Ah canım benim ya.. üzülüyoruz ama toparlanıp yeniden kalkıyoruz. Umut hep var. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişineKızlar merhabalar... benim sonucum negatif...
Canım şimdi baktım da test günümden 18 gün sonra kontrole çağırmış doktorum, kese ve kalp atışı duymak için 6+5 günlükken.Kizlar şimdi beni ne bekliyor 2 gün sonra tekrar test yap dedi hastanem keseyi ne zaman gorucez kalp atışı ne zaman olucak bı de şimdi kaç haftalık olmuş oluyor
Evet canım iki gün sonraki artış önemli Ben transferin 18.gunu kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymuştuk.Kizlar şimdi beni ne bekliyor 2 gün sonra tekrar test yap dedi hastanem keseyi ne zaman gorucez kalp atışı ne zaman olucak bı de şimdi kaç haftalık olmuş oluyor
Anladım canım çok sagolCanım şimdi baktım da test günümden 18 gün sonra kontrole çağırmış doktorum, kese ve kalp atışı duymak için 6+5 günlükken.
Sen şimdi 4 haftalık falansın canım tahmini.
Yani bugün benim 13 gün oldu benim 5 gün sonra gitsem keseyi görürüm yaniEvet canım iki gün sonraki artış önemli Ben transferin 18.gunu kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymuştuk.
Evet canım görürsun muhtemelen ama garanti olsun diyorsan 1 hafta sonra git doktorun zaten sana gün verir 2 gün sonraki beta değerine göre.Yani bugün benim 13 gün oldu benim 5 gün sonra gitsem keseyi görürüm yani
Aynen bakalım bı değere de insallahEvet canım görürsun muhtemelen ama garanti olsun diyorsan 1 hafta sonra git doktorun zaten sana gün verir 2 gün sonraki beta değerine göre.
Canım o değerden pek belli olmuyor evet artış fazlaysa ikiz olabilir ama net olmaz. Benim artislarim fazlaydı. İki transfer olmuştum ama tek kese gördük. 8. Gün 70 10.gun 260 12. Gün 1128 çıkmıştı.Kizlar birşey daha sorucam şimdi ben çift transfer oldu tabi değere göre ikiz olma olasılığı nedir sizce
Canım benim hakkında hayırlısı olsun ben hep böyle dua ediyorum kendime de başkalarına da. İnşallah en yakın zamanda gebe kalırsın,duayı elden bırakmaKızlar merhabalar... benim sonucum negatif...
Anladım canım hayırlısı olsun bizim olsunCanım o değerden pek belli olmuyor evet artış fazlaysa ikiz olabilir ama net olmaz. Benim artislarim fazlaydı. İki transfer olmuştum ama tek kese gördük. 8. Gün 70 10.gun 260 12. Gün 1128 çıkmıştı.
Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah1 1mucize1umut canım çok sevindim senin adına rabbim daim etsin inşallah sağ Salim kucağınıza alın
womenrider Canım üzülme diyemem çünkü insan çok üzülüyor, çok Ümit ediyoruz çok emek verdiğimiz için.. ama elimizden gelen bir şey de yok işte, istemek çok istemek yetmiyor.. biraz toparlanıp yola devam rabbim en kısa zamanda nasip etsin bize de
Ben kendimi o kadar çok yedim ki belirti belirti diye boşu boşuna günleri zehir etmişim hem kendime hem anneme eşimeCanım inşallah ben de küçük bir umut zerreciğine bile tutunacağımSende göğüs hassasiyeti var mıydı da olmadı diye düşündün ben de zerre bir şey yok göğüslerde Kimyasal gebelik ihtimali yüksek gibi bende ama işte bir umut benimkisi
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimAnnesinin minnağı sağlıcakla büyüsün
Gözünaydin canım hem fetal dna temiz çıkmış hem oğlun oluyormus
Oh şükür canım kafan rahatlamıştır