Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inşallah.Selam 12 toplandi 4 isleme alindi 3u 5.gune geldi donduruldu. Transfer bekliorum :)
Amin hepimiz insallahHayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
Benim 11 yumurtam olmuştu canım. 9tanesi döllenmişti. Sen yeni mi başladın hangi süreçte sin?Kızlar selamkaç yumurtanız oluştu bu süreçte?
Bugün 8. Günümdeyim canım. Ama sol tarafta 1 sağ tarafta 6 yumurtam oluşmuş sanırım. Amh 5,5 bakalım yarın kontrole gideceğim. Perşembe yada cuma opu varBenim 11 yumurtam olmuştu canım. 9tanesi döllenmişti. Sen yeni mi başladın hangi süreçte sin?
Bugün 8. Günüm yarın doktor kontrolüm var perşembe yada cuma opu olacağım. Şimdilik 6 yada 7 yumurta var demişti doktorum. Umarım büyüyenler olmuştur bu sürede. Sol yumurtalığıma hiç etki etmemiş iğneler. Amh 5,5 ama solda sadece 1 yumurta oluşmuşAmin hepimiz insallah
Sen ne asamadasin
Yaptım canım 10 dk oldu vereli kanı1 1mucize1umut canım yaptın mı test?
Hadi güzel haberler gelsinn inşallah canım benimYaptım canım 10 dk oldu vereli kanı
İnşallah canım inşallahHadi güzel haberler gelsinn inşallah canım benim
İnşallah iyi çıkar canım.Anladim canim, erken gormussun cift cizgiyi degerde guzel cikicak insallah
Histeroskopiyi yaptirmamaya karar verdim, daha once bisi cikmadigindan belki rahatim bosver dedim kendime
adetle baslicaz bakalim daha cok var bana
Benim 9 oluştu canım 5 i döllendi. 4 ü 5 e gitti diyebilirizKızlar selamkaç yumurtanız oluştu bu süreçte?
Üzülme benim de aynısı oldu nerdeyse. Amh 6 küsür ama sağdakilere etki etmedi soldakiler büyüyüverdi sağdakiler küçük kaldı. Doktor nerden topladığımız önemli değil demişti. Opudan önce bana da 7-8 falan var demişti opuda 9 toplandı hepsi de iyiydi dedilerBugün 8. Günüm yarın doktor kontrolüm var perşembe yada cuma opu olacağım. Şimdilik 6 yada 7 yumurta var demişti doktorum. Umarım büyüyenler olmuştur bu sürede. Sol yumurtalığıma hiç etki etmemiş iğneler. Amh 5,5 ama solda sadece 1 yumurta oluşmuş
Oooo Gözünaydin canım çok güzel bir değer sağlıkla devam etsin hayirlsii olsunÇok şükür Rabbime kızlar 704 çıktı sonucun
Üffff beee maşallah değere bak değereeeeÇok şükür Rabbime kızlar 704 çıktı sonucun
Maşallah dondurdunuz mu pekiBenim 9 oluştu canım 5 i döllendi. 4 ü 5 e gitti diyebiliriz
Pko var mıydı peki sizdeÜzülme benim de aynısı oldu nerdeyse. Amh 6 küsür ama sağdakilere etki etmedi soldakiler büyüyüverdi sağdakiler küçük kaldı. Doktor nerden topladığımız önemli değil demişti. Opudan önce bana da 7-8 falan var demişti opuda 9 toplandı hepsi de iyiydi dediler
Allah aşkına bi idrar testi yapıver hatrım kalacakÇok şükür Rabbime kızlar 704 çıktı sonucun