Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kizlar şimdi beni ne bekliyor 2 gün sonra tekrar test yap dedi hastanem keseyi ne zaman gorucez kalp atışı ne zaman olucak bı de şimdi kaç haftalık olmuş oluyor
Canım şimdi baktım da test günümden 18 gün sonra kontrole çağırmış doktorum, kese ve kalp atışı duymak için 6+5 günlükken.
Sen şimdi 4 haftalık falansın canım tahmini.

Kizlar şimdi beni ne bekliyor 2 gün sonra tekrar test yap dedi hastanem keseyi ne zaman gorucez kalp atışı ne zaman olucak bı de şimdi kaç haftalık olmuş oluyor
Evet canım iki gün sonraki artış önemli Ben transferin 18.gunu kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymuştuk.

Kizlar birşey daha sorucam şimdi ben çift transfer oldu tabi değere göre ikiz olma olasılığı nedir sizce
Canım o değerden pek belli olmuyor evet artış fazlaysa ikiz olabilir ama net olmaz. Benim artislarim fazlaydı. İki transfer olmuştum ama tek kese gördük. 8. Gün 70 10.gun 260 12. Gün 1128 çıkmıştı.

1 1mucize1umut canım çok sevindim senin adına rabbim daim etsin inşallah sağ Salim kucağınıza alın
womenrider Canım üzülme diyemem çünkü insan çok üzülüyor, çok Ümit ediyoruz çok emek verdiğimiz için.. ama elimizden gelen bir şey de yok işte, istemek çok istemek yetmiyor.. biraz toparlanıp yola devam rabbim en kısa zamanda nasip etsin bize de

Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben kendimi o kadar çok yedim ki belirti belirti diye boşu boşuna günleri zehir etmişim hem kendime hem anneme eşime hassasiyet 7 8.gunden sonra falan başlamıştı dedim hasta Olcam tutmadı kan verdim öğrendim gecesine dediğim gibi oldu yine inanamadim 2 gün sonra kan vermeye doktoruma gittim yükselmişti o zamanda inanamadim ertesi hafta kese de de inanamadim kalp atışı için ertesi hafta gittiğimde o atan şey ne kadar da güzel geldi o an 5 senelik yorgunluğumu attım sanki o sedye de o an doktorum o an inandın bence artık zoru atlattık dedi o zaman ki duygularla transfer deki duygularımi asla açıklayıcı bişi bulamam sözle nasıl güzel ikisi de rabbim sana da yaşatsın inşallah o kalp atışını duymayı minnacık biseyken bile ona bağlanmak ultrasonda siyah bı noktayi devamlı sevmeyi rabbim bekleyen onun için her gün gözyaşı döken herkese yaşatsın inşallah düşünme kimyasal i falan herşey Allah'ın izniyle güzel olcak bebisin seninle olcak benim hiç ama hiç umudum yoktu ilk denemede olmaz galiba diyodum sonrasını düşünüyodum napabilirim nasıl bı yol cizsem falan diye ay duygulandım gözyaşım geldi

Gözünaydin canım hem fetal dna temiz çıkmış hem oğlun oluyormus
Şükür bende iyiyim şimdilik iyi gidiyor haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla onu bekliyorum

Oh şükür canım kafan rahatlamıştır
Bizim de oğluş büyüyor şükür, haftaya detaylı var. İnşallah sorunsuz devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…