Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Çok heyecan çok çok sonu güzel olsun bu heyecanlarımızın

Oleyyy Anneye sapasağlam yapışan bir bebe daha yerim onu vallahi benim daha o süreçlere çok var daha opu bile olmadım ama inanılmaz heyecanlanıyorum sizin haberlerinize bol dua çokça şükür
Bin şükür İnşallah sen ve tüm bekleyenler de en kısa zamanda pozitif haberlerinizi verin

İki gündür hala sonuç çıkaramıyorlar bi de normal bi tahlil değil insan gerçekten beklerken bi kaç yıl yaşlanıyor seni anlayabiliyorum ama her şeyde bi hayır vardır öyle düşün tatlımmm
Aynen canım öyle diyorum artık inşallah düzgün çıkıyordur sonuçlar biraz güvensizlik oldu içimde aradım bugün sonuçlar çıkmamış hala bakıyorum Goremıyorum diye. AA çıkmış olması lazım belkş doktor girmemiştir dediler bu kadar rahat yani yarın kendim gideceğim

Sali gidince alttan ultrason ile kese görülür canım büyük ihtimal.
Hesaplama kısmını Aslimuu93 daha iyi bilir
Ay hadi inşallah çok heyecanlıyım
Anladım canım o zaman tam 4 hafta oldum
Ben yaşamadım mesela, bence çoğu kişi yaşamıyor hatta
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

Tabi bak bi de o var sonuö doğru mu değil mi insanı tedirgin ediyorlar baktıkça içinde bi his oluştu güvenemedin belki tekrar yaptırırsın yeter ki senin için rahat etsin önemli olan o Bende heyecanlandım şimdiden haber ver bize mutlaka beraber dertlenir yeri gelir beraber üzülürüz tatlım

Sağol canım vereceğim tabiki

Hadi yaa. Ben bugün gittim sağlık ocapına kan idrar verdim baktım şimdi hepsi çıkmış. Barkodumu yanlış girdi naptı acaba. Hayır idrar bakmıyoruz ne demek hepsi aynı değil mi işlemlerin enteresan

Günaydın kızlarrr
Hayırlı cumalar
Şuraya nazar boncuğu koyayimda gelip topigi okuyup kaçanların nazari değmesin sonuçta yeni gebe ve gebe kalacaklar ve doğumu azalanlar var
Aminn Günaydınn kuzum hayırlı cumalar hadi bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallaah canım Dualarımız seninle.

Hadi geçmiş olsun canım Maşallah çok güzel yumurta sayın. Opu günü sadece toplanan yumurta sayısını söylemişlerdi bana. Ertesi gün arayıp bilgi veriyolar döllenme ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…