Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ayy kızlar gece oraya dön buraya dön çişe git ay kaburgam ağrıdı ay sırtım derken hiç güzel uyuyamıyorum Son trimester harbiden en zoruymuş
Canım iyice agirlastin çok normal. gebeliğin son zamanlari zor derler senin birde ikiz olunca daha zordur rabbim yardım etsin canım

Canım iyice agirlastin çok normal. gebeliğin son zamanlari zor derler senin birde ikiz olunca daha zordur rabbim yardım etsin canım
Bi de ikiz oluncaa daha zordur canım. Gündüzleri de uyumaya çalış fırsat bulunca. Çoğu gitti azı kaldı sabır
Sağolun canlarım uyumaya çalışıyorum gündüzleri ama hep yarım yarım. Allah alıştırma yaptırıyor bana

Günaydın canım, yok hiç korkma bişe anlamıcaksın ki. 10 15dk fln sürüyo. Uyanınca da sıkıntı olmuyo çok hafif bi sızı okadar.
Sonra kalkıp yürüyerek gidiyosun hastaneden basit bi işlem yani.

Canım korkma hiç. Zaten uyuyacağın icin anlamıyorsun. Uyanınca hafif bir adet ağrısı oluyor iğne serum takilmisti bana kendine gelince çıkıyorsun hastaneden sıkıntı olmuyor yani

Günaydııın canlar
Fly3646 ah o heyecan ben doktorun odasına girerken kalbim gümbür gümbür oluyor
Aslimuu93 canım Allah kolaylık versin zor hakikaten, sen nerde uykun gelirse kestir belki gece zorlanıyorsundur.
Kriel özelde mi veriyorsun sen tatlım benimki hala çıkmamamış flyın dediği gibi öğleden sonrayı bekliyorum

Canım korkma hiç. Zaten uyuyacağın icin anlamıyorsun. Uyanınca hafif bir adet ağrısı oluyor iğne serum takilmisti bana kendine gelince çıkıyorsun hastaneden sıkıntı olmuyor yani
İnşallah teşekkür ederim. 15 dk sürüyorsa anestezide ağır değildir diye düşünüyorum kürtajda o kadar sürmüştü çok bişi hissetmemiştim

Canım 2 seferlik özelde verdim. Sıradaki tahlillerde ben de eskisi gibi sağlık ocagına devam ederim
Fazla uzun sürmüş ya, aile hekiminin telefonu varsa arayıp ona sorsana bi.

Canım 2 seferlik özelde verdim. Sıradaki tahlillerde ben de eskisi gibi sağlık ocagına devam ederim
Fazla uzun sürmüş ya, aile hekiminin telefonu varsa arayıp ona sorsana bi.
Özel olsa gideceğim yani gözüm görmüyor ama mahrumiyet bölgesi burası resmen
Öyle oldu ama doktor da bıktı benden, hatta bu tahlile de ne gerek vardı dedi de kendi doktorum istedi dedim Beyaz yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…