Çok heyecan çok çokAy ben sana nasıl heyecanlanıyorum ya kendi sonuçlarımı alırken heyecan durumu tavanda olacak ben bayılmaktan korkuyorum panik atak rahatsızlığı geçirmiştim beş sene evvel böyle durumlar beni çokça tetikliyorkeşke eşim gidip kan verse de sonuçları o alsa peki sizlerin sonuç alırken heyecan durumu 10 üzerinden kaçtı kızlar
OleyyyKızlaar 367 çıkmış sonucum
Bin şükürOleyyyAnneye sapasağlam yapışan bir bebe daha yerim onu vallahi benim daha o süreçlere çok var daha opu bile olmadım ama inanılmaz heyecanlanıyorum sizin haberlerinize bol dua çokça şükür
Ayyyyy inşallaaaahÇok heyecan çok çoksonu güzel olsun bu heyecanlarımızın
Ohhh çok şükür kuzumAyyy kalbim gümgüm
7aralık pazartesiye randevu verdi kese ve kalp için sabırla beklemelere devam
İnşallah sağlıkla duyarım AslımOhhh çok şükür kuzumO zamana duyarsın minnoşların kalp atışını
Aynen canım öyle diyorum artık inşallah düzgün çıkıyordur sonuçlarİki gündür hala sonuç çıkaramıyorlar bi de normal bi tahlil değil insan gerçekten beklerken bi kaç yıl yaşlanıyor seni anlayabiliyorum ama her şeyde bi hayır vardır öyle düşün tatlımmm
Ay hadi inşallah çok heyecanlıyımSali gidince alttan ultrason ile kese görülür canım büyük ihtimal.
Hesaplama kısmınıAslimuu93 daha iyi bilir
Anladım canım o zaman tam 4 hafta oldumAyy kaderimiz aynı kuzumbenim de mall Of’ta hep tansiyonum düşüyordu gözüm kararıyordu, orda bi tatlısı var ya helva alıyordum ayaküstü yiyordum kendime geliyordum
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor
Ben yaşamadım mesela, bence çoğu kişi yaşamıyor hattaKızlaaaaar sizlere bi şey danışmak istiyorum, her kadında implantasyon kanaması olmak zorunda mı yoksa herkeste farklı mı yani illa kanama olmasına gerek yok değil mi ? Sizlere bu konuyu bi danışmak istedim Canlar
Çok teşekkür ederim canım amin inşallaheczhnm yaa çok sevindim maşallah ne güzel artmış değerin sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin
A Arnavut34 canım yerleşme kanamış herkes te olmuyor benim 3 gebelik öyküm var sadece ilkinde böyle bir şey yaşadım diğerlerin de olmadıSen gönlünü ferah tut gelmediyse bile negatif olarak düşünme
Aslimuu93 yaaa ikizlere hamile olmak ne güzel bir duygudur cinsiyetleri ne peki
Oo süper sonucun canımİnşallah sağlıkla duyarım AslımTekrar kan da istemedi şükür. Artık 7aralığı beklicem
Bizim doktorun adeti böyleymiş herkesi böyle çağırıyomuş. Çok şükür canım benimOo süper sonucun canımseni direk kalp atışına çağırmış
Tabi bak bi de o var sonuö doğru mu değil mi insanı tedirgin ediyorlar baktıkça içinde bi his oluştu güvenemedin belki tekrar yaptırırsın yeter ki senin için rahat etsin önemli olan oAynen canım öyle diyorum artık inşallah düzgün çıkıyordur sonuçlarbiraz güvensizlik oldu içimde aradım bugün sonuçlar çıkmamış hala bakıyorum Goremıyorum diye. AA çıkmış olması lazım belkş doktor girmemiştir dediler bu kadar rahat yani yarın kendim gideceğim
Sağol canım vereceğim tabikiTabi bak bi de o var sonuö doğru mu değil mi insanı tedirgin ediyorlar baktıkça içinde bi his oluştu güvenemedin belki tekrar yaptırırsın yeter ki senin için rahat etsin önemli olan oBende heyecanlandım şimdiden haber ver bize mutlaka beraber dertlenir yeri gelir beraber üzülürüz tatlım
Hadi yaa. Ben bugün gittim sağlık ocapına kan idrar verdim baktım şimdi hepsi çıkmış. Barkodumu yanlış girdi naptı acaba. Hayır idrar bakmıyoruz ne demek hepsi aynı değil mi işlemlerin enteresanVermedim kuzum çünkü sağlık ocağı biz idrar testi almıyoruz dedi. Zaten sağlık ocağına gittiğimde pişman oldum iki gün önce kan verdim hala sonuçları çıkmamış nasıl bişey anlamadım. Pazartesi doktora gideceğim ona söyleyeceğim idrar bakılmadı hiç sorun olur mu dıye belki ole dıyınce bakar
Evet çok saçma gerçekten yaHadi yaa. Ben bugün gittim sağlık ocapına kan idrar verdim baktım şimdi hepsi çıkmış. Barkodumu yanlış girdi naptı acaba. Hayır idrar bakmıyoruz ne demek hepsi aynı değil mi işlemlerin enteresan
AminnGünaydın kızlarrr
Hayırlı cumalar
Şuraya nazar boncuğu koyayimda gelip topigi okuyup kaçanların nazari değmesin sonuçta yeni gebe ve gebe kalacaklar ve doğumu azalanlar var
Hadi geçmiş olsun canımGünaydın kızlaar ben opudan çıktım hiç bişi anlamadım gerçekten hemencik geçtiilk başta muayenelerde 5 tane yumurtan var demişti drum 14 tane toplanmış. Döllenme ne zmn olur hanüz drumu göremedim bişiler yiyip hemen dra gidicem çok heycanlıyım
Uff heycanlı bekleyiş başlıyor yaniiiHadi geçmiş olsun canımMaşallah çok güzel yumurta sayın. Opu günü sadece toplanan yumurta sayısını söylemişlerdi bana. Ertesi gün arayıp bilgi veriyolar döllenme ile ilgili.