Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba kızlar
Kriel bekliyoruz canım sabırsızlıkla.
Fly3646 yarına az kaldı
Aslimuu93 canım ya herkes aynı şeyi diyo uyuyamıyoruz diye bide senin ikiz. Yine Allahtan senin başlarınraha geçti. Benim bulantım , midem falan daha yeni yeni kendine geliyo . Şimdi de sürekli tansiyonum düşüyo. Geçen mall ofa gittim sadece iki mağaza baktım indirim bitmeden bebek arabası alayım diye direk göz kararması asla tek çıkamaz oldum neyse zaten korona var
I izmir3590 canım idrar verdin mi

Çok güzell hadi gözün aydın kuzucum
Çok sağol kuzucum içim rahatladı sonunda, doktor da salı ultrasona çağırdı. Bu kadar erken bir şey görünür mü ki
Çok güzel canım Ay maşallah sırayla hepinizin artsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah
YAa harika maşallah sana da bebeğine de Allah’ın izniyle sorunsuz sıkıntısız bir süreç olsun senin için hepimiz içinnnn
Hepimiz için öyle olur inşallah canım benim şimdi sıra senin güzel haberlerinde
Önceki değerin kaçtı canım. Değerin güzel ama
Pazartesi 95, çarşamba 205 canım, artış iyi artık gerek yok dedi doktor bakalım

Evet canım artışların güzel. Artık kese görmeye gidersin taze anne banada dua et o zman

Çok şükür canım Ne zaman çağırıyolar hiç bilmiyorum o kısımları henüz

Kuzum aynen az kaldı eşim ısrarla tedbirler geliyor bir dahaki ay gidelim diyor bence Bi gidelim ilk muayeneyede bakarız dedik kesin başlıcam diye bir şey yok bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Sende dikkat et canım İstanbul hem koronadan fena hemde yalnız çıkma. Senin sağlığın daha önemli bebek arabası doğduktan sonra olsada olur hemen alıp gezmicen sonuçta

Etmez miyim canım hep aklımdasınız haftamızı son adet tarihine göre mi yoksa transfere göre mi hesaplamamız gerekir canım farkediyor çünkü
Sali gidince alttan ultrason ile kese görülür canım büyük ihtimal.
Hesaplama kısmını Aslimuu93 daha iyi bilir

Gelecek ayın nasıl olacagı belli degil dr uygun görürse başlarsın bence bi de çok gidilmiyo transferde sen de biliyosun hayırlısı olur inşallah.
Sanırım biraz heves ettim tabi insam 2 yıl bekleyince bu günler gelmeyecekmiş gibi geliyodu.

Ben başlarım da eşim panik atak olduğu için beni durdurmaya çalışıyor ya zaten transfer hazırlığında 3 kere gidiliyor birinciyi gitmiş olcam geriye Bi şey kalmicak
Sana diyorumda bende olsam bende bakarım tabi mutlaka ama şu vakalar baya kötü süreç kötü birde tansiyon var diosun canım ektra dikkat et kendine hani alamazsan da alamadım diye üzülme çarşıda olan geliyor senin sağlığın yerinde olsun

Ayy kaderimiz aynı kuzum benim de mall Of’ta hep tansiyonum düşüyordu gözüm kararıyordu, orda bi tatlısı var ya helva alıyordum ayaküstü yiyordum kendime geliyordum
Etmez miyim canım hep aklımdasınız haftamızı son adet tarihine göre mi yoksa transfere göre mi hesaplamamız gerekir canım farkediyor çünkü
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor

Olmak zorunda değil canım benim olmadı mesela

İnşallaaaah kuzucummmm

eczhnm yaa çok sevindim maşallah ne güzel artmış değerin sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin
A Arnavut34 canım yerleşme kanamış herkes te olmuyor benim 3 gebelik öyküm var sadece ilkinde böyle bir şey yaşadım diğerlerin de olmadı Sen gönlünü ferah tut gelmediyse bile negatif olarak düşünme
Aslimuu93 yaaa ikizlere hamile olmak ne güzel bir duygudur cinsiyetleri ne peki

Kız erkek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…