki ole dıyınce bakar
Hadi yaa. Ben bugün gittim sağlık ocapına kan idrar verdim baktım şimdi hepsi çıkmış. Barkodumu yanlış girdi naptı acaba. Hayır idrar bakmıyoruz ne demek hepsi aynı değil mi işlemlerin enteresan

Günaydın kızlarrr ♥️
Hayırlı cumalar 🙏🏻
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Şuraya nazar boncuğu koyayimda gelip topigi okuyup kaçanların nazari değmesin sonuçta yeni gebe ve gebe kalacaklar ve doğumu azalanlar var 🥰
Aminn🙏🏻 Günaydınn kuzum hayırlı cumalar🤲🏻😍 hadi bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallaah canım 🤲🏻♥️ Dualarımız seninle.

Günaydın kızlaar ben opudan çıktım hiç bişi anlamadım gerçekten hemencik geçti 😁 ilk başta muayenelerde 5 tane yumurtan var demişti drum 14 tane toplanmış. Döllenme ne zmn olur hanüz drumu göremedim bişiler yiyip hemen dra gidicem çok heycanlıyım
Hadi geçmiş olsun canım 🙏🏻 Maşallah çok güzel yumurta sayın. Opu günü sadece toplanan yumurta sayısını söylemişlerdi bana. Ertesi gün arayıp bilgi veriyolar döllenme ile ilgili. 😍

X