Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnşallah iyi çıkar canım.
Bana kalırsa yerinde bir karar Ama sonradan tutmazsa buna bağlama bak bu kısım önemli.. Bu adetle başlayamayacak mısın?
Yok nasipse her turlu gelicek zaten napalim.
Bu ay adet erken geldi doktor isterseniz baslayalim ama bence bi ay dinlendirelim dedi. Bizde kabul ettik simdi ruhen ve bedenen dinlenmedeyim
Insallah siz gb donusum olucak

Ben de çarşamba sabah tetanoz aşısı olacakmışım, aile hekimimle konuştum şimdiden korkmaya başladım hem kan tahlili hem idrar tahlili hem de aşı yaparız dedi. Bitmiyor iğneler bitmiyor..

Yok nasipse her turlu gelicek zaten napalim.
Bu ay adet erken geldi doktor isterseniz baslayalim ama bence bi ay dinlendirelim dedi. Bizde kabul ettik simdi ruhen ve bedenen dinlenmedeyim
Insallah siz gb donusum olucak
İnşallah canım gün dediğin nedir ki geçer gider yeter ki sonu selamet olsun
Optimussprime kuzum sen vercek misin bugün kan?
Vermeyeceğim canım ya bir sürü testim var elimde sipariş vermiştim onları yapıyorum her gün koyulaşma takip edip günümde vereceğim
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah hepimizin canım. Sorun olursa yardımcı oluruz buralardayız biz

Ben de çarşamba sabah tetanoz aşısı olacakmışım, aile hekimimle konuştum şimdiden korkmaya başladım hem kan tahlili hem idrar tahlili hem de aşı yaparız dedi. Bitmiyor iğneler bitmiyor..
Tetanozdan bir şey olmaz ya korkma alıştık biz iğnelere hem. Bence cumartesi haftalık prolutonu vuruldum bu sefer hiç acımadı hayret ettim. Geçen hafta felç oldum sanmıştım meğer gerçekten hızlı enjekte edildiğindenmiş yavaş vurur musunuz diye rica ettim ne güzel oldu dünya varmış

Aklıma bişey takıldı şuan 8. Gündeyim. Akıntılarım artmaya başladı. Sizde de olmuşmuydu böyle

Bi deneyimle bakalım sonra sıra bana gelecek
Aynen canım sıradan olalım da kurtulalım
Alıştık artık bunu da hallederiz
Evet canım yavaş yapılınca acımıyodu, basınca azcık agrı hissediyosun o da çok sürmüyo, ona da alışılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…