- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Hiç boş randevu yok canım ya malesef. Ancak sabahtan gider sıra alırsan bulunur belki .. Kendi hastanem 2 kez test yaptırabilirsiniz demişti. Onlar arayıp çarşambaya ikna etmeyi düşünüyorum şimdilikBen devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gitmiştim. En boş doktoru seçtim sabaha erken gittimhatta doktor gelmeden bile sekreter kana gönderiyor. Bir iki saat içinde elimdeki barkoddan sonucu görüyordum.
Arayip ikna etmene gerek yok. Direk git idrarda pozitf gördüm de direk yaparlar kanı zatenHiç boş randevu yok canım ya malesef. Ancak sabahtan gider sıra alırsan bulunur belki .. Kendi hastanem 2 kez test yaptırabilirsiniz demişti. Onlar arayıp çarşambaya ikna etmeyi düşünüyorum şimdilikhaftasonu memlekete gidip haber verecem çünkü(inşallah tabi)
Evet tam olarak ben de böyle düşündüm canımArayip ikna etmene gerek yok. Direk git idrarda pozitf gördüm de direk yaparlar kanı zatençarşamba cuma kan veririsn o zman daha iyi olur hafta sonu gitmek için rahat olur
Harca testleri kenarda bozulur sonraEvet tam olarak ben de böyle düşündüm canımelimde bir sürü test var o zamana kadar yapar dururum yerinde duruyor mu diye içtima çekeriz
Ziyan olmasın müsrifliği sevmemHarca testleri kenarda bozulur sonra
Bu sözüne sabrın sonu selamettir diye cevap vermek istedim selamete cikacaz inşallah canımFly3646 teşekkür ederim canım benimmm çok yardımın dokundu bana Allah razı olsun senden hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah şekerlerimizi
1 1mucize1umut sağol canım sen patlatmayınca bi test ben patlatayım bari dedimçok sabırlısın maşallah. Yarın senden de bomba gibi haberler alacağız inşallah
Bende korkunun ecele faydası yok demek istiyorum o zmanBu sözüne sabrın sonu selamettir diye cevap vermek istedim selamete cikacaz inşallah canımkorkuyorum sonuçtan ben o yüzden bekliyorum,
Evet canım sonumuz selamet olsun inşallahBu sözüne sabrın sonu selamettir diye cevap vermek istedim selamete cikacaz inşallah canımkorkuyorum sonuçtan ben o yüzden bekliyorum,
Bugün yapacaktım da yasaktan çıkamadık yarına kaldı bakalım öğleye kadar çıkacak kokusuBende korkunun ecele faydası yok demek istiyorum o zman
Hayır olur insalalh canım sağlıkla ilerleer inşallah seninki deEvet canım sonumuz selamet olsun inşallahBen de çok çekiniyordum da erken yaptım çok çıkmazsa da günü gelmedi daha der kendimi avuturum dedim yoksa direk bugün yapamazdım hayatta
Ayy cok heyecanli guzel guzel koyulassin iyice insallah, yesinler o pazar sekerini
İlk iki tahlil için acıbadem e gitmiştim canım, çift maske ile korunarak.O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünkü
İnşallah canım darısı hemencik sana da olsun. Bugün 8. Gün benim. Cuma-cumartesi de yaptım yine vardı ama iğne etkisi mi diye şüphe vardı içimde. Bugün de görünce artık tamam galiba dedimAyy cok heyecanli guzel guzel koyulassin iyice insallah, yesinler o pazar sekerini
Kacinci gununde yaptin testi
Benim hastanem de Acıbadem muhtemelen oraya gidecem gibi duruyor sabredebilirsemİlk iki tahlil için acıbadem e gitmiştim canım, çift maske ile korunarak.
Vallahi tamam duruyoİnşallah canım darısı hemencik sana da olsun. Bugün 8. Gün benim. Cuma-cumartesi de yaptım yine vardı ama iğne etkisi mi diye şüphe vardı içimde. Bugün de görünce artık tamam galiba dedim
Yürüyüş mesafesinde yok arabayla var ancak. Yürüyüş mesafesinde bir sağlık kabini var ama test günüme de çok kalmadı kiVallahi tamam duruyo
Cok sevindim canim, insallah darisi bizlere
Yakininda ozel polikinik yok mu hic, hastane kalabalik olur illaki
Anladim canim, erken gormussun cift cizgiyi degerde guzel cikicak insallahYürüyüş mesafesinde yok arabayla var ancak. Yürüyüş mesafesinde bir sağlık kabini var ama test günüme de çok kalmadı ki
Sen ne yapacaksın neye karar verdin canım?
Selam 12 toplandi 4 isleme alindi 3u 5.gune geldi donduruldu. Transfer bekliorum :)Kızlar selamkaç yumurtanız oluştu bu süreçte?