- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Evet birini transfer ettirdim diğerlerini dondurduk. 2+1 şeklindeMaşallah dondurdunuz mu peki
Yok nasipse her turlu gelicek zaten napalim.İnşallah iyi çıkar canım.
Bana kalırsa yerinde bir kararAma sonradan tutmazsa buna bağlama bak bu kısım önemli.. Bu adetle başlayamayacak mısın?
Canim masallah ya cok sevindimÇok şükür Rabbime kızlar 704 çıktı sonucun
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet birini transfer ettirdim diğerlerini dondurduk. 2+1 şeklinde
Maşallah canım çok şükürÇok şükür Rabbime kızlar 704 çıktı sonucun
İnşallah canım gün dediğin nedir ki geçer gider yeter ki sonu selamet olsunYok nasipse her turlu gelicek zaten napalim.
Bu ay adet erken geldi doktor isterseniz baslayalim ama bence bi ay dinlendirelim dedi. Bizde kabul ettik simdi ruhen ve bedenen dinlenmedeyim
Insallah siz gb donusum olucak
Vermeyeceğim canım ya bir sürü testim var elimde sipariş vermiştimOptimussprime kuzum sen vercek misin bugün kan?
Amin inşallah hepimizin canım. Sorun olursa yardımcı oluruz buralardayız bizAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Oooo Gözünaydin canım çok güzel bir değer sağlıkla devam etsin hayirlsii olsun
Bi deneyimle bakalım sonra sıra bana gelecekBen de çarşamba sabah tetanoz aşısı olacakmışım, aile hekimimle konuştum şimdiden korkmaya başladımhem kan tahlili hem idrar tahlili hem de aşı yaparız dedi. Bitmiyor iğneler bitmiyor..
13.gun canımÜffff beee maşallah değere bak değereeeehayırlı olsun canım Bugün kaçıncı gündü senin?
Yapicam inşallah yapicam saklamak için testiAllah aşkına bi idrar testi yapıver hatrım kalacaknasıl bir koyuluk göreceğiz Allah bilir
Tetanozdan bir şey olmaz ya korkmaBen de çarşamba sabah tetanoz aşısı olacakmışım, aile hekimimle konuştum şimdiden korkmaya başladımhem kan tahlili hem idrar tahlili hem de aşı yaparız dedi. Bitmiyor iğneler bitmiyor..
İnşallah canımCanim masallah ya cok sevindim
Cok guzel cikmis darisi keseye kalp atisina insallah
Aklıma bişey takıldı şuan 8. Gündeyim. Akıntılarım artmaya başladı. Sizde de olmuşmuydu böyleİnşallah canım gün dediğin nedir ki geçer gider yeter ki sonu selamet olsun
Vermeyeceğim canım ya bir sürü testim var elimde sipariş vermiştimonları yapıyorum her gün koyulaşma takip edip günümde vereceğim
Amin inşallah hepimizin canım. Sorun olursa yardımcı oluruz buralardayız biz
Yumurtlama akıntısından söz ediyorsan evet olabilir normal,korkmaAklıma bişey takıldı şuan 8. Gündeyim. Akıntılarım artmaya başladı. Sizde de olmuşmuydu böyle
Kelimelerin tükendiği yer canım... İnşallah en kısa zamanda muradına erersin rabbim yardımcın olsunKızlar merhabalar... benim sonucum negatif...
Aynen canım sıradan olalım da kurtulalımBi deneyimle bakalım sonra sıra bana gelecek
Alıştık artık bunu da hallederizTetanozdan bir şey olmaz ya korkmaalıştık biz iğnelere hem. Bence cumartesi haftalık prolutonu vuruldum bu sefer hiç acımadı hayret ettim. Geçen hafta felç oldum sanmıştım meğer gerçekten hızlı enjekte edildiğindenmiş yavaş vurur musunuz diye rica ettim ne güzel oldu dünya varmış